Azt nem tudom, de a United onnan hozta el Garnachot 16 evesen.Az Atma akadémia..volt valaha hasznuk belőlük? Theo asszem onnan jött, őt végülis meg lehetett volna tartani.

HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. április 25., kedd 16:39
Azt nem tudom, de a United onnan hozta el Garnachot 16 evesen.Az Atma akadémia..volt valaha hasznuk belőlük? Theo asszem onnan jött, őt végülis meg lehetett volna tartani.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. április 25., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. április 25., kedd 16:36
Jó lenne azért lassan előkukázni vkit az akadémiáról. Mióta emlékszem azért mindig volt 1-2 alapjátékos/sztár a keretben onnan. Carvajal, Nacho már elég kifelé megy és nem nagyon látni vkit aki átvenné a stafétát.zsuninnyo írta: Raul?
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 25., kedd 15:47
Raul?Anthony írta:
Az Atma akadémia..volt valaha hasznuk belőlük? Theo asszem onnan jött, őt végülis meg lehetett volna tartani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 25., kedd 15:46
Ez a mostani csako pl. 16 eves vedo "prodigy". Szoval, ha nem vagy 80 korul, akkor meg teged isYazid írta:Amúgy ezek érintenek minket vagy max a leendő unokáimat?Realista24 írta: Folytatodik az Atma akademia lerablasa, most Ariel Nkoghe-t igazoltuk le.
Elvileg meg 5-6 igazolas van tervben.![]()
Eddig nem volt szabad a palya, most mar igen es korabban nyilvan nem tudtuk behuzni az igeretesebb jatekosokat.Az Atma akadémia..volt valaha hasznuk belőlük? Theo asszem onnan jött, őt végülis meg lehetett volna tartani.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. április 25., kedd 15:42
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. április 25., kedd 15:40
Amúgy ezek érintenek minket vagy max a leendő unokáimat?Realista24 írta: Folytatodik az Atma akademia lerablasa, most Ariel Nkoghe-t igazoltuk le.
Elvileg meg 5-6 igazolas van tervben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 25., kedd 15:34
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. április 25., kedd 15:00
Én úgy vagyok vele, hogy a legjobb az lenne, ha maradna még egy évet a Dortmundban. Neki sem ártana, nálunk meg eldől, hogy csumi mit tud, még az is benne van, hogy jövő nyáron elpasszoljuk. Modric, Kroos lelép. Akkor bőven lehet olyan a helyzet, hogy Bellingham-ért nem hülyeség letenni a komoly pénzt. De ezen a nyáron valóban nincs sok értelme.Realista24 írta: +1
Nincs ra szukseg szerintem, foleg nem most, de kesobb sem igazan latom a helyet. Nyilvan ilyen aron. Diszkont aron johetne, de annak a penznek jobb helyei is vannak a keretben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 25., kedd 12:33
Azt mondta, hogy a Real a prio, aztan a Madrid jon, majd utana a Real Madrid esetleg.Halfkey írta: Ha Ceba elfogadja ezzel egyetértek én is - arról van hír hogy mire hajlik? Ha a helyében lennék, lehet lenne bennem tüske azért a Reallal szemben.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 25., kedd 12:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 25., kedd 12:18
+1Pad'em írta:Igen, figyelemmel kísérjük de az angol a célpont továbbra is. Mondjuk így, hogy mindkét öreg marad, Ceballossal hosszabbítani akarunk, Tchouameniben tovabbra is bízunk (nem adjuk el a Poolnak), Camavinga idén mutatja, hogy mit tud, Valverde is középen az igazi. Nem igen látom, hogy férne ebbe bele most nyáron Jude (vagy Veiga). Totál felesleges.Realista24 írta:
Marmint ha jol ertem, akkor nem prioritas, de gondolom ez valtozhat, ha nem jonnek az A-B celpontok.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 25., kedd 12:12
Igen, figyelemmel kísérjük de az angol a célpont továbbra is. Mondjuk így, hogy mindkét öreg marad, Ceballossal hosszabbítani akarunk, Tchouameniben tovabbra is bízunk (nem adjuk el a Poolnak), Camavinga idén mutatja, hogy mit tud, Valverde is középen az igazi. Nem igen látom, hogy férne ebbe bele most nyáron Jude (vagy Veiga). Totál felesleges.Realista24 írta:Marmint ha jol ertem, akkor nem prioritas, de gondolom ez valtozhat, ha nem jonnek az A-B celpontok.Pad'em írta:
Veigát meg offoltuk hálisten Marca szerint. Továbbra is Bellingham...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 25., kedd 12:05
Marmint ha jol ertem, akkor nem prioritas, de gondolom ez valtozhat, ha nem jonnek az A-B celpontok.Pad'em írta:Veigát meg offoltuk hálisten Marca szerint. Továbbra is Bellingham...Realista24 írta: Relevo szerint 5! eves szerzodeshosszabbitasi ajanlatot kap Ceballos.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 25., kedd 12:03
Veigát meg offoltuk hálisten Marca szerint. Továbbra is Bellingham...Realista24 írta: Relevo szerint 5! eves szerzodeshosszabbitasi ajanlatot kap Ceballos.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. április 25., kedd 11:50
Nap híre.Realista24 írta: Relevo szerint 5! eves szerzodeshosszabbitasi ajanlatot kap Ceballos.
HozzászólásSzerző: centeno81 » 2023. április 25., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 25., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. április 25., kedd 9:33
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2023. április 25., kedd 9:30
Kiröhögte vagy nem, azért lássuk be nincs olyan ember a piacon aki elérhető és hosszú távú megoldás lenne a csatár problémára ami jönni fog Benz után. Ha fent akarunk maradni, akkor kelleni fog. Jelenleg és se örülnék neki, főleg a tavalyi viselkedése után. De hátha észhez tért.KAG írta: Remelem, hogy Perez kirohogte es megadta neki a City szamat.![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem