Palinak volt pár magán traumája de a fasza drukkerek meg az okádék klub kiállt mellette ugye...
Ten hag egy bohoc. Sir a szája gólvágóért...Nem igy kellett volna kezelni CR-t es kapott volna egyet.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 26., szerda 21:19
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 26., szerda 21:19
szokták volt mondani hogy rövidre nem kaphat gólt. na ez igaz erre is. de attól még szép gól volt, jól csinálta KDBferni írta: Én is éreztem, hogy ez védhető volt azért, főleg hogy egyértelmű is volt hova rúgja kb
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 26., szerda 21:18
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 21:16
CR nagy lofax volt már csak nem tudod felfogni. Xarul játszott és konstans emberhátrány volt, mellette kifelé is gusztustalanul viselkedett.hehetheoriginal írta:ugy.Realista24 írta:
Arra gondolt szvsz hogy erre a célra ott volt a tökéletes játékos CR személyében.
de valakinek ez magas már, pár pöttyöt összekötni ceruzával, egyszerűbb triggerelődni
igazaból megjött a megváltó edzőbá, kibaszta a legnagyobb leghatalmasabb klubikont, akinek semmi baj nem volta teljesitmenyevel, a fele szurkolókkal megutáltatta, aztan ugyanott tartanak, mint tavaly, vagy tavalyelőtt.
most meg bőg, hogy nincs befejezőember előre![]()
de majd megint ellőnek pár százat a nyáron, jó lesz az![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 26., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. április 26., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. április 26., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 26., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 20:54
ugy.Realista24 írta:Arra gondolt szvsz hogy erre a célra ott volt a tökéletes játékos CR személyében.coolrob írta:
Minden kibaxott drukker azt mondja hogy csatár kell, de ha az edző mondja akkor nyomorult és ostoba... Annyira reménytelen vagy, csak tudnám hogy egyáltalán minek követed a MU meccseket/híreket akkor.. nem tudom a te idegeidre ez milyen hatással van, de engem hetente triggerelsz a baromságaiddal. Tudom nem kell ide járni, csak sajnos a szokások rabja vagyok...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. április 26., szerda 20:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 26., szerda 20:44
Sima City.pheco írta: Ki mit tippel a City-Arsenalra? Szerintem legalabb 2 lesz kozte a City javara.
HozzászólásSzerző: pheco » 2023. április 26., szerda 20:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 26., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 26., szerda 20:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 26., szerda 19:59
Arra gondolt szvsz hogy erre a célra ott volt a tökéletes játékos CR személyében.coolrob írta:Minden kibaxott drukker azt mondja hogy csatár kell, de ha az edző mondja akkor nyomorult és ostoba... Annyira reménytelen vagy, csak tudnám hogy egyáltalán minek követed a MU meccseket/híreket akkor.. nem tudom a te idegeidre ez milyen hatással van, de engem hetente triggerelsz a baromságaiddal. Tudom nem kell ide járni, csak sajnos a szokások rabja vagyok...hehetheoriginal írta:
Nyomorult egy ember
Ostoba is
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 19:56
Minden kibaxott drukker azt mondja hogy csatár kell, de ha az edző mondja akkor nyomorult és ostoba... Annyira reménytelen vagy, csak tudnám hogy egyáltalán minek követed a MU meccseket/híreket akkor.. nem tudom a te idegeidre ez milyen hatással van, de engem hetente triggerelsz a baromságaiddal. Tudom nem kell ide járni, csak sajnos a szokások rabja vagyok...hehetheoriginal írta:Nyomorult egy emberRealista24 írta: Ten Hag: "We need a striker who scores goals because we have the ability in the team to put balls in the box, so we need a striker to finish." #MUFC
Mokas![]()
Ostoba is
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 26., szerda 11:33
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. április 26., szerda 11:31
De miért kell valakit folyamatosan kipécézni?h3x0r írta: Azért Remy a fanboykodásával sikeresen eléri, hogy az is rühelje a Wrexham-et, aki soha egy meccsen nem látta őket és magasról tesz az angol alsó osztályokra.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 26., szerda 11:30
A walesi szívre szerintem érdemes megpróbálni apellálni.Remy írta:Mekkora lenne.'shutterisland írta: gondolom csak poen szinten dobta be robert mcelhenney, de szeretne golfozni egyet bale-el es meggyozni, hogy huzzon ujra stoplist a wrexhamben.![]()
De nem hiszem, hogy az angol 4. liga annyira vonzó lenne neki.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem