Pad'em írta:
realmadrid95 írta:
Martinez, Varane, Casemiro,(aki a legjobb vkp a ligaban.) Eriksen, (aki az egyik legintelligensebb, legsokoldalubb kp a ligaban), Rashford(aki a vilagon legjobb formaban levo jatekosa volt a vb utan), Fernandez(aki futoszalagon szallitja a helyzeteket), Wan Bissaka(aki messze a legjobban vedekezo szelsovedo a ligaban.) kicsit erosebb, mint a Newcastle kerete. De, ha a Brighton hozza az elmaradt meccset, 5 pont lesz csak koztuk. Ismetlem, ha, plben meg barmi megtortenhet azert. Osszehasonlitani sem tudod veluk…
Világos, vannak klasszisaik, bár hozzátartozik, hogy Varane hol sérült hol nem, Martinez sincs jópár hete, Casemirót eltiltották egy raklap meccsről + vb óta ő is kuka. Eriksen csoda, hogy még pályán van egyáltalán, de azért nem egy Modric, De Bruyne kaliber. Wan Bissaka szintje meg pont a Crystal Palace volt. Rashfordnak élete szezonja van az tény, meg Bruno mai mezőnyben egy elit középpályás. De ezek után a b vonaluk katasztrófa, alsóház szint Lindelöf, Dalot, Maguire, De Gea, Fred, McTomi stbstb. Ezeket ki kell kukázzák ha akarnak valamit, mert vékony volt a keretük a PL + europai kupa + FA kupa + karalábé kupára. Ez azért csak négy front.
ETH-t nem védem, nekem totál közömbös a faszi, csak nem értem miért vált ki ekkora gyűlöletet itt sokakból mint a prime barcás Pep, lehet jövőre besül, de sztem fejlődni fognak (ismétlem ha jó, rendszerébe illő játékosokat vesznek). Btw nem tudom a tulaj váltás hogy áll, lesz e egyáltalán pénzük igazolni.
De tobbsegeben akiket irsz, azok kiegeszitoemberek. Ha jol emlekszem az Munak a legnagyobb a kerete, talan 32 jatekosa van. Mig egy Arsenalnak 24 fos peldaul. Lehet, hogy Fred nagyon ugyetlen, de nagy meccseken egyebkent egesz jol szokott jatszani, Lindelof sem vilagklasszis, de a Brighthon, illetve Castle boldog lenne, ha ilyen jatekosokat tudna bedobni a padrol. Egyebkent te vedoket es vedekezojatekosokat emeltel ki, megis 33 meccsen csak 40 golt kaptak. (Arsenal pl 39 et, Brighton 40 et, Pool 42 ot.) Szoval nem ott keresendo a legnagyobb baj, hanem, hogy a tamadasok milyen szintelenek-szagtalanok. 49 rugott gol gyalazatos… hirbol sincs az az Ajax fele tamadofoci, amirol allandoan nyilatkozik. Ami a legnagyobb baj, hogy nem csak az eredmenyek gyengek, hanem a mutatott jatek katasztrofa.
En nem gyulolom ot, de az, hogy epp, hogy top 4 es lesz ezzel a kerettel szamomra inkabb ciki, mintsem hatalmas eredmeny. Ezert is irtam, hogy szerintem eselytelen a pl cimre vele az Mu.
Wan Bissaka idei szezonjanak nezz utana azert, hogy mennyire jot fut. Tamadasban hihetetlen gyenge, de vedekezesben Mendy elso evet masolja.