Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

p.csabi1

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 26., szerda 16:39

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Vinicius szenvedte el eddig a legtobb szabalytalansagot a ligaban, 113-at es van 9 sargaja.

Gavi szabalytalankodott a legtobbet a ligaban, 66-ot, es csak 8 sargaja van.
ezt stat nelkul, szabad szemmel is látni es erezni lehet.
kurvára szembeötlő.

úgy tűnik, tartanak még azok a kifizetések.
egy csomag rasszizmus is van a dologban sztem, tipikus spanyol vonás - csak max suttogva lehet róla beszelni -, hogy van a goldenboi-nak kikiáltott aranyat fosó szimpatikusfejű fehérgyerek, meg a gonosz néger nagypofájú külföldiek, az ilyen camavingák meg biniciusok.
sima pozitiv diszkrimináció van dulifuli irányába.
Ez pontosan így van.
Tegnap is beszólt a bírónak az meg kibaszásból azinte semmit nem fújt le neki utánna.
Szép. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 15:17

Realista24 írta: Vinicius szenvedte el eddig a legtobb szabalytalansagot a ligaban, 113-at es van 9 sargaja.

ezt stat nelkul, szabad szemmel is látni es erezni lehet.
kurvára szembeötlő.

úgy tűnik, tartanak még azok a kifizetések.
egy csomag rasszizmus is van a dologban sztem, tipikus spanyol vonás - csak max suttogva lehet róla beszelni -, hogy van a goldenboi-nak kikiáltott aranyat fosó szimpatikusfejű fehérgyerek, meg a gonosz néger nagypofájú külföldiek, az ilyen camavingák meg biniciusok.
sima pozitiv diszkrimináció van dulifuli irányába.
thereisonly1ronaldo

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. április 26., szerda 15:06

besteve7 írta: Az a baj, h már minden idegenbeli meccset idegből kezd el. Amint megvan az első kontakt ellene, ami csak idő kérdése, rögtön megy a heppciáskodás, lökdösőfés.
Értem én, h a közönség is hecceli, de amig ezt folyamat felveszi, addig nem lesz változás.
Azért hepciaskodik amit már párszor leirtam. Ezek a parasztok akiket raallitanak mind arra mennek, hogy megfelemlitsek, agyon rúgják, lesérítsék, teszik ezt úgy hogy a paraszt szurkoló taboruk öröm mámorba ünneplik azt, hogy sikerült szarrá rúgni. Rohadt szerencsések vagyunk hogy ilyen fizikuma van, mert ha egy Bale kapott volna ilyeneket akkor 10 meccse lenne egy szezonba.
Az meg hogy felkapja a vizet nem csoda, folyamat rugdosnak, pofaznak minden bírói következmény nélkül... Nem állítottak még róla ki játékost mikor már nem egyet ki lehetett volna, ha a bírók normálisan kezelnék neadjisten kiveteleznenek vele ( mint gavival csak a másik oldal szempontjabol) sztem ő se pofazna ennyit.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 26., szerda 14:50

Vinicius szenvedte el eddig a legtobb szabalytalansagot a ligaban, 113-at es van 9 sargaja.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. április 26., szerda 11:58

Az a baj, h már minden idegenbeli meccset idegből kezd el. Amint megvan az első kontakt ellene, ami csak idő kérdése, rögtön megy a heppciáskodás, lökdösőfés.
Értem én, h a közönség is hecceli, de amig ezt folyamat felveszi, addig nem lesz változás.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 26., szerda 11:35

Michel (Girona coach): "Vini is the best in the world when it comes to 1v1. I told him sometimes we have to stop him with fouls because of how good he is, but with sportsmanship. It may seem that he disconnects because he gestures a lot, but he is still plugged into his game."

Ilyen korrekt nyilatkozatot se sokat láttam.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. április 26., szerda 8:29

Igazabol van tobbszaz játékos a ligaban. Egyikuknel sincs ezzel rendszeres probléma, legutóbb kb. az agyilag hasonlóan stabil Neymarral volt.
Nem kellene felvenni. Meg nem kellene a legkisebb fuszalban elesni, szabálytalansagnal meg 30at pörögni a földön, vitatkozni, az ellenfelnek odakonyokolni, és a biro minden donteset szamon kerni, provokalni -2nel klubvb cimer simogatassal az ellenfél jatekosait meg szurkoloit stb.
Mióta a táncos balheja volt, és az egész világ moge állt, rossz nezni a vergodeset.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 26., szerda 8:25

lehet itt mar nyomkodtam a telot annyira jo volt a meccs de errol lemaradtam

https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... no_second/
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 26., szerda 8:23

hehetheoriginal írta: Miert lett volna felesleges?
Jatekban volt a labda, ha nem rugja ra, akkor a madrid jott volna bedobassal,igy viszont a girona bedobasa lett.

Ertem hogy a poszt a teljes jelensegre, birokra, ellenfelek viselkedesere vonatkozik - mintha binicius vétlen lenne teljesen - csak itt padmé kollega ugy allitja be, hogy aki nem latta a meccset, az azt hiszi, hogy itt undorito modon a sipszo utan a foldon fekvo jatekosba belebikaztak a labdát....
Mert egy laza mozdulattal at is rughatta volna felette a labdat ha akarja. Nem akarta, ez van, nem fejbe rugta es sztem nem azt reklamalta, hogy megrugtak a labdaval, hanem azt hogy szerinte szabalytalansag miatt veszitette el a labdat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 8:16

Miert lett volna felesleges?
Jatekban volt a labda, ha nem rugja ra, akkor a madrid jott volna bedobassal,igy viszont a girona bedobasa lett.

Ertem hogy a poszt a teljes jelensegre, birokra, ellenfelek viselkedesere vonatkozik - mintha binicius vétlen lenne teljesen - csak itt padmé kollega ugy allitja be, hogy aki nem latta a meccset, az azt hiszi, hogy itt undorito modon a sipszo utan a foldon fekvo jatekosba belebikaztak a labdát....
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 26., szerda 7:27

Pad'em írta: 😅 Laliga 😅

Ezt írta ki twiterre, reagálva, hogy ő kapott lapot, amikor földön fekve rárúgták a labdát.

Nem láttam a meccset (hálisten), látom egy tiszta tizit se kapott meg, gondolom ment a szokásos minden szabad ellene?
Azt hozzátenném hogy az egész meccset így vezette a spori, elég sokat engedett összességében.

Vininek elvileg 14 sargaja van, abból csak egyet kapott a BL-ben.

Maga az, hogy megrugtak labdával nem volt szabálytalan, ámde nem is volt szép, mert fölösleges volt.

A laliga bejegyzést ugyan erre reflektalva írta, de az egész jelenségnek szól, csak értelmezni kene.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 6:54

Ezt írta ki twiterre, reagálva, hogy ő kapott lapot, amikor földön fekve rárúgták a labdát.
az pont teljesen szabalyos volt, jatekban volt a labda.
Fel kéne nőni.
thereisonly1ronaldo

florentino007
Kedvenc játékosaid: Guti, Cristiano
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. április 26., szerda 6:44

Pad'em írta: 😅 Laliga 😅

Nem láttam a meccset (hálisten), látom egy tiszta tizit se kapott meg, gondolom ment a szokásos minden szabad ellene?
Persze, folyamat ment a hergelése.. Nem akarok nagyot mondani de 2-3 sárgát tuti megúszott a girona. Ja és ezekutan van pofája több sportoldalnak kiírni, hogy ki kellett volna állítani!? :shutup:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 25., kedd 23:38

😅 Laliga 😅

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 7., péntek 13:35

Steve írta:
Tjacks írta: Röpködnek a minuszok a savazásért, vigyázzatok neymarral :mrgreen: :mrgreen:
Most hogy írjátok látom, hogy elértem Madridomos karrierem csúcsát! :iszunk: :lilasalas:

Lenyomtam Hehitot a mínuszok gyűjtésében. Már csak Ziro hiányzik a “loopjával”. :kalapos:

A legjobb, hogy nem is savazni akartam, csak leírtam a véleményemet, hogy nem Ronaldo vagy CR szint viszont tök hasznos. Úgy tűnik ez nagyon megrázó komment lett, szuper hogy megszépíthettem pár ember Húsvétját. :lol:

Amúgy Vinire visszatérve, lehet nem egy agysebész, de úgy összességében jó gyereknek tűnik. A lényeg, hogy az akarás megmaradjon, a többit “kinövi”.
Tõlem pl azért kaptad mert nagyon gyenge volt a Zidaneos poén, tudsz te ennél jobbat is. Inkább le is írtam mert tudom hogy ilyenkor szeretsz álmatlanul forgolódni, meg keresni az okokat :) Szerintem senki másnál se azzal volt a a baj hogy Vini nem CR szint. ;)

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 7., péntek 13:05

nem tudom ha ezt a csaló brigádot kibasznák az első osztályból egyből hoznám araujot ha szintet szeretne lépni.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 7., péntek 13:01

kiserik írta: Balhé: azt azért senki ne vegye észre, hogy a balhénál az az Araujó volt a kirobbantó, akivel elvileg jóban vannak. Nemtudni, hogy pontosan mi történt, de nem úgy nézett ki, hogy a közönség miatt borult a bili.
Gondolom ment a trash talk Vini részéről Araujo felé, elmúlt 3 meccsen leradírozta az uru, most hogy kijött a lépés valszeg mindkét fél beindult szájjal. Araujo nyilatkozta is meccs után, hogy Vini megtanulhatna viselkedni :lol: Persze a győztes meccsek után nem zavarta annyira pedig ugyanezt csinálta mindegyiken kb.

Cr-t írjátok, hát fiatalon ő is egy hatalmas reklamáló rinyagép volt aki dobálta magát. Vini is kinőheti ezt. Irritáló baromira, de amit tud a jelenlegi mezőnyben még 1-2 játékos tudja.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 7., péntek 12:51

Steve írta:
Tjacks írta: Röpködnek a minuszok a savazásért, vigyázzatok neymarral :mrgreen: :mrgreen:
Most hogy írjátok látom, hogy elértem Madridomos karrierem csúcsát! :iszunk: :lilasalas:

Lenyomtam Hehitot a mínuszok gyűjtésében. Már csak Ziro hiányzik a “loopjával”. :kalapos:

A legjobb, hogy nem is savazni akartam, csak leírtam a véleményemet, hogy nem Ronaldo vagy CR szint viszont tök hasznos. Úgy tűnik ez nagyon megrázó komment lett, szuper hogy megszépíthettem pár ember Húsvétját. :lol:

Amúgy Vinire visszatérve, lehet nem egy agysebész, de úgy összességében jó gyereknek tűnik. A lényeg, hogy az akarás megmaradjon, a többit “kinövi”.
Én meg átléptem a 10.000hszt úgy, hogy nem vettem észre. :mrgreen: mondjuk ez csak a madridomos. Distán memtudom mennyi volt :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2023. április 7., péntek 12:38

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 7., péntek 12:11

Röpködnek a minuszok a savazásért, vigyázzatok neymarral :mrgreen: :mrgreen:

Vissza: