valahogy nem tudom elképzelni, hogy ingben ül egy irodaban 9-17-ezve

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 3., szerda 17:34
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 3., szerda 17:19
120 centi tomeny eroszak a blahan. regi szep idokhehetheoriginal írta:A 7.-es az mar 13-14 eves, korántsem ártatlan kornzooli93 írta: https://index.hu/kulfold/2023/05/03/hal ... k-szerbia/
Hihetetlen....egy 7.es kisfiú az elkövető...mi beteg a világ már.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 3., szerda 15:51
A 7.-es az mar 13-14 eves, korántsem ártatlan kornzooli93 írta: https://index.hu/kulfold/2023/05/03/hal ... k-szerbia/
Hihetetlen....egy 7.es kisfiú az elkövető...mi beteg a világ már.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. május 3., szerda 13:56
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. május 2., kedd 14:42
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2023. május 2., kedd 13:14
Igen, de az hosszutavu es nem is valami kedvezo.cart írta: Van euró alapu állampapír is
Nem akarom, bar csabito az allampapir.tomi_b írta: [quote=oroszisti post_id=<a href="tel:1238792">1238792</a> time=<a href="tel:1683020072">1683020072</a> user_id=353]
[quote=Realista24 post_id=<a href="tel:1238786">1238786</a> time=<a href="tel:1683017450">1683017450</a> user_id=56]
Es most miert akarod?
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2023. május 2., kedd 12:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 2., kedd 12:15
igaz, bocsanat, atutalasi koltseg jart az agyamban kulfoldirol magyar szamlara.Realista24 írta:50ezer euronal a 10ft atvaltasi kulonbseg mondjuk pont fel milla. Nem olyan keves az szerintem. Mivel feltetelezem ekkora osszegeket nem nokias dobozban mozgathehetheoriginal írta:
ekkora összegnel belefer sztem az a partizezer forint atvaltasi koltseg.
vagy lehet malackodni revoluttal vagy hasonlo modon ezt a koltseget minimalizalni.
mindenkepp euroban hagynam es/vagy ugy fektetnem be, forintot felejtsetek el.
de legeslegnagyobb nagymester ugyis kijavit mindjart, hiaba ugyanarrol beszelunk![]()
![]()
Többivel egyetertek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 2., kedd 12:07
50ezer euronal a 10ft atvaltasi kulonbseg mondjuk pont fel milla. Nem olyan keves az szerintem. Mivel feltetelezem ekkora osszegeket nem nokias dobozban mozgathehetheoriginal írta:ekkora összegnel belefer sztem az a partizezer forint atvaltasi koltseg.Realista24 írta:
A befektetesekhez nem nagyon ertek, marmint nem szivesen adok tanacsot, ahogy mondjuk Halfi.
De ha most (beszeljunk 50ezer eurorol) azt vesszuk, hogy fel evvel ezelott meg meg 20 milliot ert a csomagod, most meg "csak" 18,5m-t, es megleped, akkor realizalod ezt.
Nyilvan senki nem tudja, hogy lesz-e ujra 400 vagy sem, de minden egyes forinton 50ezret buksz (vagy nyersz persze...) es nem biztos, hogy ez a legjobb pillanat atvaltani.
Persze kerdes, hogy 2 ev mulva euroban kell-e majd vagy forintban, mert ha elobbi, akkor utana meg van egy ujabb valtasi veszteseg is.
vagy lehet malackodni revoluttal vagy hasonlo modon ezt a koltseget minimalizalni.
mindenkepp euroban hagynam es/vagy ugy fektetnem be, forintot felejtsetek el.
de legeslegnagyobb nagymester ugyis kijavit mindjart, hiaba ugyanarrol beszelunk![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 2., kedd 12:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 2., kedd 12:00
ekkora összegnel belefer sztem az a partizezer forint atvaltasi koltseg.Realista24 írta:A befektetesekhez nem nagyon ertek, marmint nem szivesen adok tanacsot, ahogy mondjuk Halfi.oroszisti írta:
Nem akarom, bar csabito az allampapir.
15-20 milliorol van szo, amit hosszu tavra nem szeretnek lekotni, de csak zavarja a szemem hogy all a szamlamon.
1-2 even belul meg van a helye a penznek.
De ha most (beszeljunk 50ezer eurorol) azt vesszuk, hogy fel evvel ezelott meg meg 20 milliot ert a csomagod, most meg "csak" 18,5m-t, es megleped, akkor realizalod ezt.
Nyilvan senki nem tudja, hogy lesz-e ujra 400 vagy sem, de minden egyes forinton 50ezret buksz (vagy nyersz persze...) es nem biztos, hogy ez a legjobb pillanat atvaltani.
Persze kerdes, hogy 2 ev mulva euroban kell-e majd vagy forintban, mert ha elobbi, akkor utana meg van egy ujabb valtasi veszteseg is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 2., kedd 11:58
A befektetesekhez nem nagyon ertek, marmint nem szivesen adok tanacsot, ahogy mondjuk Halfi.oroszisti írta:Nem akarom, bar csabito az allampapir.Realista24 írta:
Es most miert akarod?
15-20 milliorol van szo, amit hosszu tavra nem szeretnek lekotni, de csak zavarja a szemem hogy all a szamlamon.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 2., kedd 11:50
jajjistenem ez az alszent duma.Ha már értelmezésnél tartunk (megint) nem téged hülyéztelek lá, hanem azt amit mondtál. A kettõ nem ugyanaz.
ezzel mit akarsz mondani, hogy vannak dolgok, amikben adtal a velemenyemre? Akkor azokra se adsz tobbe, mert itt ebben a temaban leirtam a velemenyem?Számomra ez egy nagyon elszomorító beszélgetés, vannak dolgok amikben adtam a véleményedre. De ezek szerint teljesen mindegy hogy értesz e valamihez (magad is leírtad késõbb hogy ehhez nem), az elsõ reakciód mindig az lesz hogy magabiztosan bemondod a tutit.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. május 2., kedd 11:37
Én a bakomban kötöttem le napi kamatozásra. Kamatadó után is 15% körül hoz és ugye játszik a kamatos kamat intézménye is. Ezt bármikor kiveheted, érdeklődj utána és meglátod Neked megfelelő-e.oroszisti írta:Nem akarom, bar csabito az allampapir.Realista24 írta:
Es most miert akarod?
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2023. május 2., kedd 11:34
Nem akarom, bar csabito az allampapir.Realista24 írta:Es most miert akarod?oroszisti írta: Ha már itt állampapíroknal tartunk. Mit csinalnatok nagyobb osszegu euro megtakaritas eseten. Eddig nem igazan akartam atvaltani![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 2., kedd 11:31
Ha már értelmezésnél tartunk (megint) nem téged hülyéztelek lá, hanem azt amit mondtál. A kettõ nem ugyanaz.Vannak itt felreertesek, de ugye te hulyeztel le engem megint.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 2., kedd 11:22
Vannak itt felreertesek, de ugye te hulyeztel le engem megint.Ez pont fekete-fehér kérdés, bármikortól kezdve bármeddig objektíven kevesebb pénzt hoz mint az állampapírok és a kötvények, megkötni soha nem éri meg.
Persze van amikor a baj már megtörtént, hogy megéri-e kiszállni, az egyedi kérdés, itt van pl rá egy tök jó kalkulátor:
https://kiszamolo.hu/koltseg-kalkulator ... tashoz-is/. Inkább ezt csinálja aki ilyen helyzetben van, mint hehe szakértő úr tanácsát követve nyugodtan fizesse 15-20 évig
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 2., kedd 11:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 2., kedd 10:50
Es most miert akarod?oroszisti írta: Ha már itt állampapíroknal tartunk. Mit csinalnatok nagyobb osszegu euro megtakaritas eseten. Eddig nem igazan akartam atvaltani![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem