neki esek en is, kivancsi vagyok.
gondolom kevesbe trash, mint az alekosz a frizbiben.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 13., szombat 10:08
HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 13., szombat 9:56
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. május 13., szombat 0:48
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. május 12., péntek 23:18
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. május 12., péntek 23:13
Sokszor fel sem tett kerdes, csak vmit elpuffantott. A testbeszede kritikan aluli volt. Amikor a kerdesre kert tisztazas Gulyas Marci, nem tudott semmit mondani, csak habogott. O nem tud peldat, de amugy ugy van, ahogy mondja. Folyamatosan hipotezisekrol beszelt, amiket o igaznak vel annak ellenere, hogy eros feltetelezesre alapultak, es eroltette oket.hehetheoriginal írta: Mirol beszelsz?
Az eleje mikor a partizan nevvalasztasarol beszelt az kicsit eroltetett volt, de az utana jovo mind relevans kerdes volt.
De konnyu amoba szintu iq-zni meg frazisokat puffogtatni, de akkor mondjal konkret peldat, mi a problema
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 12., péntek 22:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 12., péntek 22:13
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. május 12., péntek 22:01
Akkor jo, mert teljesen vakon van az ember, nem tudok pozitivat mondani a performanszrol, foleg mivel a nagy bejelenteset is lattam. A nagy felkerdezes. Es ott ul egy delfin iq-javal az ember. Amik ha olyan okosak, akkor miert laknak igluban?hehetheoriginal írta:semmi ilyesmi, egy pár órás beszélgetés, mindenki megy az útjára utánazsuninnyo írta: Puzser akkor most visszavonul, vagy itt mi a lenyeg? A sirjat assa, vagy a bitofajat epiti?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 12., péntek 21:55
semmi ilyesmi, egy pár órás beszélgetés, mindenki megy az útjára utánazsuninnyo írta: Puzser akkor most visszavonul, vagy itt mi a lenyeg? A sirjat assa, vagy a bitofajat epiti?
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. május 12., péntek 21:47
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 8., hétfő 18:39
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 7., vasárnap 13:06
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 6., szombat 18:41
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. május 4., csütörtök 22:24
Nekem az eddigi tapasztalataim alapjan, az eszszeru (igy kell most mar irni?) kis valtoztatasokat at lehet vinni. De arrol hallottam mar, hogy mondjuk allami cegeknel egy tollat nem lehet az asztalon atrakni 2 evnel hamarabb. Azzal nincs tapasztalatom, remelem nem is lesz.ANDS írta:
Munkában baromi nehéz egy változást keresztülvinni, mert “így szoktuk meg, ha eddig jó volt így, miért csináljuk ezután másképpen?”,
és mindegy, egy kis változtatást ugyanolyan nehéz keresztülvinni, mint egy nagyot.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. május 4., csütörtök 12:13
Szerintem egyertelmuen az emberiseg tortenelmeben ez a legjobb vilag, amiben elhetunk, de meg messze nem tokeletes. Egyszeruen nem tudunk olyan gyorsan fejlodni, mint ahogyan mi fejlesztunk minden mast. Peldaul tarsadalmilag (a lejjebb taglaltakat nezve), vagy akart technologiailag. De nezhetjuk a politikat is, mert a demokracia meg mindig rossz, de az eddigiek kozul a legjobb, amit eddig kitalaltunk.'shutterisland írta: tetszik a zsuninnyo irasa es egyet is ertek vele.
en is gondolkoztam hasonlokon, de nem ilyen melyen.
az is erdekes kerdes, hogy jobb ez a vilag, mint regen ?
bar ez picit off tema inkabb de a politika atszovi nyilvan.
nem kell terkeppel bohockodni, ott a google, nem kell levelet kuldeni a tavol elo szeretteidnek, mert ott a facetime, nem kell porszivozni, mert a robot megoldja, ha ehes vagy, 15 stilusu etterem szallit ki neked kajat egy oran belul, ha reszelnel egyet, csak felutod a huspiacot vagy drasztikusabb esetben a rosszlanyokat, ha ausztral kiesesi rangadot akarsz nezni, akkor 3p alatt talalsz streamet..
a masik oldalt viszont elbutulo tarsadalom, romlik a kevesbe megbizhato, link emberek aranya (nekem ez szur szemet leginkabb), egyre inkabb az az erzese az embernek, hogy tul sokan vagyunk a bolygon (es nem az ertelmisegi feher aranya javul) illetve a zsuninnyo altal leirt elvi dolgok.
persze ha valaki megkerdezne, hogy inkabb most elnek e, mint tobbszaz eve, mikor a foldesur lement hozzad a sleppjevel, partiba vagtak az asszonyt teged meg jol osszevertek, ha ez nem tetszik, vagy ha elloptal egy kortet a piacrol mar le is vagtak a kezedet, akkor nyilvan inkabb most, de ettol fuggetlenul nekem sem tetszik ugy en bloc, amerre a vilag tart.
annyira persze nem aggodok, mert en mar a kazetta B oldalat majd leporgetem ugy, hogy probalom elvezni, de ha lenne gyerekem, jobban bantana, hogy mi lesz itt 30-40 ev mulva.
persze lehet, nekik mar az lesz a normalis.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 4., csütörtök 11:22
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. május 4., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 4., csütörtök 8:57
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 4., csütörtök 8:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 4., csütörtök 7:45
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem