Gólöröm azért itt volt.'shutterisland írta: bar olmo elvitte a showt, kozben ott egy dominik dupla a kupa elodontoben, johet a frankfurt vagy a stuttgart.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 3., szerda 6:53
Gólöröm azért itt volt.'shutterisland írta: bar olmo elvitte a showt, kozben ott egy dominik dupla a kupa elodontoben, johet a frankfurt vagy a stuttgart.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 2., kedd 23:45
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. április 30., vasárnap 23:17
Azt olvastam, hogy veszélyben érezték az idénybeli célokat, meg a hosszabb távú célokat is. Hogy mire gondoltak pontosan, azt nem tudom, de én arra tippelek, hogy Nagelsmannban valamiért már nem bíztak, míg Tuchelt régóta szerették volna megszerezni, és most kapóra jött nekik, hogy a Dortmund vezetett a bajnokságban. Ha így megnyerik, akkor azzal védekezhetnek, hogy Tuchel hátrányból megnyerte a bajnokságot. Az tény, hogy Nagelsmann 9 pontos előnyt adott le a Dortmunddal szemben, ami azért nagyon rosszul mutatott.ANDS írta:Mondjuk kíváncsi lennék, miért cseréltek edzőt szezon közben.Sierra írta: ….
Hát az biztos, nem tudom mikor volt utoljára ilyen szoros a vége. Bayern idén sokat bohóckodik.
Mellesleg 81 gólt lőttek a bajnokságban így is!
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 30., vasárnap 22:06
Mert Sali+Kahn furcsákANDS írta:Mondjuk kíváncsi lennék, miért cseréltek edzőt szezon közben.Sierra írta: ….
Hát az biztos, nem tudom mikor volt utoljára ilyen szoros a vége. Bayern idén sokat bohóckodik.
Mellesleg 81 gólt lőttek a bajnokságban így is!
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 30., vasárnap 13:32
Lehet kihívásnak fogja fel visszahozni őket az első osztályba.ferni írta: Hertha kb kiesett, nyert ma a Stuttgart és most fordította meg a meccsét a Schalke is 10 perc alatt, 90+ban nyerik meg a meccset
Kár volt elvállalnia Dárdainak, kivéve ha menni akar velük a másodosztályba.
Hát az biztos, nem tudom mikor volt utoljára ilyen szoros a vége. Bayern idén sokat bohóckodik.ANDS írta: Engem nagyon meglep a Bayern tavaszi mélyrepülése. Ilyen is rég volt, hogy szoros a német bajnokság!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. április 30., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 30., vasárnap 10:07
ezert lesz duplan erdekes ma a bayern-hertha.ferni írta: Hertha kb kiesett, nyert ma a Stuttgart és most fordította meg a meccsét a Schalke is 10 perc alatt, 90+ban nyerik meg a meccset
Kár volt elvállalnia Dárdainak, kivéve ha menni akar velük a másodosztályba.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 29., szombat 20:26
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 29., szombat 10:49
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 29., szombat 8:59
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 29., szombat 8:46
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. április 29., szombat 7:04
Ez fals. Alapbol mit nevezunk labdabirtoklasnak? Ha eltolom a vedo mellett, odalepek, hogy fedezzem, mikozben a labdahoz hozza sem erek, de hatulrol szettori a labam akkor nem volt nalam a labda?illgner írta:Én pont fordítva látom, az első inkább látszódik szabálytalannak. A másodikon meg azt látom, hogy nem a labdára megy a csatár, hanem ráesik a védőre. Ha birtokolta volna a labdát, akkor biztosan befújják. Csakhogy itt nem a labda felé lépett, hanem a védő felé, mintha a labda nem is érdekelné.'shutterisland írta: szerintem az elso kameraallas csaloka de a masodik egyertelmu, ettol fuggetlenul egy kozelebbi lassitast megneznek majd meg.
de szerintem 10-bol 9 biro ezt befujja, es aztan a var vizsgalat utan sem valtoztatja meg a velemenyet.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 29., szombat 1:02
Hihetetlen h nem tudtak elverni ezt a bochumotRemy írta: Dortmund.![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. április 28., péntek 23:34
Én pont fordítva látom, az első inkább látszódik szabálytalannak. A másodikon meg azt látom, hogy nem a labdára megy a csatár, hanem ráesik a védőre. Ha birtokolta volna a labdát, akkor biztosan befújják. Csakhogy itt nem a labda felé lépett, hanem a védő felé, mintha a labda nem is érdekelné.'shutterisland írta: szerintem az elso kameraallas csaloka de a masodik egyertelmu, ettol fuggetlenul egy kozelebbi lassitast megneznek majd meg.
de szerintem 10-bol 9 biro ezt befujja, es aztan a var vizsgalat utan sem valtoztatja meg a velemenyet.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 28., péntek 23:19
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. április 28., péntek 23:14
Adeyemi is inkább a kontaktot kereste, nem a labdát. Én sem adtam volna ezért büntetőt.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. április 28., péntek 23:11
És mi ebből a Dortmundból akarjuk elhozni Bellingham-et 120 millióért.Remy írta: Dortmund.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 28., péntek 23:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 28., péntek 23:04
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. április 28., péntek 22:32
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem