Én befejeztem vele.
Btw kár ezért az Arsenal szétesésért az elmult 3-4 meccsen.
Jó idényük volt parádés fordításokkal. Jó lett volna megint látni őket PL-t nyerni.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 26., szerda 22:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 26., szerda 22:05
Múltkor felháborodott a nép hogy hamar kivagtam valami Barcas arcot.coolrob írta:Szerencsére teljesen élvezhetőek a meccsek, pláne mióta CR el lett hajtva.hehetheoriginal írta: valaki a lelátóra triggerelte magát épp
én megértem amúgy, ennyi év szopást, mindig csak szopni szopni nyelni vég nélkül....![]()
mint mi 2004 után, volt egy pár szomorú év.
de fel a fejjel, még 2-3 milliárd font es jók vagytok a 2. 3. helyre valahova
Te viszont tuti belezúgtál EtH-ba, mert nincs olyan hét hogy ne foglalkoznál vele. Tuti a magas, vékony kopasz az eseted![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 26., szerda 22:00
A szarbol mentett ki bennetetek tavaly-Ténycoolrob írta:Kár hogy egyetlen tényt sem mondtál, de hazai pályán úgyis te vagy a király. Közben végülis csak legyökereztél meg szerencsecsomagnak neveztél, miközben az én stilusomat kifogásolod.lestat írta: Tények Tények Tények.
Más kérdés hogy neked fáj az igazsság.
Veled nem lehet. Nézd meg azt a stilust amit idehánytál aztán jössz hogy a másik mennyire értelmes. Gyökér.
Örvendtem!
![]()
Anyukád biztos nagyon büszke, hogy így szemlélteted a dominanciád.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 22:00
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 21:59
Szerencsére teljesen élvezhetőek a meccsek, pláne mióta CR el lett hajtva.hehetheoriginal írta: valaki a lelátóra triggerelte magát épp
én megértem amúgy, ennyi év szopást, mindig csak szopni szopni nyelni vég nélkül....![]()
mint mi 2004 után, volt egy pár szomorú év.
de fel a fejjel, még 2-3 milliárd font es jók vagytok a 2. 3. helyre valahova
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2023. április 26., szerda 21:54
Hát, nem lesz egyszerű feladat, nagyon egyben vannak.gutihaz14 írta:ugy kell nekiLiamGallagher írta: Szegény Peet, most hogy érezheti magát? Biztos szomorú.
![]()
nekunk meg egy nagyobb csoda hogy ezen a cityn tuljussunk 2 meccsen
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 26., szerda 21:54
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. április 26., szerda 21:53
pedig nem volt les. Stones karja lógott előre és mögötte a védő lába mégjobban. mivel a válláig számít ezért nem les. tökéletes var használat. a partjelző behúzta mert lesnek nézett ki de nem volt az és a bajnokságról dönthet.ikelemen5 írta: Nem hiszem el, hogy ez nem volt les.
Lassítás után egyértelmű volt számomra, hogy les, aztán a Varnál már nem mutattak teljes kepet egyszer sem.
Gondolom nem csalnak, de na..
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 26., szerda 21:52
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 26., szerda 21:52
ugy kell nekiLiamGallagher írta: Szegény Peet, most hogy érezheti magát? Biztos szomorú.
![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2023. április 26., szerda 21:51
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. április 26., szerda 21:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 21:50
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 21:50
Kár hogy egyetlen tényt sem mondtál, de hazai pályán úgyis te vagy a király. Közben végülis csak legyökereztél meg szerencsecsomagnak neveztél, miközben az én stilusomat kifogásolod.lestat írta: Tények Tények Tények.
Más kérdés hogy neked fáj az igazsság.
Veled nem lehet. Nézd meg azt a stilust amit idehánytál aztán jössz hogy a másik mennyire értelmes. Gyökér.
Örvendtem!
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 26., szerda 21:48
BL döntő előtt kiesni nem szégyen, pláne egy Citytol.coolrob írta:Remélem érzed hogy egy vicc az érvelésed.ferni írta:
Figyu màr bástya.
Az meg van hogy kaptatok egy 7-0át ettől a vérgyenge Pooltól?
Az meg van hogy kiestetek a spanyol 13. Helyezett Sevilla ellen?
Az meg van hogy arra veri magát a United, hogy jelenleg a bajnoki negyedikek és egy Newcastle szinten vannak?
Komoly eredmények mit mondjak.
De legalább valami kupadöntőbe elszenvedtétek magatokat, hogy majd kikapjatok a City ellen
Szóval így belegondolva az tényleg az év momentuma volt nektek![]()
Vicces volt ahogy a United drukkerek, hogy elhitték magukról milyen jók mikor volt egy pár jó meccsük![]()
Szegények azt hitték, hogy mostantól Rashford örökké élete formájában fog jàtszani meg Casemiro is akkor végig top volt meg még nem egy ember felül teljesített…
Titeket ez a hulladék Barca vert 5 ből 4x idén és épp a Girona vert tegnap 4-et. Ez az eredmény kiragadás egy vicc, de ha te így jobban alszol akkor hajrá.
Senki nem veri magát, a City meg pont úgy fog elverni minket ahogy titeket is a BL-ben.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. április 26., szerda 21:48
Ja, mióta elment, csak úgy szárnyal a támadó focitokcoolrob írta: CR nagy lofax volt már csak nem tudod felfogni. Xarul játszott és konstans emberhátrány volt, mellette kifelé is gusztustalanul viselkedett.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 26., szerda 21:45
Tényekkel provokálni könnyű.h3x0r írta: Delutan futottam bele
Player: Rashford 22/23 PL - Ronaldo 21/22 PL
Best season of his life - the problem
Games played: 29 - 30
Goals: 15 - 18
Assists: 4 - 3
Touches: 1075 - 1237
Posession Lost: 330 - 275
Pass Accuracy %: 77.42 - 81.91
Take-on Success %: 41 - 62.5
Aerial Duel Success %: 35.19 - 38.18
Ground Duel Success %: 39.3 - 42.99
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 26., szerda 21:43
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 21:43
Bocs, ezt valóban benéztem, a 3-1 helyett más rémlett, köszi a javítást.h3x0r írta:Ha mar baromsagcoolrob írta: Három mondatodban kb 5 baromságot írtál![]()
Bajnoksagban egyszer megvertuk oket 3-1re, kupaban 4-0ra.coolrob írta: Titeket ez a hulladék Barca vert 5 ből 4x idén
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 21:42
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem