davi10 írta:Sportszakmai szempontból nem tudom elképzelni. Valószínűleg kirobbanthatatlan lenne a kezdőből (pont Raphinha kárára, aki olyan amilyen, de idén talán a legkonzisztensebb támadó), illetve gondolom sokaknál visszajönne a reflex, hogy csak őt keresik.el magico írta: Egyébként most teljesen komolyan kérdezem az itteni Barcás kollégáktól: mennyire örülnétek, ha Messi visszatérne? Biztos több haszna lenne, mint kár belőle? Akár sportszakmai, akár gazdasági szempontokat figyelembe véve?
Gazdaságilag se hiszem, Messi nélkül, másodszor kizúgva a BL csoportkörből is Európa legmagasabb átlagnézőszámát hozza a Camp Nou, ezek alapján annyira nem eshetett vissza az érdeklődés. Emellett van egy fizetési sapka, és egy bőven erősítésre szoruló keret. Kb. minden fillér számít, minnél több használható játékost lehet ennyiből hozni, annál jobb.
De valószínűleg elképzelni nem tudjuk mekkora élő aranybánya lehet, viszont nekem úgy tűnik, hogy a fentiek alapján nem vagyunk most erre rászorulva.
Szóval részemről ez egy nem, és a többi öreget is nagyon szívesen a csapaton kívül látnám már, egyedül Alba-ban érzem, hogy csereként még a csapat hasznára tudna lenni, de gondolom Ő se egy cserejátékos bérét kapja.
Pont most olvastam, bruttó 36ot írnak neki utolsó évére, ha nem megy bele valami csokkentesbe.