HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 30., vasárnap 18:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 30., vasárnap 18:01
nem sok, de a pool meg remenykedhetne, hatha osszecsuklik a mu vagy newcastle a vegere, a spurs ezzel a zakoval meg mar szinte matematikailag is kiszallt.Sierra írta:miből száll ki? BL-hez eddig se közük volt.'shutterisland írta: pool - spurs megy kozben, aki kikap az kb kiszall, ha x, akkor gyakorlatilag egymast utik el a
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 30., vasárnap 17:49
miből száll ki? BL-hez eddig se közük volt.'shutterisland írta: pool - spurs megy kozben, aki kikap az kb kiszall, ha x, akkor gyakorlatilag egymast utik el a
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. április 30., vasárnap 17:36
spurs ott folytatja, ahol eddig.. 5p alatt nyeltek már kettőt'shutterisland írta:
pool - spurs megy kozben, aki kikap az kb kiszall, ha x, akkor gyakorlatilag egymast utik el a top 4-tol.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 30., vasárnap 17:32
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 30., vasárnap 17:05
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 29., szombat 14:19
Ki az aki 30 év alatti és 2-3 évente kell megújítani a szerződését? Melyik csapatnál?gutihaz14 írta: Tottenham striker Harry Kane is considering running down his contract and leaving on a free transfer in 2024. (Daily Telegraph)
megvan az igazolasunk endre melle 24-re
az a durva hogy 2016-ban kapott utoljara szerzodeshosszabbitast. nalunk meg szinte 2-3 evente meg kell ujitani a szerzodeseket
ha tenyleg nem akar hosszabbitani akkor iden fixen eladjak
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. április 29., szombat 12:00
Haaland jöhet ide és Pep viheti helyette.gutihaz14 írta: Tottenham striker Harry Kane is considering running down his contract and leaving on a free transfer in 2024. (Daily Telegraph)
megvan az igazolasunk endre melle 24-re
az a durva hogy 2016-ban kapott utoljara szerzodeshosszabbitast. nalunk meg szinte 2-3 evente meg kell ujitani a szerzodeseket
ha tenyleg nem akar hosszabbitani akkor iden fixen eladjak
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 29., szombat 11:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 28., péntek 7:23
Ugy ment el, mint Karim az Atma ellen kb. annoToti írta: isak assist![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. április 28., péntek 7:21
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 28., péntek 6:10
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 27., csütörtök 21:49
És nem?___Samy___ írta: Baszki, en eloszor azt hittem, hogy coolrob es atesz baratunk egy es ugyanaz![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. április 27., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 27., csütörtök 16:25
Pad'em írta:Ha jól igazolnak nyáron miért lennének esélytelenek? Nem azt mondtam h megnyerik, de versenyben szerintem lehetnek. Ten Hag kérte Casemirót meg Lisandrót is, ők beváltak, ezért írtam hogy ha nem az Antony, Weghorst vonulatot vesznek hanem inkább előbbit, akkor léphetnek feljebb. Előre vesznek mondjuk egy Osimhent, kpra egy Frenkiet, védelembe is valami épkézláb embert, aztán sztem egy Arsenal szintű menetelés kinézhet nekik. BL az persze más tészta.realmadrid95 írta:
Szerintem eselytelen a bajnoki cimre ten Haggal az Mu. Egyebkent Weghorstot es Antonyt kifejezetten o kerte. Casemiro hatalmas upgrade volt, meg hogy kikerult Maguire, igazabol ez volt a fordulopont, hogy elindultak felfele, nem Cr hianya, meg ten Hag “varazslata”. Brighton is sokkal jobb volt mezonyben toluk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 27., csütörtök 14:03
Ha jól igazolnak nyáron miért lennének esélytelenek? Nem azt mondtam h megnyerik, de versenyben szerintem lehetnek. Ten Hag kérte Casemirót meg Lisandrót is, ők beváltak, ezért írtam hogy ha nem az Antony, Weghorst vonulatot vesznek hanem inkább előbbit, akkor léphetnek feljebb. Előre vesznek mondjuk egy Osimhent, kpra egy Frenkiet, védelembe is valami épkézláb embert, aztán sztem egy Arsenal szintű menetelés kinézhet nekik. BL az persze más tészta.realmadrid95 írta:Pad'em írta: Ez az ati mint a kretén törpe a mesében kibasszák az ajtón visszaugrik az ablakon, csak hogy elpuffogtassa ugyanazt a fáradt semmitérő szöveget. Hihetetlen.
Amúgy CR-t fikázó külsősök: miért meglepő, hogy egy Realos fórumon Real drukkerként bírjuk a világ legsikeresebb klubjának all time gólrekorderét? Csak 4 BL-t nyert nekünk, engedtessék már meg
Persze ten Hag szapulását azért túlzásba visszük, ha nem csak kb 13 használható embere van akkor nem konyulnak így le a szezon végére. Van ott azért fejlődés, ha nyáron kér és kap pár értelmes igazolást (na mondjuk nem Antony meg Weghorst szintűeket) akkor talán már a bajnoki versenybe is beleszagolhatnak szerintem.
Szerintem eselytelen a bajnoki cimre ten Haggal az Mu. Egyebkent Weghorstot es Antonyt kifejezetten o kerte. Casemiro hatalmas upgrade volt, meg hogy kikerult Maguire, igazabol ez volt a fordulopont, hogy elindultak felfele, nem Cr hianya, meg ten Hag “varazslata”. Brighton is sokkal jobb volt mezonyben toluk.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 27., csütörtök 13:07
Nem eth az akadály (még) a bajnoki címhez, hanem hogy az út elején vannak.realmadrid95 írta:Pad'em írta: Ez az ati mint a kretén törpe a mesében kibasszák az ajtón visszaugrik az ablakon, csak hogy elpuffogtassa ugyanazt a fáradt semmitérő szöveget. Hihetetlen.
Amúgy CR-t fikázó külsősök: miért meglepő, hogy egy Realos fórumon Real drukkerként bírjuk a világ legsikeresebb klubjának all time gólrekorderét? Csak 4 BL-t nyert nekünk, engedtessék már meg
Persze ten Hag szapulását azért túlzásba visszük, ha nem csak kb 13 használható embere van akkor nem konyulnak így le a szezon végére. Van ott azért fejlődés, ha nyáron kér és kap pár értelmes igazolást (na mondjuk nem Antony meg Weghorst szintűeket) akkor talán már a bajnoki versenybe is beleszagolhatnak szerintem.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 27., csütörtök 11:57
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 27., csütörtök 11:46
Pad'em írta: Ez az ati mint a kretén törpe a mesében kibasszák az ajtón visszaugrik az ablakon, csak hogy elpuffogtassa ugyanazt a fáradt semmitérő szöveget. Hihetetlen.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 27., csütörtök 11:21
Ha nezed a focit, nem csak latod
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem