aztan raklikkeltem a vidire is.
hasonlo szekunderszegyen erzetem volt 10 percen belul 2x.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 5., péntek 21:19
HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. május 5., péntek 21:05
Végtelenül kellemetlen volt megnézni ezt a videót, inkább maradt volna kecske úr csendbenRealista24 írta: Leo Messi statement
“I thought we were going to have a day off after the game as always. I had this trip organized and I couldn't cancel it. I had already canceled it before…”.
“I apologize to my teammates and I'm waiting for what the club wants to do with me”.
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. május 5., péntek 18:40
Hat igenRealista24 írta: Leo Messi statement
“I thought we were going to have a day off after the game as always. I had this trip organized and I couldn't cancel it. I had already canceled it before…”.
“I apologize to my teammates and I'm waiting for what the club wants to do with me”.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 5., péntek 18:34
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. május 4., csütörtök 14:57
Csak azon morogtam, hogy amikor mi hitelre, meg kikazdálkodva vettünk játékosokat és szétnyertük magunkat, az borzasztóan felháborította a katalánok és a világ futballját.Realista24 írta:Ezer eve nem beszel ilyeneket.Steve írta:
Azta qva…![]()
![]()
A jó Leonáárd megérdemli!
Viszont van egy olyan érzésem, hogy Pep elő fog bukkanni egy bokorból, hogy ez azért van mert a Real felborította a piacot.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 4., csütörtök 14:39
Ezer eve nem beszel ilyeneket.Steve írta:Azta qva…Realista24 írta: Ugy fest, hogy valid a szaudiak 400 millios eves ajanlata Messinek.
![]()
![]()
![]()
A jó Leonáárd megérdemli!
Viszont van egy olyan érzésem, hogy Pep elő fog bukkanni egy bokorból, hogy ez azért van mert a Real felborította a piacot.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. május 4., csütörtök 14:30
Azta qva…Realista24 írta: Ugy fest, hogy valid a szaudiak 400 millios eves ajanlata Messinek.
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. május 4., csütörtök 14:00
Én nagyon szeretném ha bedőlne az egész és azok akik akarnak még valamit a karrierjüktől elmennek értelmes klubokba, (Hakimi-Mendes pl. hozzánk'shutterisland írta: szepen hullik darabokra a psg.
nyilvan varhato volt, hogy a sok ego, az elukon az e melle most mar mindent vegkepp telibe leszaro messivel, neymarral nem lesz egy konzisztens, balanszos projekt, de en azert tobbet vartam ennel a freak csapattol.
ramos meglepoen nyugisnak tunik ott a tobbi kozott.![]()
kivancsi vagyok, hogy a sejk ujragondolja e ezt az egeszet es a meg hasznos zsoldosai (ruiz, renato, vitinha, nuno mendes, stb) kore epitenek e ki valamit sikerehes jatekosokkal vagy kiszall es ugy elsullyed az egesz, mint az anzsi.
amennyire szetesni latszik az egesz, a bajnoksagban az az 5 pont is csak azert tunik eleg elonynek, mert a hatralevo meccseik konnyuek, a lens es marseille meg tobbek kozt egymassal is jatszanak.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 4., csütörtök 12:07
baszki erre én is emlékszem.miro. írta: Eletem egyik legnagyobb meccse amit lattam.![]()
Jo talan,mert fiatal voltam es azert,de azota is a hidegraz.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. május 4., csütörtök 12:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 4., csütörtök 11:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 4., csütörtök 11:59
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 4., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 4., csütörtök 11:18
Negyszaz millio...400....Faust írta: Ce nem veletlenul akar lelepni akkor.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 4., csütörtök 11:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 4., csütörtök 11:15
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 3., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 3., szerda 22:45
https://youtu.be/wl6jsUVh8ag
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 3., szerda 21:37
Ugye ha lenne egy Lukaku, nem kéne ilyeneket kérdezgetni..Faust írta:Tegnap bevillant, hogy hatha van itt egy excel/stathuszar, aki nem Raisen, mert tole inkabb nem kerdez az ember semmit, aki tudja, hogy van-e a ligaban lassabb szelso (vagy egyaltalan, jatekos) alibi Marco fiunknal. Amikor fejlehajtva sprintel, es siman lekocogjak, imadom.hehetheoriginal írta:
Csipaztam azt az intert.
Vajon miert![]()
![]()
De megnezel most egy asensiot, egy ilyen recoba utan, aztan kidobod a tv-t meg a gyerek focilabdajat is a picsaba, hogy hova fajult ez az egesz sportag![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem