OFF
Re: OFF
Alapvetoen szoktam ha nem is sokat, de a gyerek-felujitas kombo igen gyorsan minuszba vagott tavaly, plusz kb harmadannyi melo van mint eddig barmikor, ami van abbol is atalanyadozni kell ami iszonyat szopas, szoval most egy ideig nem nagyon lesz felretett penz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nálam azt jelenti, hogy ha kifizettem mindent.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mi számít félrerakásnak? Mert más az a helyzet, hogy valaki fizet egy 200 ezres törlesztőt, és mellette nem tud félretenni, és megint más, ha még nincs ingatlana, ezért gyűjtöget és félrerak havi 200-at.
Ha úgy nézzük, akkor a havi törlesztő fizetése is félrerakás (persze ingatlan, nem egy használati tárgy esetében).
Ha úgy nézzük, akkor a havi törlesztő fizetése is félrerakás (persze ingatlan, nem egy használati tárgy esetében).
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Halfkey ezt levezetterashidm írta:Jo ez, csak több díjat számítanak fel mint amennyit te visszakapszzsuninnyo írta:
En arra gondolok, hogy x vagy y boltban levo vasarlas utan visszakapod a vasarlasok osszegenek mitomen 2%-at (valamilyen maximalis osszegig), ugyanez tankolasnal x kuton. Vissza tud csorogni love szepen.
Mint pl most a Wise iden azt csinalja, hogy csak azert ad eleg sok penzt, mert naluk tartod a dollarod / eurod / angol fontodat.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jo ez, csak több díjat számítanak fel mint amennyit te visszakapszzsuninnyo írta:En arra gondolok, hogy x vagy y boltban levo vasarlas utan visszakapod a vasarlasok osszegenek mitomen 2%-at (valamilyen maximalis osszegig), ugyanez tankolasnal x kuton. Vissza tud csorogni love szepen.Nika91127 írta:
Jah. Diszkontkötvényes machinalással
Mint pl most a Wise iden azt csinalja, hogy csak azert ad eleg sok penzt, mert naluk tartod a dollarod / eurod / angol fontodat.
En arra gondolok, hogy x vagy y boltban levo vasarlas utan visszakapod a vasarlasok osszegenek mitomen 2%-at (valamilyen maximalis osszegig), ugyanez tankolasnal x kuton. Vissza tud csorogni love szepen.Nika91127 írta:Jah. Diszkontkötvényes machinalássalzsuninnyo írta:
Annak nezz utana, milyen kedvezmenyeket es visszateriteseket kaphatsz hitelkartyaval. Itthon tizezreket lehet havonta "keresni" ezekkel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazzuk meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Jah. Diszkontkötvényes machinalássalzsuninnyo írta:Annak nezz utana, milyen kedvezmenyeket es visszateriteseket kaphatsz hitelkartyaval. Itthon tizezreket lehet havonta "keresni" ezekkel.'shutterisland írta: hat most az lesz egyebkent, hogy mivel szeretnem felnyomni kicsit a cs-t ezert igenyeltem egy hitelkartyat es a kovetkezo telom is reszletre fogom kihozni, pedig rohadtul utalom azt az erzest, mikor ugy erzem, tartozok.
lehet ezert nem erzem logikusnak.
nyaralni is ha megyek, mindig elore fizetek es bookolok le dolgokat (persze ha visszateritheto) meg akkor is, ha lehetne a helyszinen is.
vagy mikor valaki felvesz a repteren, mar akkor utalom at neki a transfer dijat, mikor meg celba sem ertunk.![]()
Annak nezz utana, milyen kedvezmenyeket es visszateriteseket kaphatsz hitelkartyaval. Itthon tizezreket lehet havonta "keresni" ezekkel.'shutterisland írta: hat most az lesz egyebkent, hogy mivel szeretnem felnyomni kicsit a cs-t ezert igenyeltem egy hitelkartyat es a kovetkezo telom is reszletre fogom kihozni, pedig rohadtul utalom azt az erzest, mikor ugy erzem, tartozok.
nyaralni is ha megyek, mindig elore fizetek es bookolok le dolgokat (persze ha visszateritheto) meg akkor is, ha lehetne a helyszinen is.
vagy mikor valaki felvesz a repteren, mar akkor utalom at neki a transfer dijat, mikor meg celba sem ertunk.![]()
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat most az lesz egyebkent, hogy mivel szeretnem felnyomni kicsit a cs-t ezert igenyeltem egy hitelkartyat es a kovetkezo telom is reszletre fogom kihozni, pedig rohadtul utalom azt az erzest, mikor ugy erzem, tartozok.
vagy mikor valaki felvesz a repteren, mar akkor utalom at neki a transfer dijat, mikor meg celba sem ertunk.
vagy mikor valaki felvesz a repteren, mar akkor utalom at neki a transfer dijat, mikor meg celba sem ertunk.
Az erdekeid ellentetesek, ezert a logika is ellentetes a te szemszogedbol, ami ertheto. De ha te kolcson akarnal adni, mert abbol van penzed, akkor te is azt az ismerosodet szeretned jobban, aki mar 10-szer kert kolcson.'shutterisland írta: hat nem tudom.
ha van ket ismerosom, az egyik mar 10x kert kolcson es mindig visszaadogatta es 11.-jere is kolcson ker.
a masik soha nem kert kolcson, mindig mindene rendezett volt, de most ker valamire.
en pl nem reszesitenem elonyben az elsot, de legalabb is biztosan nem lenne hatranyban a masodik.
mondom, bar ertem a hatteret az o szempontjukbol, csak nekem logika ellenes direkt csak azert reszletre veszegetni mindent meg hitelkartyazgatni hogy ezaltal tunjek megbizhatobbnak.
erted, ne menjek mar minuszba (marmint az kozep ertek ala) azert, mert megoldok mindent magamtol.
A hitelkartyazgatassal egyebkent tudsz penzt "keresni", szoval az sem ordogtol valo dolog. Nem egyszeruen csak "minuszba" mesz vele.
- 'shutterisland
hat nem tudom.
ha van ket ismerosom, az egyik mar 10x kert kolcson es mindig visszaadogatta es 11.-jere is kolcson ker.
a masik soha nem kert kolcson, mindig mindene rendezett volt, de most ker valamire.
en pl nem reszesitenem elonyben az elsot, de legalabb is biztosan nem lenne hatranyban a masodik.
mondom, bar ertem a hatteret az o szempontjukbol, csak nekem logika ellenes direkt csak azert reszletre veszegetni mindent meg hitelkartyazgatni hogy ezaltal tunjek megbizhatobbnak.
erted, ne menjek mar minuszba (marmint az kozep ertek ala) azert, mert megoldok mindent magamtol.
A hitel itthon meg mindig egy fura dolog, de ezt szerintem mar targyaltuk tobbszor is.'shutterisland írta:angliaban ez kicsit idegesito amugy, hogy ha sok mindenre fizetsz havi torlesztot, sokkal erosebb a credit score-od.Akkor a médiából ömlik az emberekre a vegyél meg mindent, mert ennyit igazán megérdemelsz.( erről már volt szó, pl. pályakezdő fiatal részletre, hitelből vesz sokszázezer forintos Iphone- t). Ha nincs pénzed valamire, pl. új 8k tv, vegyél hitelből.
nekem csak a telefonszamlam, bankszamlam es moci biztositasom van, minden mast mindig kp-ra veszek meg, igy az en credit score-om gyenge atlagos de inkabb atlag alatti 400 vmennyi az 1000-es skalan mig aki havonta fizeti a telefon, auto, huto meg akarmilyen aruhitelre kihozott dolgok torlesztojet, annak joval erosebb.
ertem a logikajat, de akkor is hulyen jon ki, hogy ha soha semmi elmaradasom es mindent egyben kifizetek, akkor kevesbe vagyok megbizhato a szemukben, mint aki mindent reszletre vasarol vagy allandoan hitelkartyazgat es toltogeti vissza fizukor.
Egyebkent ha a megbizhatosagot lecsereled megfejhetosegre, akkor tokeletesen le is irtad a rendszert, es hogy miert van nem jon ki hulyen, hogy neked kevesbe jo az eredmenyed
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- 'shutterisland
angliaban ez kicsit idegesito amugy, hogy ha sok mindenre fizetsz havi torlesztot, sokkal erosebb a credit score-od.Akkor a médiából ömlik az emberekre a vegyél meg mindent, mert ennyit igazán megérdemelsz.( erről már volt szó, pl. pályakezdő fiatal részletre, hitelből vesz sokszázezer forintos Iphone- t). Ha nincs pénzed valamire, pl. új 8k tv, vegyél hitelből.
nekem csak a telefonszamlam, bankszamlam es moci biztositasom van, minden mast mindig kp-ra veszek meg, igy az en credit score-om gyenge atlagos de inkabb atlag alatti 400 vmennyi az 1000-es skalan mig aki havonta fizeti a telefon, auto, huto meg akarmilyen aruhitelre kihozott dolgok torlesztojet, annak joval erosebb.
ertem a logikajat, de akkor is hulyen jon ki, hogy ha soha semmi elmaradasom es mindent egyben kifizetek, akkor kevesbe vagyok megbizhato a szemukben, mint aki mindent reszletre vasarol vagy allandoan hitelkartyazgat es toltogeti vissza fizukor.
USA ilyen tekintetben egy teljesen mas vilag, szamunkra idegen es fura. Osszehasonlithatatlan a mi kulturankkal ez a resze.h3x0r írta: Romániában ez csak 2 év, de eszembe jutott az egyik barátom, akik Amerikába mentek ki. Ő mondta, hogy szülés után kivette az egész éves fizetett szabadságát, ami 2 hétmeg egy hónapot, amire már nem kapott fizetést. Viszont a főnöke jófej volt, megengedte neki, hogy összesen 3 hónapot otthon maradjon. Végül annyiból volt szerencséje, hogy a szomszédjuk is akkor szült, közeli barátok, 4en már megoldották, hogy valaki mindig legyen otthon.
- h3x0r
Romániában ez csak 2 év, de eszembe jutott az egyik barátom, akik Amerikába mentek ki. Ő mondta, hogy szülés után kivette az egész éves fizetett szabadságát, ami 2 hét
meg egy hónapot, amire már nem kapott fizetést. Viszont a főnöke jófej volt, megengedte neki, hogy összesen 3 hónapot otthon maradjon. Végül annyiból volt szerencséje, hogy a szomszédjuk is akkor szült, közeli barátok, 4en már megoldották, hogy valaki mindig legyen otthon.
- 'shutterisland
van ami jobb kulfoldon, de pl a gyes eleg szivas itt angliaban, ha mar tamogatasok.
asszem nem egeszen egy evre tud elmenni az anya, de mivel nyilvan mar max 7 honapos terhesen a legtobb helyen ideje elkezdeni, a gyerek 10 honapos kora utan vagy maradsz vele otthon, vagy visszamesz dolgozni es mehet a mereg draga nurserybe.
es ha jol tudom akkor 6 hetig a fizu 90 szazaleka jar, aztan a maradek 33 hetre mar kevesebb.
asszem nem egeszen egy evre tud elmenni az anya, de mivel nyilvan mar max 7 honapos terhesen a legtobb helyen ideje elkezdeni, a gyerek 10 honapos kora utan vagy maradsz vele otthon, vagy visszamesz dolgozni es mehet a mereg draga nurserybe.
es ha jol tudom akkor 6 hetig a fizu 90 szazaleka jar, aztan a maradek 33 hetre mar kevesebb.
22 ezerbol megvan a pelenka egy hetre, meg mindig nevetseges belegondolni, hogy ez a csaladbaratsag reszeHalfkey írta: Mondjuk azért nem pont annyi az annyi, most mindegy hogy más néven, de minden fizetésed mellett kapsz az adókedvezmény miatt is pénzt (nem fizetsz be annyi adót).
Egy gyereknél ez persze további vicces 10 ezerCsak a tényszerūség kedvéért írom.
Bar, nem tudom kulfoldon mi a helyzet, az teny. Lehet ott enny isincs (bar ez is karcolja a semmit, amit itt kapnak a csaladok).
Mondjuk azért nem pont annyi az annyi, most mindegy hogy más néven, de minden fizetésed mellett kapsz az adókedvezmény miatt is pénzt (nem fizetsz be annyi adót).
Egy gyereknél ez persze további vicces 10 ezer
Csak a tényszerūség kedvéért írom.
Egy gyereknél ez persze további vicces 10 ezer