En orulok, hogy ha ez a stat valoban igaz.
Ezert is van mindig ujra az a kibaszott 2/3
Szarnyal mindenki mint ramos labdaja a bayern ellen
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 29., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 29., szombat 21:57
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 29., szombat 21:50
Hát, én pl. havi átlag 250-260 órát melózom egy kiemelt progresszivitasi szintű osztályon. A sok túlóra jól fizetRealMadridFanatic írta: Mi a fasz? Ez ilyen elit forum?
3 megtakaritast fizetunk, ez az 50-100 kozotti kategoria alja kb. 2 kilot felretenni havonta az tisztesseges.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. április 29., szombat 21:49
adom tasó !ziro4vr írta: Vagy értelmezni nem tud a fórum vagy én kérek elnézést, ahogy a szavazást nézem.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. április 29., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 29., szombat 21:48
Rá is mentem a nem, mert nem tudok opcióra:DHalfkey írta: Meglepett az eredmény, de hát végülis úriemberek klubja + a látogató Barcások is állandóan építkeznek
Edit: hehe neked könnyū félretenni, az nem számít ha fél életed a kamionban, másik felét anyuci pincéjében töltöd![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 29., szombat 21:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 29., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. április 29., szombat 21:39
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 29., szombat 19:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 29., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. április 29., szombat 17:36
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 29., szombat 17:08
Halfkey ezt levezetterashidm írta:Jo ez, csak több díjat számítanak fel mint amennyit te visszakapszzsuninnyo írta:
En arra gondolok, hogy x vagy y boltban levo vasarlas utan visszakapod a vasarlasok osszegenek mitomen 2%-at (valamilyen maximalis osszegig), ugyanez tankolasnal x kuton. Vissza tud csorogni love szepen.
Mint pl most a Wise iden azt csinalja, hogy csak azert ad eleg sok penzt, mert naluk tartod a dollarod / eurod / angol fontodat.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. április 29., szombat 16:17
Jo ez, csak több díjat számítanak fel mint amennyit te visszakapszzsuninnyo írta:En arra gondolok, hogy x vagy y boltban levo vasarlas utan visszakapod a vasarlasok osszegenek mitomen 2%-at (valamilyen maximalis osszegig), ugyanez tankolasnal x kuton. Vissza tud csorogni love szepen.Nika91127 írta:
Jah. Diszkontkötvényes machinalással
Mint pl most a Wise iden azt csinalja, hogy csak azert ad eleg sok penzt, mert naluk tartod a dollarod / eurod / angol fontodat.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 29., szombat 15:33
En arra gondolok, hogy x vagy y boltban levo vasarlas utan visszakapod a vasarlasok osszegenek mitomen 2%-at (valamilyen maximalis osszegig), ugyanez tankolasnal x kuton. Vissza tud csorogni love szepen.Nika91127 írta:Jah. Diszkontkötvényes machinalássalzsuninnyo írta:
Annak nezz utana, milyen kedvezmenyeket es visszateriteseket kaphatsz hitelkartyaval. Itthon tizezreket lehet havonta "keresni" ezekkel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 29., szombat 15:29
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 29., szombat 15:26
Jah. Diszkontkötvényes machinalássalzsuninnyo írta:Annak nezz utana, milyen kedvezmenyeket es visszateriteseket kaphatsz hitelkartyaval. Itthon tizezreket lehet havonta "keresni" ezekkel.'shutterisland írta: hat most az lesz egyebkent, hogy mivel szeretnem felnyomni kicsit a cs-t ezert igenyeltem egy hitelkartyat es a kovetkezo telom is reszletre fogom kihozni, pedig rohadtul utalom azt az erzest, mikor ugy erzem, tartozok.
lehet ezert nem erzem logikusnak.
nyaralni is ha megyek, mindig elore fizetek es bookolok le dolgokat (persze ha visszateritheto) meg akkor is, ha lehetne a helyszinen is.
vagy mikor valaki felvesz a repteren, mar akkor utalom at neki a transfer dijat, mikor meg celba sem ertunk.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 29., szombat 15:19
Annak nezz utana, milyen kedvezmenyeket es visszateriteseket kaphatsz hitelkartyaval. Itthon tizezreket lehet havonta "keresni" ezekkel.'shutterisland írta: hat most az lesz egyebkent, hogy mivel szeretnem felnyomni kicsit a cs-t ezert igenyeltem egy hitelkartyat es a kovetkezo telom is reszletre fogom kihozni, pedig rohadtul utalom azt az erzest, mikor ugy erzem, tartozok.
lehet ezert nem erzem logikusnak.
nyaralni is ha megyek, mindig elore fizetek es bookolok le dolgokat (persze ha visszateritheto) meg akkor is, ha lehetne a helyszinen is.
vagy mikor valaki felvesz a repteren, mar akkor utalom at neki a transfer dijat, mikor meg celba sem ertunk.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 29., szombat 14:03
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 29., szombat 13:13
Az erdekeid ellentetesek, ezert a logika is ellentetes a te szemszogedbol, ami ertheto. De ha te kolcson akarnal adni, mert abbol van penzed, akkor te is azt az ismerosodet szeretned jobban, aki mar 10-szer kert kolcson.'shutterisland írta: hat nem tudom.
ha van ket ismerosom, az egyik mar 10x kert kolcson es mindig visszaadogatta es 11.-jere is kolcson ker.
a masik soha nem kert kolcson, mindig mindene rendezett volt, de most ker valamire.
en pl nem reszesitenem elonyben az elsot, de legalabb is biztosan nem lenne hatranyban a masodik.
mondom, bar ertem a hatteret az o szempontjukbol, csak nekem logika ellenes direkt csak azert reszletre veszegetni mindent meg hitelkartyazgatni hogy ezaltal tunjek megbizhatobbnak.
erted, ne menjek mar minuszba (marmint az kozep ertek ala) azert, mert megoldok mindent magamtol.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem