1.RiberyA magyar válogatott játékosainak képviseletében Juhász Roland adta le a szavazatát a következő Aranylabda jelöltjeire.
2.Messi
3.Ibra
Persze, CR nincs sehol...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 18., hétfő 16:05
1.RiberyA magyar válogatott játékosainak képviseletében Juhász Roland adta le a szavazatát a következő Aranylabda jelöltjeire.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 18., hétfő 12:59
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 18., hétfő 4:09
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 17., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. november 17., vasárnap 22:30
Hát szerintem email az a fax, ma már.Nekem az tetszik,amikor átigazolási időszakban,megy a fax....mindent faxon intéznek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 17., vasárnap 22:03
Gascoigne írta:Ez megmosolyogtató.Csabi írta:szerintem azért mert az egész papír alapon megy még mindig, és 1 hónap ameddig beérnek a papírok a világ minden tájáról.
1. Még ha valamiért el is fogadjuk az egy hónapot, akkor is untig elég lenne december közepén tartani.
2. Egy hónap? Bármelyik futárszolgálat garantált kiszállítási ideje a világ másik végére max 3 nap.
3. Papíralapú szavazás 2013-ban? A világ legnagyobb költségvetésű sportszervezeténél? Komolyan?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 17., vasárnap 21:14
persze hogy Ronci az apa. de az anyja az a legenda szerint egy amerikai ( vagy amerikában élő ) pincérnő . az anya ócska 10 millió euróért le is mondott a gyerekről . ez a sztori él. Irina nem tudom mennyit foglalkozik a kisgyerekkel mert ő is elég sokat utazgat , legtöbbször a nagyival látni azaz Ronci anyjával.dzsihad91 írta:Ezt most nem értem, vérszerint nem CR az apa? Nem vagyok otthon a bulvárban valaki leírhatná a full storyt.lordgabi írta:Szerintem sosem fogjuk megtudni, hogy ki az anya valójában. Eladta több millió dollárért a kisfiát, többet nem jelentkezhet, nem láthatja a fiát, ennyi.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 17., vasárnap 20:55
Ezt most nem értem, vérszerint nem CR az apa? Nem vagyok otthon a bulvárban valaki leírhatná a full storyt.lordgabi írta:Szerintem sosem fogjuk megtudni, hogy ki az anya valójában. Eladta több millió dollárért a kisfiát, többet nem jelentkezhet, nem láthatja a fiát, ennyi.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 17., vasárnap 17:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 17., vasárnap 17:29
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. november 17., vasárnap 17:00
Most mért? Én még mindig le vagyok ragadva ott, hogy egy amerikai pincérnő v. egy brit diáklány lehet "CR-JR." édesanyja, akitől CR megvette a felügyeleti jogot. Bár olyat is hallottam, hogy béranya szülhette a fiút.Kerlon írta:ferni írta:
Ha már szóba került a fia. Kiderült már, hogy ki is a gyerek anyja?ez komoly?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 17., vasárnap 16:44
MorataMartin írta:Ha már szóba került a fia. Kiderült már, hogy ki is a gyerek anyja?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. november 17., vasárnap 16:36
Ha már szóba került a fia. Kiderült már, hogy ki is a gyerek anyja?
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 17., vasárnap 16:04
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 17., vasárnap 13:26
Ez megmosolyogtató.Csabi írta:szerintem azért mert az egész papír alapon megy még mindig, és 1 hónap ameddig beérnek a papírok a világ minden tájáról.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 17., vasárnap 13:18
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 17., vasárnap 13:02
Hol mondtam én ennek ellent, nem értelek.PEEtör írta:Na nem mintha a 2013-as évben nem ő lett volna a legjobb, magasan.Ahogyan játszott a meccseken, és nem is csak kiscsapatok ellen vitézkedve.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. november 16., szombat 23:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 16., szombat 23:27
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem