realmadrid95 írta:
Hakimi nagyon durvan gyenge iden, szegyen. Persze ratesz a botrany is, de mar szezon elejen is nagyon alul teljesitett, azt hittem a vbn valo jo teljesitmeny kitart a szezon vegeig nala, de nem igy lett.
Tavaly ev vegen siman ravagtam volna, hogy Hakimi es Davies a ket legjobb szelsovedo a vilagon, de amit iden lemuvelnek, az vicc kategoria. Remelem felporognek jovore azert, kedvelem oket.
Az egész PSG egy vicc, sztem a moráljuk a béka segge alatt van, a játékosoknak se olyan a hozzáállásuk mint amilyennek kéne szerintem. Állandóan van ott valami balhé, viszály. Nem csoda, hogy egyik edző se marad ott 1-1,5 évnél többet. Rühellem ezt a csapatot, és a City-t se kedvelem különösebben, de meg lehet nézni a kettejük közötti különbséget. Ott évek óta stabil, kiegyensúlyozott szakmai munka folyik, Guardiola az edzőjük 7 éve. Ez a PSG meg egy szedett-vedett zsoldos társaság, meg is látszik az eredményeken. Amikor a kb egytized költségvetésű és világklasszisokat nélkülöző Lille elhappolja előlük a bajnoki címet, az szerintem mindent elárul arról a csapatról.