valamiert a tetovalt es/vagy divatos seroval rendelkezo fiatal jatekosokba meg mindig nagyobb divat beleallni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 7., vasárnap 13:28
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. május 7., vasárnap 13:22
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 7., vasárnap 12:50
Marmint Rej? Inkabb o ne is szaporodjon, ha kerhetem.gutihaz14 írta: remeljuk a szexet meg megtartja hazassag utanra
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 7., vasárnap 12:49
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 7., vasárnap 12:16
(nekem sincs...)sebydani írta:Ezt kifejted? Nekem nincs tetkóm de nem biztos, hogy értem a problémát._Bushido_ írta: De kár,
hogy 18 lett, s egyből ment a tetkó a kezére.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 6., szombat 23:31
Gondolom az, hogy ha tetkód van akkor egy alja bűnöző leszel hirtelen.sebydani írta:Ezt kifejted? Nekem nincs tetkóm de nem biztos, hogy értem a problémát._Bushido_ írta: De kár,
HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. május 6., szombat 23:27
Ezt kifejted? Nekem nincs tetkóm de nem biztos, hogy értem a problémát._Bushido_ írta: De kár,
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 6., szombat 22:30
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. május 5., péntek 22:12
Ha ma nyert volna a KTE és holnap a Fradi is, akkor is bajnok a Fradi a több győzelem miatt(ez rangsorol azonos pont esetén).'shutterisland írta: ja amugy a fradi bajnok bar ez nyilvan nem er senkit mar varatlanul.
ha ma nyert volna a kte, akkor viszont jovo heten oriasi meccset jatszottak volna a fradival, ennyibol kar erte.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 5., péntek 21:45
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 5., péntek 21:40
Nagyon remélem is.'shutterisland írta: grat az unokaocsinek, de valamiert van egy olyan erzesem, hogy a vidi-vasason az utolso fordulobam ugy alakul, hogy a vidi epp benn marad.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 5., péntek 21:21
HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. május 5., péntek 21:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 3., szerda 20:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 2., kedd 4:49
Tegyük hozza hogy óriási szerencséje az apja személye.BBarni írta: Lisztes ügyes srác, sokat kell még fejlődnie az összjátékban, védekezésben, de egy vs egy szituációkban és a befejezésekben már most is magas szinten játszik.
Nála még tervben volt egy év kölcsön jövőre az első osztályban, de ez a mostani teljesítménye miatt már nem opció valószínűleg.
Ösztönös tehetség, ha nem száll el (és, ahogy az apját ismerem nem fog), akkor szép jövő áll előtte. Jövőre, ha minden jól alakul, reális esélye lehet a kezdőbe kerülni, ami a jelenlegi választékot nézve nem kis szó.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 1., hétfő 23:58
Igen tudom. Nagyon lesüllyedtek, szomorú, egyik legpatinásabb magyar focicsapat. Ráadásul évek óta azt játszák, hogy szinte egész évben a kiesés ellen mennek, aztán tavaszra annyira összekapják magukat, hogy stabilan középre futnak be.ANDS írta: Az Újpest kb. 10 éve gödörben van, lehet, hogy régebb óta, tudtommal alig van ott pénz.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2023. május 1., hétfő 22:50
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 1., hétfő 21:53
Ahogy írtam is pár hete, a fradi a nemzetközi kieséssel együtt és azóta rengeteg meccset vesztett és döntetlenezett. Mivel nagy előnyük volt az nb1ben, gondolom a többségük szart is már bele az egészbe. Csercsaszov , valamint pár játékos is kikelt már a többiekkel kapcsolatba, hogy ez nem méltó - ez a teljesítmény, amit előadtak.'shutterisland írta: a kis lisztesre viszont baromi kivancsi leszek.
igeretesnek tunik, hogy meg ebben a bo es magyar szinten minosegi keretu fradiban is szerephez tud mar jutni maholnap 18 evesen.
amikor pedig beszall, el is a lehetoseggel.
aki kozelebb van a tuzhoz (pl bbarni) vagy jobban kepben van, szivesen olvasnek rola egy par sort.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 1., hétfő 20:48
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 1., hétfő 20:31
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem