Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 18., hétfő 15:31

hogy én erre még nem gondoltam. nagyon remélem hogy a németek minél hamarabb bevezetik. lassan csak elér a foci is oda hogy majdnem modern és igazságos eredmények születnek a munkájukat jól elvégezni nem tudó sporiknak köszönhetően.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 18., hétfő 15:15

Ha jo lesz zonazasban, felolem johet Kondogbia is akár:mrgreen:

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2013. november 18., hétfő 15:03

Realista24 írta:Van kivasarlasi ara, es ha azt kifizeti valaki, akkor egy örökös ellenséget szerzett magának. Ezt mondta del Nido.
Nem emlékszem, talan 30 millió.
Puhul az öreg is...
Pár éve 30-ért még csak Navas egyik cipőjét adta volna. :lol:

Amúgy Rakiticet mostanában nem láttam, de ő valóban támadóbb szellemű volt régebben.
Kondogbia meg szerintem nem darabos, csak mivel magas, ilyen fura mozgása van. Én elnézegetném, de ezzel együtt nem sietném el a dolgot.
Szégyen a kukás, de hasznos.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 18., hétfő 14:50

Egyébként Rakitic nem jóval támadóbb szellemű játékos, mint Khedira? :hmmm:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 18., hétfő 14:49

Realista24 írta:Van kivasarlasi ara, es ha azt kifizeti valaki, akkor egy örökös ellenséget szerzett magának. Ezt mondta del Nido.
Ha annyira nem akarna megválni tőle, akkor 50 vagy 100 millás kivásárlási árat szabna, de ha csak 30 millió, akkor ez jelzés, hogy ennyiért bárki elviheti. Ez az örökös ellenség meg na... Barca és az Atma már így is örökös ellenség, szerintem még egy örökös ellenséggel együtt tudunk élni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 18., hétfő 14:39

Van kivasarlasi ara, es ha azt kifizeti valaki, akkor egy örökös ellenséget szerzett magának. Ezt mondta del Nido.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. november 18., hétfő 14:32

dzsihad91 írta:
tubatibi írta:Esélytelen,hogy elhozzuk a Sevilla csapatkapitányát és a legjobban teljesítő játékosát.
Perez Papa Figo-val borított minden ilyen elvet... :mrgreen: azóta ilyen kijelentés nem helyt álló :D
Ezzel csak az a gond, hogy Figo a kivásárlási árán érkezett hozzánk, és azért is, mert szeretett volna jönni.
Rakiticnél egyáltalán nem biztos, hogy volna kedve, és még ha jönne is, akkor sem biztos, hogy van kivásárlási ára. Ha nincs, akkor a Sevilla nyugodtan mondhatja, hogy nem. És Pérez semmit nem tud majd csinálni.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 18., hétfő 12:32

tubatibi írta:Esélytelen,hogy elhozzuk a Sevilla csapatkapitányát és a legjobban teljesítő játékosát.
Perez Papa Figo-val borított minden ilyen elvet... :mrgreen: azóta ilyen kijelentés nem helyt álló :D

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 18., hétfő 12:25

Realista24 írta:
Értem én hogy senki se jó,(azzal hogy Kondogbia darabos biz isten még egyet is értek),de mondj már valakit aki neked jó,mer most má kívancsi vagyok nagyon...
Mivel azt írta, hogy Kondogbia ugyanolyan darabos, mint Khedira, és Mattnél Khedira tökéletes a szerkezetbe, ezért ebből kiindulva neki jó lenne.

Bendtner semmi rosszat nem mondott, ha választhatna, akkor döntene így. Csak nem csórikámon múlik a dolog :mrgreen:
Nagyon kérlek Realista ne írj olyat rólam, amiről gőzöd sincs. Kismilliószor leírtam, hogy Khedira nekem is kevés. Ergo Kondogbia is kevés.
Másodsorban pedig amit miVida leírt Khedirarol és ezek után egy ugyanazokkal a gyengeséggekkel rendelkező játékost hozna.... Na az az össze-vissza beszélés mintapéldája.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 18., hétfő 12:13

Esélytelen,hogy elhozzuk a Sevilla csapatkapitányát és a legjobban teljesítő játékosát.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 18., hétfő 12:11

Rakiticre nem gondolt senki se? Jó szezont fut, játszhat a BL-ben és Modriccal horvát csapat tengelye.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 18., hétfő 11:32

Mivel azt írta, hogy Kondogbia ugyanolyan darabos, mint Khedira, és Mattnél Khedira tökéletes a szerkezetbe, ezért ebből kiindulva neki jó lenne.
Csak akkor miért érzem azt hogy fel van háborodva mer valaki felemlítette Kondogbiat? :roll:
Mindegy,lehet hogy csak a magamfajta egyszerű embernek magas a gondolatmenet,de amúgy van benne logika... :hmmm: Vagy csak attól fél kiszorítaná Khedirat ha már úgy is hasonló a stílus,a logika szerint meg Khedira nélkül a kp nem stabil...na mindegy,mondom nekem bonyolult...

Èrtem persze hogy Bendtner mit szeretne,én is szeretnék sokmindent,de a képességek olykor megálljt parancsolnak... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 18., hétfő 11:22

Értem én hogy senki se jó,(azzal hogy Kondogbia darabos biz isten még egyet is értek),de mondj már valakit aki neked jó,mer most má kívancsi vagyok nagyon...

Bendtner semmi rosszat nem mondott, ha választhatna, akkor döntene így. Csak nem csórikámon múlik a dolog :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 18., hétfő 11:17

:vivo: ... Kondogbia ugyanolyan darabos, mint Khedira. Semmivel sem jobb. Nagyon bírom, hogy egyes emberek bemondásokon meg youtube videók alapján ítélnek. 
Értem én hogy senki se jó,(azzal hogy Kondogbia darabos biz isten még egyet is értek),de mondj már valakit aki neked jó,mer most má kívancsi vagyok nagyon... :roll:

Bendtnernek meg van egy egészséges önbizalma,céljai az életbe,remélem valóra is váltja azokat...
:mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 18., hétfő 11:10

Nicklas Bendtner: „Nem a pénz alapján választok. Ez a sportról szól, az a legfontosabb. Oda akarok igazolni, ahol tudom, hogy boldog lehetek, mert játszom. Olyan csapathoz szeretnék kerülni, ahol gólokat lőhetek és nyerhetek is valamit" – mondta Bendtner a Politikennek.

Mint ismert, a dán klasszis (saját bevallása szerint mindenképp az...) szerződése a szezon végén jár le az Arsenalnal. Az „ágyúsok" keretében gyakorlatilag csak Olivier Giroud az egészséges csatár, így Bendtner folyamatosan a helyet kap a meccskeretben, igaz, csak percekre kap lehetőséget.

„Nem akarok a kispadon ülni, és csak bámulni. Szeretnék sok meccset játszani. Ha választhatnék, a Real Madridban vagy a Barcelonában folytatnám."

Valamit szivhatott :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 18., hétfő 11:00

hülyeség lenne igazolni télen, jó játékost nem lehet, mert túl drága lenne és a bl-ben sem játszhatna, egy közepes mellőzött játékosra meg semmi szükség, ezt Casemiro-Modric párosnak kell megoldania, ja és persze remélem hogy Carlo fejében nem fordul meg Ramos vagy Pepe feltolása :D

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. november 18., hétfő 10:55

sérüléséről esetleg vmi hír?
Elvileg semmi komoly, elővigyázatosságból kapták le; azóta normálisan edzett és ha Del Bosque szeretné, akkor játszhat.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 18., hétfő 10:44

Jó hír viszont, hogy a Marca szerint egyre biztosabbnak tűnik Xabi Alonso hosszabbítása (2 év, fizetésemelés), ami most jelenleg a leginkább prioritást élvező ügy a Bernabeu irodáin belül! B-)
sérüléséről esetleg vmi hír? nincs kedvem most utána keresni :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. november 18., hétfő 10:41

Na ha most Kondogbiat nem vitték volna el, akkor tiszta sor lenne, h ki jönne...
Kár is ezen sopánkodni, az a hajó már elment (nem is nagyon baj); véleményem szerint egyébként nem igazolunk majd senkit sem Khedira helyére (Carlo kénytelen lesz házon belül megoldani Casemiroval és a többiekkel) --> Matuidi-ről (PSG) és Matic-ról (Benfica) cikkeznek, mint lehetséges alternatívák, opciók; a francia jelenlegi szerződése ráadásul 2014 júniusában le is jár, emellett Ancelotti jól ismeri a tagot; ugyanakkor a Carlo biznisz után erre (a PSG-vel) és a Matic bulira (50 millás kivásárlási ár, ami Garay teljes játékjogáért cserében csökkenthető) is vajmi kevés esély mutatkozik, annál is inkább, mert a BL-ben egyik játékosra sem számíthatnánk, így meg nem sok értelme lenne télen nagyobb összeget elverni!

Jó hír viszont, hogy a Marca szerint egyre biztosabbnak tűnik Xabi Alonso hosszabbítása (2 év, fizetésemelés), ami most jelenleg a leginkább prioritást élvező ügy a Bernabeu irodáin belül! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 18., hétfő 10:14

miVida írta:Na ha most Kondogbiat nem vitték volna el, akkor tiszta sor lenne, h ki jönne... :kivagyhe:
:vivo: ... Kondogbia ugyanolyan darabos, mint Khedira. Semmivel sem jobb. Nagyon bírom, hogy egyes emberek bemondásokon meg youtube videók alapján ítélnek.

Amúgy ha nem vitték volna el, a Sevilla akkor sem adta volna oda, nem szeretetszolgálat. Olyan játékost tudunk szerezni, aki mellőzött a klubjában.

Vissza: