Fran Garcia, Brahim Diaz, Jude Bellingham….de hogy a 4. kicsoda, gondolom se nem jobbhátvéd, se nem jobbszélső és még csatár sem.
Egyébként Brahimnak az igazi posztja micsoda? Gondolom nem a jobboson nyomja.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. május 5., péntek 19:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 5., péntek 18:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 5., péntek 14:40
valahogy mindig úgy tekintettem a bónuszokra, hogy ha viszonylag értelmesen kössük meg akkor a kifizetés azt jelenti, jót igazoltunk. Nyilván nem minden esetben, de én ezzel szeretem nyugtatni magam. Ma meg már ekkora sztár palántáért a 120 nem is sok, kivénhedt csapágyas dagi hazardok mennek többértPad'em írta: Folytatódtak ma a tárgyalások a Dortmunddal. A bónuszokon megy a huzavona mint általában, 120-130 lesz a teljes csomag.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. május 5., péntek 12:59
megvár minket?gutihaz14 írta: xabi apo meg azt mondta 100% hogy jovore is a bayernel lesz
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 5., péntek 12:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 5., péntek 7:45
ha nem igazolunk nagyobb nevet csatárnak akkor Ő lesz eladva a közönségnek, mint nagy igazolás és akkor nem kell nem hogy 5, 2-3 évet sem várni, hogy a nagy csapatban lassukYazid írta: Engedjétek már el ezt a gyereket, 5-6 évig még sok minden történhet addig meg a castilla fanokon kívül senkit nem fog érdekelni.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 5., péntek 7:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 5., péntek 6:30
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 4., csütörtök 22:54
ezt addig mondogatjuk majd amíg egyszer összecsuklik a pályánZsobo írta:Benzema meg eldocog egy évet,
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2023. május 4., csütörtök 22:49
Pontosan! + Vini oldalan nem-igen van mit megoldani, Benzema meg eldocog egy évet, Rodrygo meg vallalhato mar a szelen, meg ha 2-3 even keresztül mind2 brazilunk fejlodik egy ilyet, akkor nem nagyon lesz hozzajuk nyulva egy ideig. Bar Rodrygo posztjan elvaras, h az ellenfel vedelemnek ra kelljen duplazni, vagy tolodni erosebben, egyenlore meg nincs meg, de mar nem latom lehetetlennek. Ha meg endrick is bejonne..Szerintem jó az, ha a kp a világ legjobbja. Akkor van egy jó kp meg kapus, a többi csapatrészt meg majd meglátjuk, hogy alakul.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. május 4., csütörtök 18:24
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. május 4., csütörtök 17:14
HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 4., csütörtök 17:12
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 4., csütörtök 16:09
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. május 4., csütörtök 9:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 4., csütörtök 9:27
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 4., csütörtök 9:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 4., csütörtök 8:32
Ertettem elsore is. Tehat Karim a kiemelkedo IQ-val + masik 15 jatekos nem er fel ket jatekos szintjere...rikko írta:Nem ezt mondtamRealista24 írta:
Vilagos, arra reflektaltam, hogy Modricon es Krooson kivul nincs IQ a csapatban.![]()
Hanem azt, hogy Kroos - Modric páros több IQ- val bír, mint az összes többi együtt.
Benzema egyedül nem teszi ki a kettőt. Hiába a jelenlegi mezőny legokosabb csatára.
De ha az elmúlt éveket nézem, akkor talán Bergkamp és Ibra volt az aki úgy tudta olvasni a játékot mint ő. Na meg Messi , de ő nem igazán az a poszt.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 4., csütörtök 8:21
Bellingham sem igazan az a jatekos, aki tudna iranyitani. Az Musiala lenne sajnos.Anthony írta: Pontosan, ezért is kell Bellingham (vagy valaki), mert hiába vagyunk sokan a középpályán de kell oda ész is. Sajnos Valverde is inkább a melós típus, amivel igazából nincs is baj, csak kell még mellé aki cselez, irányít, stb.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 4., csütörtök 8:20
Nem ezt mondtamRealista24 írta:Vilagos, arra reflektaltam, hogy Modricon es Krooson kivul nincs IQ a csapatban.hehetheoriginal írta: Karim se lesz 1-2 even belul, aztan marad binicius mint rangidős![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem