Lehet kóklerezni Tukkelt, de tavaly simán bevitte őket a top3-ba ugyanezzel a kerettel, idén meg.. hagyjuk.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 27., csütörtök 8:51
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 26., szerda 23:52
Én vicceltem mondjuk mert a fideszezes egy Pl topikban komikusnak tunt…Jezusom. Tolem mondhatsz amit akarsz.coolrob írta:Tehát manapság a gyökér és hasonlók belefér, ez nem személyeskedés, és a Fidesznél húzzuk meg a határt.lestat írta:
Lehet hehe-t nem zavarta hogy szemelyeskedsz.
De nalam itt vegyel vissza. Ki nem allhatom a fideszt![]()
Le lehetne ezt írni a szabályzatba, hogy az újak tudják.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 26., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 26., szerda 23:13
Volt egy allitas: CR nem erezte a klub tamogatasat, nem hitt neki a vezetosegetek, amikor a gyerekevel a korhazban volt. Ezt az interjuban mondta.coolrob írta:Tehát manapság a gyökér és hasonlók belefér, ez nem személyeskedés, és a Fidesznél húzzuk meg a határt.lestat írta:
Lehet hehe-t nem zavarta hogy szemelyeskedsz.
Le lehetne ezt írni a szabályzatba, hogy az újak tudják.
ugy nez ki atesz nem sok hsz-t olvasott a politika topikban mondjuk a legutobbi valasztasok elottatesz-- írta: A fideszezéshez csak annyit, hogy itt nagyítóval kell keresgélni azokat, akik nem tapsolnak a foci propagandájuknak és adópazarlásuknak.
De hát a Fradi bejutott 10 év után a Bl-be, meg kijutottuk 2 Eb-re, mert megemelték a létszámot.![]()
HozzászólásSzerző: atesz-- » 2023. április 26., szerda 23:11
Ki gondolta volna hogy valami olyasmi lesz az ok, hogy nem hiszik el vagy akarják eléggérealmadrid95 írta: Arteta nem tudta elhitetni ezzel a csikocsapattal, hogy ezt a bajnoksagot be tudjak huzni.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. április 26., szerda 23:08
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 26., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 22:52
Tehát manapság a gyökér és hasonlók belefér, ez nem személyeskedés, és a Fidesznél húzzuk meg a határt.lestat írta:Lehet hehe-t nem zavarta hogy szemelyeskedsz.coolrob írta:
Szerintem te remek Fidesz szavazó lehetsz![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 26., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 26., szerda 22:45
Lehet hehe-t nem zavarta hogy szemelyeskedsz.coolrob írta:Szerintem te remek Fidesz szavazó lehetszlestat írta:
CR is lenyilatkozott ezt azt. Az hazugsag.
A tobbi nem…
Akkor
Most?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 26., szerda 22:43
Nagyon masszivak, de szerintem Arteta nem tudta elhitetni ezzel a csikocsapattal, hogy ezt a bajnoksagot be tudjak huzni. A spanyol raadasul utolso 4 meccset durvan eltaktikazta, ha mast nem is, ezt nagyon megtanulta Peptol, hogy a leheto legrosszabb idoben jojjenek ezek a betlik. (Csak Pep a blben.) En azt mondom, hogy ha mindenki hozza azt, amit tud a csapatban, akkor verheto ez a City. Bar ez az uj felallas lehet nem fog fekudni nekunk, mert ez a plusz egy fo kpn meg jol is elsulhet nekik.ELSiete írta: Amúgy nézitek is a meccset vagy CRen és a kula Manchesteren pörögtök?![]()
Mit jósoltok a Real ellen? Elég massziv tényleg ez a City, Militao nagyon fog hianyozni.
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. április 26., szerda 22:43
Jó a City nem kérdés de ma ez az Arsenal egy lepkefing. Bayern se volt éppen toppon úgy hogy jó kérdés valójában milyen szinten is nyomják. Kiderül hamarosan. Ha teli gatyesszal mennek ki a srácok akkor csúnya lesz az fix. Emberes a feladat az biztos.ELSiete írta: Amúgy nézitek is a meccset vagy CRen és a kula Manchesteren pörögtök?![]()
Mit jósoltok a Real ellen? Elég massziv tényleg ez a City, Militao nagyon fog hianyozni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 26., szerda 22:40
coolrob írta:Szerintem te remek Fidesz szavazó lehetszlestat írta:
A tobbi nem…
Akkor
Most?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 26., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 22:37
es megerkeztunk.coolrob írta:Szerintem te remek Fidesz szavazó lehetszlestat írta:
A tobbi nem…
Akkor
Most?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 22:32
Szerintem te remek Fidesz szavazó lehetszlestat írta:
A tobbi nem…
Akkor
Most?
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 26., szerda 22:30
CR is lenyilatkozott ezt azt. Az hazugsag.coolrob írta:Tekintve hogy többen lenyilatkozták, így ez tény igen. Nem random ember hallotta valakitől.M1Ö írta:
Ez nem blikk? Ez tény?
A Frankfurt elnöke meg is szólalt ez ügyben, nyugodtan rá lehet keresni.
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 22:28
Tekintve hogy többen lenyilatkozták, így ez tény igen. Nem random ember hallotta valakitől.M1Ö írta:Ez nem blikk? Ez tény?coolrob írta: közben meg gyakorlatilag minden BL résztvevő csapathoz bekopogtatott...
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 26., szerda 22:26
Szokásos színház.Professore írta: Érthetetlen hogy ez a Pep most is mire veri magát mikor mennek hárommal és csödtömeg ez az Arsenal... Pfej edző zseni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 26., szerda 22:25
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem