Modricnak kezdonek se kene lennie ahogy iden jatszik.Realista24 írta:De nem varhatod el, hogy egy elveszitett bajnoksagban belemenjenek teljes erovel, es minden ketes szituacioba, foldon csuszva maszva.zoli0415 írta: Mennyire unom már ezt az állandó takarózást, ezt a gyenge dumát, hogy majd a Bl ben jók leszünk, meg majd a kupában megmutatjuk, a bajnokságot már úgyis buktuk ez csak edzőmeccs volt, nem vettük komolyan, pihentünk...stb. Én nem azért lettem RM szurkoló és labdarúgást szerető, hogy évi 5-6 meccset tudjak élvezni, az esetek túlnyomó részében pedig a drága időm rovására nézzem ezt a hígfos semmit hétről hétre. Tudom, tudom nézzek PL meccseket, vagy keressek másik csapatot...de én a Real Madridot szeretem és akarom nézni, de egyre jobban elveszti számomra a varázsát a BL címek ellenére is. Én nem adtam el a lelkem évekre, szórakozni akarok, jól érezni magam...és ez most nagyon rég óta nem adatik meg, kivéve azt az évi 5-6 meccset, ami viszont nem ellensúlyozza az egész éves nézhetetlen semmit.
Tele vagyunk serulttel es eltiltottal, tegnap Modric labat is jegelni kellett es Rudiger is santitott.
Alapbol tehat egyetertek, de van amikor a teljes kepet nezve, meg ha kellemetlen is, belefer az ilyen teljesitmeny.
Es igen, azert lettel Real drukker, hogy tavasszal izgulhass, ezt most is meg tudod tenni.
Ekkora teher es nyomas mellett meg nem realis elvaras az egesz eves paradezas, foleg egy VB-vel a szezon kozepen, keretfrissites nelkul.
Engem csak az bant, hogy van egy alap strategia rs Ancelottinak semmi mas elkepzelese. Talan 2 alkalommal volt 4231 fele felallasunk, aztan nyomjuk q sablon 433at.
Erdekes 2 honap lesz, de az ilyen gyalazatos teljesitmenyeket azert jo lenne elkerulni.
Vininek meg napi 2 ora pszihologust kene eloirni, mert mar szekunder szegyen, amit muvel neha a futballon tul.