Guti
- RealMadridFanatic
Re: Guti
Egy random instagram post elem kerult, ahonnan eljutottam hozza, atyaeg, mekkora kedvenc a fazon. Az a jatekintelligencia, ami benne volt... Abszolut zseni.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Régi szép idők ugye.dzsi91 írta: Nekem ilyenkor mindig az jut eszembe ahogy a balondor Owen a csámpás lábaival megérkezik egy olyan brigádba ahol ez a guti csereember volt.

Pfejj de mocsok egy időszak volt, és érdekes pont akkor lettem Realos.

Az a 2005-ös tavaszi 4-2-es klasszikus mai napig a kedvencem. Komoly menetelést toltunk ott is Luxemburgoval, hogy aztán kövi szezonban leadjuk vagy 2 szinttel az egészet.

*akkor a csapatok akartak nyerniikelemen5 írta:Azóta a csapatok megtanultak védekezni.Faust írta:
![]()
Nem akarok hehe lenni, de most bevillant vagy 500 alibi visszapassz, meg otlettelen korbeadogatas…jaj nekem. Szar a film, szar a foci, mas meg nem erdekel.![]()
![]()
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azóta a csapatok megtanultak védekezni.Faust írta:![]()
Nem akarok hehe lenni, de most bevillant vagy 500 alibi visszapassz, meg otlettelen korbeadogatas…jaj nekem. Szar a film, szar a foci, mas meg nem erdekel.![]()

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem ilyenkor mindig az jut eszembe ahogy a balondor Owen a csámpás lábaival megérkezik egy olyan brigádba ahol ez a guti csereember volt.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az alap, bar igazad van, manapsag mar ezt is kulon ki kell hangsulyozni. 
Szerk: oriasi tarsadalmi mozgalmak es egyeni munkassagok leteznek azert, hogy a dugast is jol elbasszak, vard ki a veget.

Szerk: oriasi tarsadalmi mozgalmak es egyeni munkassagok leteznek azert, hogy a dugast is jol elbasszak, vard ki a veget.

A dugás is szar, vagy szimplán nem érdekel?Faust írta:![]()

Mi? Kisgyermekes barátom

Végül is Guti passzai is olyanok voltak mint az impotens farka...verhetetlen

hat igen
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Nem akarok hehe lenni, de most bevillant vagy 500 alibi visszapassz, meg otlettelen korbeadogatas…jaj nekem. Szar a film, szar a foci, mas meg nem erdekel.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Insta storyban Kvaráról posztolt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ez most jött szembe FBn.
Guti, "I had a lot of offers to leave Real Madrid. But I decided that it was more important to play 30 minutes at Real Madrid than 90 minutes somewhere else."
For Real Madrid C.F. (1995 - 2010)
🏟 Apps: 542
Goals: 77
Assists: 90
5× LaLiga
4× Spanish Super Cup
3× UEFA Champions League
1× UEFA Super Cup
2× Intercontinental Cup
One of the finest legend and an emblem of Madridismo who spent 15 years with Los Blancos. A creative playmaker who was popularly dubbed as the king of "unexpected assist" with his killer vision and through pass abilities. A versatile player who mostly played as an attacking midfielder and also deployed himself as an winger and auxiliary striker. He is kinda underappreciated considering his longevity, career stats and legacy at Real Madrid. Guti is one of the few Madridistas who played at every level with the team and have won every possible silverwares.
Happy Birthday José María Gutiérrez Hernández 'Guti'
Megnéztem a Figós Netflix filmet, abban is volt róla szó, hogy volt Guti. S a sok sztár miatt össze-vissza kellett már játszania. Nem volt fix posztja, volt ő már mindenhol. De lehozta korrektül. Sőt! Kár, hogy pl a válogatottban sose számoltak vele. Épp mint Nachoval sem mostanában....
Guti, "I had a lot of offers to leave Real Madrid. But I decided that it was more important to play 30 minutes at Real Madrid than 90 minutes somewhere else."
For Real Madrid C.F. (1995 - 2010)
🏟 Apps: 542
One of the finest legend and an emblem of Madridismo who spent 15 years with Los Blancos. A creative playmaker who was popularly dubbed as the king of "unexpected assist" with his killer vision and through pass abilities. A versatile player who mostly played as an attacking midfielder and also deployed himself as an winger and auxiliary striker. He is kinda underappreciated considering his longevity, career stats and legacy at Real Madrid. Guti is one of the few Madridistas who played at every level with the team and have won every possible silverwares.
Happy Birthday José María Gutiérrez Hernández 'Guti'
Megnéztem a Figós Netflix filmet, abban is volt róla szó, hogy volt Guti. S a sok sztár miatt össze-vissza kellett már játszania. Nem volt fix posztja, volt ő már mindenhol. De lehozta korrektül. Sőt! Kár, hogy pl a válogatottban sose számoltak vele. Épp mint Nachoval sem mostanában....
neked jar a keksz

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Gyaaaj, az ilyenektől mindig elszomorok, hogy hányezerszer jobb lehetett volna minden, ha Samuel, meg Woodgate helyett 1 évvel korábban meg inkább 2 másik kh jönNika91127 írta: Ha már Guti... Ezen a meccsen... Húh... Libabőr...
https://www.youtube.com/watch?v=XWawC87 ... ootballer7

Figo-Guti-ZZ
R9
De VDB után kicsit sideways indultak el a dolgok.. Na mindegy... Guti zseniális, de én magamnál biztos nagyon magasan jegyzem...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ha már Guti... Ezen a meccsen... Húh... Libabőr...
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Hatalmas Zseni volt. Imádtam nézni, örülök láttam végig a pályafutását. Sok jó éve volt , de amit pl 2007-08 évben csinált a passzok teren az eszmeltelen. 2005 ben a Sevilla elleni sarkas passz meg szerintem mindenidők top 3 golpasszaban ott kell lennie 
Ez a gólja meg pfff
https://youtu.be/gWaH2OQ86u0
Ez a gólja meg pfff
https://youtu.be/gWaH2OQ86u0
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ez a Guti mentalitása szerintem érdekes debate, mert ha nem is patika volt, de sok baj nem volt vele szerintem. Vásárolt nevek voltak előtte, ha kellett majdhogynem a vkp-t is lehozta amikor azt kérték tőle.. Nem mondanám rá, hogy "fejes" dolgok miatt nem adta ki..
Elhivatottságban bőven egy Ase, Haz, Bale szint szor3, de sztem ha Isco helyett Guti lett volna az elmúlt 3-4 évben, többször csetti tettünk volna, mint így.. Nálam
, abszolút
Elhivatottságban bőven egy Ase, Haz, Bale szint szor3, de sztem ha Isco helyett Guti lett volna az elmúlt 3-4 évben, többször csetti tettünk volna, mint így.. Nálam

2021 04 20 - Ceferintakaroggy