OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: OFF
Fogalmam sincs mennyit teszek félre havonta, ez változó, a bevételem is havonta.
Én éves bevételben gondolkodom, illetve félretett pénz helyett, úgy mérem a saját jólétem hogy mennyi a nettó vagyonom gyarapodása évente-5évente, emellett mennyi a "vett élmény"(utazás pl)
Nettó vagyon alatt én azt értem ha minden tulajdonom, ingatlanom, ingóságom reális piaci értéken eladnám egy nap alatt, és visszafizetnék minden tartozást (hitel), mennyi lenne a mérlegen.
Én 35 évesen ezzel nagyon boldog vagyok.
Szerintem a pénzzel jól kell bánni azon felül is hogy spórolsz és félreraksz, havi 100k-ból sem lesz belátható időn belül vagyonod, bele kell állni az olyan kockázatosabb műveletekbe is ami nagyobb gyarapodást hoz.
Én éves bevételben gondolkodom, illetve félretett pénz helyett, úgy mérem a saját jólétem hogy mennyi a nettó vagyonom gyarapodása évente-5évente, emellett mennyi a "vett élmény"(utazás pl)
Nettó vagyon alatt én azt értem ha minden tulajdonom, ingatlanom, ingóságom reális piaci értéken eladnám egy nap alatt, és visszafizetnék minden tartozást (hitel), mennyi lenne a mérlegen.
Én 35 évesen ezzel nagyon boldog vagyok.
Szerintem a pénzzel jól kell bánni azon felül is hogy spórolsz és félreraksz, havi 100k-ból sem lesz belátható időn belül vagyonod, bele kell állni az olyan kockázatosabb műveletekbe is ami nagyobb gyarapodást hoz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én aztán nem sajnálom senkitől, örülök ha így van csak erősen kétlem.
Biztos atesz is szavazott, kell a pénz az életnagyságú haaland babára.

Biztos atesz is szavazott, kell a pénz az életnagyságú haaland babára.

Nem illik.
- hehetheoriginal
Joparan innen kulfoldon nyomjak, vagy kulfoldre dolgoznak, vagy ceguk/vallakozasuk van, vagy multinal, vagy eleve jol fizeto allasuk van.
En orulok, hogy ha ez a stat valoban igaz.
Ezert is van mindig ujra az a kibaszott 2/3
Szarnyal mindenki mint ramos labdaja a bayern ellen
En orulok, hogy ha ez a stat valoban igaz.
Ezert is van mindig ujra az a kibaszott 2/3

Szarnyal mindenki mint ramos labdaja a bayern ellen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. április 29., szombat 22:01-kor.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha meg külföldön melózol, extra fizu sem kell, hogy durván 500 eurót félre tudj tenni, ha nem egyedül élsz és osztódnak a költségek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hát, én pl. havi átlag 250-260 órát melózom egy kiemelt progresszivitasi szintű osztályon. A sok túlóra jól fizetRealMadridFanatic írta: Mi a fasz? Ez ilyen elit forum?
3 megtakaritast fizetunk, ez az 50-100 kozotti kategoria alja kb. 2 kilot felretenni havonta az tisztesseges.

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
adom tasó !ziro4vr írta: Vagy értelmezni nem tud a fórum vagy én kérek elnézést, ahogy a szavazást nézem.![]()
+1
Jó a buli

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- RealMadridFanatic
Mi a fasz? Ez ilyen elit forum? 
3 megtakaritast fizetunk, ez az 50-100 kozotti kategoria alja kb. 2 kilot felretenni havonta az tisztesseges.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Rá is mentem a nem, mert nem tudok opcióra:DHalfkey írta: Meglepett az eredmény, de hát végülis úriemberek klubja + a látogató Barcások is állandóan építkeznek
Edit: hehe neked könnyū félretenni, az nem számít ha fél életed a kamionban, másik felét anyuci pincéjében töltöd![]()
200ezer forintnál nem sokkal többet keresek, itt meg ennyiket rakosgatnak félre az emberek, komoly.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Meglepett az eredmény, de hát végülis úriemberek klubja + a látogató Barcások is állandóan építkeznek 
Edit: hehe neked könnyū félretenni, az nem számít ha fél életed a kamionban, másik felét anyuci pincéjében töltöd

Edit: hehe neked könnyū félretenni, az nem számít ha fél életed a kamionban, másik felét anyuci pincéjében töltöd

- hehetheoriginal
Kerj elnezest szerintem öcskő, itt nincs kispalya 
Amugy sztem ertheto es realis, a mag nagy resze a madridistaval egyutt nott fel, mindenki szep darab felnott ember, csaladdal, szakmaval, vallalkozassal.
Szoval manapsag aki expert vagy megbizhato normalis arc, plusz meg munkamoral is oke, ott siman lehet jol keresni.
Igy is kell, ez az elet rendje, igy van jol.
Nem mint az eurobarcan, ahol tele drogos lecsuszott alkoholista felbolondokkal, azert ilyen stresszesek meg idegesek allandoan

Amugy sztem ertheto es realis, a mag nagy resze a madridistaval egyutt nott fel, mindenki szep darab felnott ember, csaladdal, szakmaval, vallalkozassal.
Szoval manapsag aki expert vagy megbizhato normalis arc, plusz meg munkamoral is oke, ott siman lehet jol keresni.
Igy is kell, ez az elet rendje, igy van jol.
Nem mint az eurobarcan, ahol tele drogos lecsuszott alkoholista felbolondokkal, azert ilyen stresszesek meg idegesek allandoan

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. április 29., szombat 21:47-kor.
thereisonly1ronaldo
Alapvetoen szoktam ha nem is sokat, de a gyerek-felujitas kombo igen gyorsan minuszba vagott tavaly, plusz kb harmadannyi melo van mint eddig barmikor, ami van abbol is atalanyadozni kell ami iszonyat szopas, szoval most egy ideig nem nagyon lesz felretett penz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nálam azt jelenti, hogy ha kifizettem mindent.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mi számít félrerakásnak? Mert más az a helyzet, hogy valaki fizet egy 200 ezres törlesztőt, és mellette nem tud félretenni, és megint más, ha még nincs ingatlana, ezért gyűjtöget és félrerak havi 200-at.
Ha úgy nézzük, akkor a havi törlesztő fizetése is félrerakás (persze ingatlan, nem egy használati tárgy esetében).
Ha úgy nézzük, akkor a havi törlesztő fizetése is félrerakás (persze ingatlan, nem egy használati tárgy esetében).
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Nika91127
Halfkey ezt levezetterashidm írta:Jo ez, csak több díjat számítanak fel mint amennyit te visszakapszzsuninnyo írta:
En arra gondolok, hogy x vagy y boltban levo vasarlas utan visszakapod a vasarlasok osszegenek mitomen 2%-at (valamilyen maximalis osszegig), ugyanez tankolasnal x kuton. Vissza tud csorogni love szepen.
Mint pl most a Wise iden azt csinalja, hogy csak azert ad eleg sok penzt, mert naluk tartod a dollarod / eurod / angol fontodat.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jo ez, csak több díjat számítanak fel mint amennyit te visszakapszzsuninnyo írta:En arra gondolok, hogy x vagy y boltban levo vasarlas utan visszakapod a vasarlasok osszegenek mitomen 2%-at (valamilyen maximalis osszegig), ugyanez tankolasnal x kuton. Vissza tud csorogni love szepen.Nika91127 írta:
Jah. Diszkontkötvényes machinalással
Mint pl most a Wise iden azt csinalja, hogy csak azert ad eleg sok penzt, mert naluk tartod a dollarod / eurod / angol fontodat.
En arra gondolok, hogy x vagy y boltban levo vasarlas utan visszakapod a vasarlasok osszegenek mitomen 2%-at (valamilyen maximalis osszegig), ugyanez tankolasnal x kuton. Vissza tud csorogni love szepen.Nika91127 írta:Jah. Diszkontkötvényes machinalássalzsuninnyo írta:
Annak nezz utana, milyen kedvezmenyeket es visszateriteseket kaphatsz hitelkartyaval. Itthon tizezreket lehet havonta "keresni" ezekkel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazzuk meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
Jah. Diszkontkötvényes machinalássalzsuninnyo írta:Annak nezz utana, milyen kedvezmenyeket es visszateriteseket kaphatsz hitelkartyaval. Itthon tizezreket lehet havonta "keresni" ezekkel.'shutterisland írta: hat most az lesz egyebkent, hogy mivel szeretnem felnyomni kicsit a cs-t ezert igenyeltem egy hitelkartyat es a kovetkezo telom is reszletre fogom kihozni, pedig rohadtul utalom azt az erzest, mikor ugy erzem, tartozok.
lehet ezert nem erzem logikusnak.
nyaralni is ha megyek, mindig elore fizetek es bookolok le dolgokat (persze ha visszateritheto) meg akkor is, ha lehetne a helyszinen is.
vagy mikor valaki felvesz a repteren, mar akkor utalom at neki a transfer dijat, mikor meg celba sem ertunk.![]()