Pad'em írta:Világos, vannak klasszisaik, bár hozzátartozik, hogy Varane hol sérült hol nem, Martinez sincs jópár hete, Casemirót eltiltották egy raklap meccsről + vb óta ő is kuka. Eriksen csoda, hogy még pályán van egyáltalán, de azért nem egy Modric, De Bruyne kaliber. Wan Bissaka szintje meg pont a Crystal Palace volt. Rashfordnak élete szezonja van az tény, meg Bruno mai mezőnyben egy elit középpályás. De ezek után a b vonaluk katasztrófa, alsóház szint Lindelöf, Dalot, Maguire, De Gea, Fred, McTomi stbstb. Ezeket ki kell kukázzák ha akarnak valamit, mert vékony volt a keretük a PL + europai kupa + FA kupa + karalábé kupára. Ez azért csak négy front.realmadrid95 írta:
Martinez, Varane, Casemiro,(aki a legjobb vkp a ligaban.) Eriksen, (aki az egyik legintelligensebb, legsokoldalubb kp a ligaban), Rashford(aki a vilagon legjobb formaban levo jatekosa volt a vb utan), Fernandez(aki futoszalagon szallitja a helyzeteket), Wan Bissaka(aki messze a legjobban vedekezo szelsovedo a ligaban.) kicsit erosebb, mint a Newcastle kerete. De, ha a Brighton hozza az elmaradt meccset, 5 pont lesz csak koztuk. Ismetlem, ha, plben meg barmi megtortenhet azert. Osszehasonlitani sem tudod veluk…
![]()
ETH-t nem védem, nekem totál közömbös a faszi, csak nem értem miért vált ki ekkora gyűlöletet itt sokakból mint a prime barcás Pep, lehet jövőre besül, de sztem fejlődni fognak (ismétlem ha jó, rendszerébe illő játékosokat vesznek). Btw nem tudom a tulaj váltás hogy áll, lesz e egyáltalán pénzük igazolni.
De tobbsegeben akiket irsz, azok kiegeszitoemberek. Ha jol emlekszem az Munak a legnagyobb a kerete, talan 32 jatekosa van. Mig egy Arsenalnak 24 fos peldaul. Lehet, hogy Fred nagyon ugyetlen, de nagy meccseken egyebkent egesz jol szokott jatszani, Lindelof sem vilagklasszis, de a Brighthon, illetve Castle boldog lenne, ha ilyen jatekosokat tudna bedobni a padrol. Egyebkent te vedoket es vedekezojatekosokat emeltel ki, megis 33 meccsen csak 40 golt kaptak. (Arsenal pl 39 et, Brighton 40 et, Pool 42 ot.) Szoval nem ott keresendo a legnagyobb baj, hanem, hogy a tamadasok milyen szintelenek-szagtalanok. 49 rugott gol gyalazatos… hirbol sincs az az Ajax fele tamadofoci, amirol allandoan nyilatkozik. Ami a legnagyobb baj, hogy nem csak az eredmenyek gyengek, hanem a mutatott jatek katasztrofa.
En nem gyulolom ot, de az, hogy epp, hogy top 4 es lesz ezzel a kerettel szamomra inkabb ciki, mintsem hatalmas eredmeny. Ezert is irtam, hogy szerintem eselytelen a pl cimre vele az Mu.
Wan Bissaka idei szezonjanak nezz utana azert, hogy mennyire jot fut. Tamadasban hihetetlen gyenge, de vedekezesben Mendy elso evet masolja.