HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 21:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 26., szerda 21:40
Ha mar baromsagcoolrob írta: Három mondatodban kb 5 baromságot írtál
Bajnoksagban egyszer megvertuk oket 3-1re, kupaban 4-0ra.coolrob írta: Titeket ez a hulladék Barca vert 5 ből 4x idén
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 21:37
Három mondatodban kb 5 baromságot írtál, így nehéz lenne veled bármilyen értelmes vitát imitálni. Igazi értelmiségi lehetsz ha minden mondatod hazugság és sértegetés keveréke. Örvendtem.lestat írta:Hülyeséget és a pökhendiséget itt nehezen fogadjuk...Menjél vissza a Mu fórumra örvendezni hogy nincs ott CR de ott van Wonghortst vagyki a faszom. BIG WIN.coolrob írta: Látom érdemes volt beköszönni.
Meddő vita úgy látom.
Kár hogy nem ment vissza hozzátok, akkor lehetne mokázni...
HozzászólásSzerző: atesz- » 2023. április 26., szerda 21:37
Nem létezik, hogy az ex-realos kedvenc Ronaldo nem jó, nem létezik, tökmindegy mi a valóság. Ők nem tévedhetnek.coolrob írta: Látom érdemes volt beköszönni.
Meddő vita úgy látom.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 26., szerda 21:36
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. április 26., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 21:34
Remélem érzed hogy egy vicc az érvelésed.ferni írta:Figyu màr bástya.coolrob írta:
Az meg van hogy kaptatok egy 7-0át ettől a vérgyenge Pooltól?
Az meg van hogy kiestetek a spanyol 13. Helyezett Sevilla ellen?
Az meg van hogy arra veri magát a United, hogy jelenleg a bajnoki negyedikek és egy Newcastle szinten vannak?
Komoly eredmények mit mondjak.
De legalább valami kupadöntőbe elszenvedtétek magatokat, hogy majd kikapjatok a City ellen
Szóval így belegondolva az tényleg az év momentuma volt nektek![]()
Vicces volt ahogy a United drukkerek, hogy elhitték magukról milyen jók mikor volt egy pár jó meccsük![]()
Szegények azt hitték, hogy mostantól Rashford örökké élete formájában fog jàtszani meg Casemiro is akkor végig top volt meg még nem egy ember felül teljesített…
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 26., szerda 21:32
Hülyeséget és a pökhendiséget itt nehezen fogadjuk...Menjél vissza a Mu fórumra örvendezni hogy nincs ott CR de ott van Wonghortst vagyki a faszom. BIG WIN.coolrob írta: Látom érdemes volt beköszönni.
Meddő vita úgy látom.
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 21:30
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 26., szerda 21:24
Figyu màr bástya.coolrob írta:
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 26., szerda 21:19
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 26., szerda 21:19
szokták volt mondani hogy rövidre nem kaphat gólt. na ez igaz erre is. de attól még szép gól volt, jól csinálta KDBferni írta: Én is éreztem, hogy ez védhető volt azért, főleg hogy egyértelmű is volt hova rúgja kb
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 26., szerda 21:18
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 21:16
CR nagy lofax volt már csak nem tudod felfogni. Xarul játszott és konstans emberhátrány volt, mellette kifelé is gusztustalanul viselkedett.hehetheoriginal írta:ugy.Realista24 írta:
Arra gondolt szvsz hogy erre a célra ott volt a tökéletes játékos CR személyében.
de valakinek ez magas már, pár pöttyöt összekötni ceruzával, egyszerűbb triggerelődni
igazaból megjött a megváltó edzőbá, kibaszta a legnagyobb leghatalmasabb klubikont, akinek semmi baj nem volta teljesitmenyevel, a fele szurkolókkal megutáltatta, aztan ugyanott tartanak, mint tavaly, vagy tavalyelőtt.
most meg bőg, hogy nincs befejezőember előre![]()
de majd megint ellőnek pár százat a nyáron, jó lesz az![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 26., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. április 26., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. április 26., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 26., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 20:54
ugy.Realista24 írta:Arra gondolt szvsz hogy erre a célra ott volt a tökéletes játékos CR személyében.coolrob írta:
Minden kibaxott drukker azt mondja hogy csatár kell, de ha az edző mondja akkor nyomorult és ostoba... Annyira reménytelen vagy, csak tudnám hogy egyáltalán minek követed a MU meccseket/híreket akkor.. nem tudom a te idegeidre ez milyen hatással van, de engem hetente triggerelsz a baromságaiddal. Tudom nem kell ide járni, csak sajnos a szokások rabja vagyok...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. április 26., szerda 20:45
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem