➡ Átlagban 22 kapott gól szezononként
➡ A kapujára tartó lövések 80,5%-át hárította
➡ 166 kapott gól nélküli mérkőzés
A Premier League Hírességek Csarnokának egyik legújabb tagja!
Hihetetlen jo kapus volt az oreg.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 3., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. május 3., szerda 12:01
Az a baj, hogy nem lehet egyszerre felvenni az aldozati krediteket meg az evi 11 millios fizetest is.kierkegaard írta: Szerintem a lófasznak is van vége. Csak gondoljatok bele, hogy mi történik. Elővettek egy embert és a foci kultúra beállt amögé, hogy bullyngolja és tartalmat gyártanak folyamatosan.
Nem törődve azzal, hogy egy érző emberről tesszük mindezt. A videó nagy része amúgy ipari hulladék, mert semmi komolyabb hiba nincs benne.
Nem lennék maguire. Nem a képessége miatt, hanem a társadalom gondolkodása és empátiája miatt.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 3., szerda 11:55
mondjuk ez a lo tulso oldala.stabil meggyőződésem, ha nem angol és fehér lenne, már rég valami sikátorban fetrengene a papirzacskós üveggel lehetőség híján.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 3., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 3., szerda 11:42
Es a fizetesebol csodakat lehetne tenni nemelyik orszagbanFaust írta: Hat nem tudom, nekem ezen a szinten az empatia ott megall, hogy egyutterzek () azokkal, akik kepessegeik alapjan sokkal tobbre vihetnek, de nincs a tarsolyukban az ennek kiaknazasahoz szukseges lehetosegek, legyen az tanulasi lehetoseg, anyagi vonzat, elohely, urambocsa szarmazasi kvota, barmi, es emiatt egy eletet leelnek ugy, hogy sokkal tobbre lennenek kepesek, az merhetetlenul igazsagtalan, amikor az ellentetes polus, a tehetsegtelen, az altala uzott szakmaban alapveto kepessegekkel nem rendelkezo balfaszoknak pedig minden megadatik. Ez sosem fog empatiat szulni, csak irigyseget, rosszindulatot, gunyt. Erezzen a tokom vele egyutt, egy tulsztarolt nyomorek a faszi, ilyenek is csak Angliaban tudjak ennyire vinni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 3., szerda 11:41
Ez jó hosszú mondat lett.Faust írta: Hat nem tudom, nekem ezen a szinten az empatia ott megall, hogy egyutterzek ( ) azokkal, akik kepessegeik alapjan sokkal tobbre vihetnek, de nincs a tarsolyukban az ennek kiaknazasahoz szukseges lehetosegek, legyen az tanulasi lehetoseg, anyagi vonzat, elohely, urambocsa szarmazasi kvota, barmi, es emiatt egy eletet leelnek ugy, hogy sokkal tobbre lennenek kepesek, az merhetetlenul igazsagtalan, amikor az ellentetes polus, a tehetsegtelen, az altala uzott szakmaban alapveto kepessegekkel nem rendelkezo balfaszoknak pedig minden megadatik.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 3., szerda 11:39
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 3., szerda 11:25
Ez az ami számomra felfoghatatlan. Mindenki látja, mindenki. Kivéve a MU-nál meg a vakegér Déli kapu. Félelmetes h a válogatottnál is alapember. Egyébként lassan több kárt okoz, mintha szerződést bontanának vele és kifizetnék az embert.hehetheoriginal írta: en azon röhögök vele kapcsolatban, hogy egy világ látja mennyire életképtelen, es profi futballra alkalmatlan képességű es tudású ember, es ennek ellenére játszatják, lehetőséget kap ujra es ujra es ujra.
Ez meg amúgy nagyon durva. konkrétan miatta estek ki.hehetheoriginal írta: muban is végre kikerült, egyből stabil lett a védelem valami csoda folytán, erre most hogy játszott pár percet, kiestek miatta europaból, es folyamat kapják a faszt miatta torokra.
semmi komolyabb hiba nincs benne?kierkegaard írta:Nem törődve azzal, hogy egy érző emberről tesszük mindezt. A videó nagy része amúgy ipari hulladék, mert semmi komolyabb hiba nincs benne.
Nem lennék maguire. Nem a képessége miatt, hanem a társadalom gondolkodása és empátiája miatt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 3., szerda 11:25
Akkor olvasd el a tipik kobuta angol bekepzelt nyilatkozatait es megerted, hogy miert erdemli meg.kierkegaard írta: Szerintem a lófasznak is van vége. Csak gondoljatok bele, hogy mi történik. Elővettek egy embert és a foci kultúra beállt amögé, hogy bullyngolja és tartalmat gyártanak folyamatosan.
Nem törődve azzal, hogy egy érző emberről tesszük mindezt. A videó nagy része amúgy ipari hulladék, mert semmi komolyabb hiba nincs benne.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 3., szerda 11:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 3., szerda 11:05
Szegeny Harry.kierkegaard írta: Szerintem a lófasznak is van vége. Csak gondoljatok bele, hogy mi történik. Elővettek egy embert és a foci kultúra beállt amögé, hogy bullyngolja és tartalmat gyártanak folyamatosan.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 3., szerda 11:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 3., szerda 10:50
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 3., szerda 10:45
Majdnem megsajnáltam, utána eszembe jutott mennyit keres. Azt gondolom az ember ha ilyen karrierre adja a fejét, tudja hogy az publicitással jár, akár pozitív akár negatív értelemben.kierkegaard írta: Szerintem a lófasznak is van vége. Csak gondoljatok bele, hogy mi történik. Elővettek egy embert és a foci kultúra beállt amögé, hogy bullyngolja és tartalmat gyártanak folyamatosan.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 3., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. május 3., szerda 10:38
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. május 3., szerda 10:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 3., szerda 10:07
Danilonak legalabb volt egy BL cimet ero szerelese.___Samy___ írta: Kutyabb, mint Danilo. Pedig az mar nagy szo.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. május 3., szerda 10:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 3., szerda 9:03
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem