el magico írta:
Arról vannak esetleg hírek, hogy kik távoznak tőlünk a nyáron?
Marianonak lejár szerződése. A többieknél még megy a tárgyalás és tanakodás.
De pl. az Odriozola-Vallejo-LV-Lunin-Hazard vonulat szándékozik eltolni a biciklit, vagy majd szépen ők is kiülik a szerződésük végét?
Reméljük a nagy részének a felsoroltak közül idén mennie kell. Nem tudom Carlo mennyire mondta nekik/célzott arra a szezon elején azt, hogy nem sok lehetőségük lesz, de a szezon közben voltak arra utaló nyilatkozatai, hogy Odriozolával, Vallejoval, Marianoval és Hazardral nem fog sokat számolni. Mostanra ez meg nyílt titok, már sörmeccseken se játszatja őket egyáltalán. A helyükre kellenének jövőre olyan játékosok, akikkel számolna is az edzőnk. 4 játékost padoztatni folyamatosan, a többi játékosnak is már megterhelő, mert nagyon sok perc megy miattuk a lábakba.
Lucas más tészta, ő azért tett le az asztalra, szereti Carlo és ZZ is szerette. Szerződése is van talán 2024-ig, játszik is, így nem fog menni.
Lunin gyenge kapus, de amíg Courtois az első számú és az ukrán tűri a padot, valamint az évi max. 6-8 meccset, nekem nem jelent problémát a jelenléte. Ha egy 30+-os rutinos kapust szerzünk helyette, akkor lecserélném, de ki az aki fix cserének idejönne? Szerintem nincs ilyen ember.