R. Carlos írta:
el magico írta:
Arról vannak esetleg hírek, hogy kik távoznak tőlünk a nyáron?
Marianonak lejár szerződése. A többieknél még megy a tárgyalás és tanakodás.
De pl. az Odriozola-Vallejo-LV-Lunin-Hazard vonulat szándékozik eltolni a biciklit, vagy majd szépen ők is kiülik a szerződésük végét?
Lunin gyenge kapus, de amíg Courtois az első számú és az ukrán tűri a padot, valamint az évi max. 6-8 meccset, nekem nem jelent problémát a jelenléte. Ha egy 30+-os rutinos kapust szerzünk helyette, akkor lecserélném, de ki az aki fix cserének idejönne? Szerintem nincs ilyen ember.
Diego Lopez. Madrid egyik kispadját kéne csak lecserélnie a Real kispadjára - jelenleg a Rayo cserekapusa. Csapatot is ismeri, nem lenne gond sztem átjönnie ide.

De Lunin is jobban indult, anno sok csapat vitte volna kölcsönbe, aztán utólag úgy tűnik, rossz helyekre ment, ahol nem játszott - de vélhetően azért, mert az edzéseken, ill pár meccsen látták, hogy nem szint a gyerek. Elképesztő azért, hogy egy "nagy Realban" mit láttak benne. Perezék úgyse fognak kapuskérdéssel foglalkozni, hacsak nem akarna Lunin elmenni és kezdőbe kerülni valahol. SOk játékos megelégszik a fix cserepaddal is egy trófeagyűjtő csapatban, csak hogy az ő trófeagyűjteménye is növekedjen, de néhányan azért játszani is szeretnének. kérdés pl Lunin melyikbe tartozik.