ziro4vr írta: Tök jó hogy jöhet Bellingham, csak Benzemaban idén van kb 15 jó meccs, jövőre már csak 10 lesz..
Vini fasza.
Nagyon gyenge Benzema iden szerintem. Volt par nagyon durvan kiemelkedo meccse, de elfaradt a gall tavaly…

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 6., szombat 22:43
ziro4vr írta: Tök jó hogy jöhet Bellingham, csak Benzemaban idén van kb 15 jó meccs, jövőre már csak 10 lesz..
Vini fasza.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. május 6., szombat 22:42
Továbbra sem a játékával van problèmája az embereknek, mert abban top a srác. Csak sok esetben hatással van a játékára az h fejben elveszíti a fonalat, sokszor értelmetlenül.kodo írta: Viniciusrol ugy általánossagban annyit, hogy rugkapalna itt mindenki aki savazza most ha mashol nyomna igy, hogy hozzuk el barmi aron, mondvan majd kinovi a pofazast.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 6., szombat 22:42
azt mondanank hogy majd az oregek helyre teszik ha kell hogy ne legyen ennyire pocskodo írta: Viniciusrol ugy általánossagban annyit, hogy rugkapalna itt mindenki aki savazza most ha mashol nyomna igy, hogy hozzuk el barmi aron, mondvan majd kinovi a pofazast.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 6., szombat 22:41
Ja,szerintem is az egyik legjobb jatekosunk.kodo írta: Viniciusrol ugy általánossagban annyit, hogy rugkapalna itt mindenki aki savazza most ha mashol nyomna igy, hogy hozzuk el barmi aron, mondvan majd kinovi a pofazast.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. május 6., szombat 22:41
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. május 6., szombat 22:41
Ja, mindezt ugy hogy nem tudunk helyzetet kialakitani nelkule.kodo írta: Viniciusrol ugy általánossagban annyit, hogy rugkapalna itt mindenki aki savazza most ha mashol nyomna igy, hogy hozzuk el barmi aron, mondvan majd kinovi a pofazast.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 6., szombat 22:39
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. május 6., szombat 22:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 6., szombat 22:36
Ja, eleg langyosak vagyunk, Vini porog a balon, de amugy nem tul inteziv a jatekunk.CS0ki írta: Hát, szerintem nem játszunk meggyozoen... Finoman szólva sem. Ennél több kell benzematol, rodrygotol, mert ez eddig nem sok. Védelmünk szintén érdekes...
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 6., szombat 22:36
1-2 ember nagyon halovány, bizzunk benne, hogy csak a gól miatt alltunk le.CS0ki írta: Hát, szerintem nem játszunk meggyozoen... Finoman szólva sem. Ennél több kell benzematol, rodrygotol, mert ez eddig nem sok. Védelmünk szintén érdekes...
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 6., szombat 22:35
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. május 6., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. május 6., szombat 22:32
Ez mind kit érdekel, hát pofázik és nincs agya...Halfkey írta: Nemtudom hogy a döntõ spanolta fel ennyire Vinit vagy egy hét pihi segített, de ma nagyon keni.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 6., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. május 6., szombat 22:31
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 6., szombat 22:31
Ez nyilvanvalo,mivel profi futballista,ezert biztos hogy a kemeny munka is.Ilyen szinten nem focizol csak a tehetsegedbol.BlancoMark írta:
Szerintem meg nem extran tehetseges hanem a kemeny munka tette oda ahol jelenleg is van. Es pont ez a munka kulonbozteti meg a tipik bukott braziloktol.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. május 6., szombat 22:30
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 6., szombat 22:30
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 6., szombat 22:30
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem