Sorozatok, TV műsorok
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Sorozatok, TV műsorok
The Originals 1x07
Zseniális rész volt. Talán az eddigi legjobb.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Klaus és Elijah belépése nagy volt a "buliba" a rész elején. Aztán megjött Tyler is. Lesz itt sok-sok probléma, főleg hogy Marcel mindenképp meg akar szabadulni Klaustól és a kötelékétől. És a rész legvégén a kiskocsog Tyler most hogy nem tudta egyedül legyőzni (hogy is tudta volna??) Klaust odament Marcelhez. Ez szerintem nem volt valami jó húzás. persze a szálakat abszolút mégjobban meg fogja kavarni, úgyhogy a sorozat szempontjából jó lesz.
A következő rész előzetese pedig előrevetítette, hogy ez csak még jobb lesz.
Bíztam benne / reméltem, hogy jó lesz ez a sorozat, hál Isten úgy is lett.
Zseniális rész volt. Talán az eddigi legjobb.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Klaus és Elijah belépése nagy volt a "buliba" a rész elején. Aztán megjött Tyler is. Lesz itt sok-sok probléma, főleg hogy Marcel mindenképp meg akar szabadulni Klaustól és a kötelékétől. És a rész legvégén a kiskocsog Tyler most hogy nem tudta egyedül legyőzni (hogy is tudta volna??) Klaust odament Marcelhez. Ez szerintem nem volt valami jó húzás. persze a szálakat abszolút mégjobban meg fogja kavarni, úgyhogy a sorozat szempontjából jó lesz.
A következő rész előzetese pedig előrevetítette, hogy ez csak még jobb lesz.
Bíztam benne / reméltem, hogy jó lesz ez a sorozat, hál Isten úgy is lett.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Picit felhoztam magam a Homeland sorozattal is: 3x01-04. F*ck you, Saul!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a 4.részbe beépített csavar számomra nagy meglepetés volt. Picit utánaolvastam soorzatjunie oldalon is és ott sokan leócskázzák ezt a húzást. Az első 4 rész közben nekem nagyon hiányzott Mike karaktere. Azt hittem, most hogy Brody eltűnt, majd megjelenik és segíti a családot és akár össze is jön a nővel. De lehet még eljön az is. Brodyt is picit később léptették be a storyba, elég érdekes ami vele is történt a robbanás óta, érdekes lesz hogy fog onnan megmenekülni és eljönni, de az ottani főnök és a lánya (aki egyszer segített neki meglógni) jó karakterek. Innentől lesz csak érdekes, ez a beépülés mennyire lesz megoldható. De ahogy valaki felvetette, nagyon remélem, hogy később kapunk egy visszaemlékezést ahol megmutatják, hogy mi is történt - hogy alakult ez ki.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a 4.részbe beépített csavar számomra nagy meglepetés volt. Picit utánaolvastam soorzatjunie oldalon is és ott sokan leócskázzák ezt a húzást. Az első 4 rész közben nekem nagyon hiányzott Mike karaktere. Azt hittem, most hogy Brody eltűnt, majd megjelenik és segíti a családot és akár össze is jön a nővel. De lehet még eljön az is. Brodyt is picit később léptették be a storyba, elég érdekes ami vele is történt a robbanás óta, érdekes lesz hogy fog onnan megmenekülni és eljönni, de az ottani főnök és a lánya (aki egyszer segített neki meglógni) jó karakterek. Innentől lesz csak érdekes, ez a beépülés mennyire lesz megoldható. De ahogy valaki felvetette, nagyon remélem, hogy később kapunk egy visszaemlékezést ahol megmutatják, hogy mi is történt - hogy alakult ez ki.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Shield inkabb ilyen nyomozos sorozat, par napja irtam is rola:szilamer írta:A SHIELD milyen sorozat? Vanak benne szuperhősök vagy valami?Engem mostamában az érdekelne
h3x0r írta:En elkezdtem nezni, az elso 5 reszt lattam is a 7-bol, de egy idore parkolopalyara tettem. Nem volt rossz, de annyira nem is voltam tole elragadtatva. Latszik hogy van benne valami, de baromi lassan bontakoznak ki a szalak, nincsenek benne olyan nagy varatlan fordulatok es a szereplok kozul is csak egynek sikerult megkedveltetnie magat velem. Peldaul amikor megnezem a Arrow-t, mindig nagyon varom a kovetkezo reszt, ennel viszont csak megnezem es ennyi. Evad vegen elolvasok rola par velemenyt es ha valtozik a minosege, jobb lesz, akkor talan nekifutok megegyszer.MorataMartin írta:Nézi valaki az Agents of Shield sorozatot?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Dextert kezd el. Bő 1 hónapja fejeztem be, de mai napig eszembe jut. Imádom az egészet a hibái ellenére is.BBarni írta:most így témától függetlenül ezekről hallottam jókat: dexter,trónok harca,twd, 24,suits,shield azt hiszem ennyi...
Valamelyikről nagyon lebeszélnétek vagy mind fasza?
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
A SHIELD milyen sorozat? Vanak benne szuperhősök vagy valami?
Engem mostamában az érdekelne
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
GoTBBarni írta:most így témától függetlenül ezekről hallottam jókat: dexter,trónok harca,twd, 24,suits,shield azt hiszem ennyi...
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Ez mit is jelent pontosabban? http://www.deadline.com/2013/11/cws-the ... ore-637625
három helyett egy részben lesz vagy mi? Le vagyok fáradva én ár ehhez xd
három helyett egy részben lesz vagy mi? Le vagyok fáradva én ár ehhez xd
In vino veritas.
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
köszi meglesem!Boky írta:sons of anarchy.BBarni írta:Szóval valami új sorozat után kell néznem, valami hasonlót szeretnék keresni mint a BB szóval ilyen valós,realisztikus legyen, de mégis pörgős, izgalmas!(szóval ne fantasy, vagy zombis, ne a múltban játszódjon, de ne is ilyen nagyon távoli jövő) Ha tudtok valami ilyesmit akkor megírhatjátok!
most így témától függetlenül ezekről hallottam jókat: dexter,trónok harca,twd, 24,suits,shield azt hiszem ennyi...
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Hogy a viharba ne...El Tigre írta: Láttad a legújabb részt ?
Bár lehet hogy így a Breaking Bad után már minden szarnak tűnik, nem tudom

- El Tigre
Miért is?
Láttad a legújabb részt ?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy, írtam is,hogy tudom sokaknak nem jön be ,mert "unalmas".
Nekem tetszett, hogy bemutatták a Govenort más oldalról is.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Miért is?El Tigre írta:TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom, biztos sokaknak nem jön be, de szerintem hatalmas amit idén művel a sorozat.

- El Tigre
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom, biztos sokaknak nem jön be, de szerintem hatalmas amit idén művel a sorozat.
- h3x0r
Szerintem annyira nem volt rossz sorozat a Joey, de nyilvan nem a Jobaratokhoz kell merni. Ha mar Matt LeBlanc, az Episodes-ot nezi valaki? Januar elejen jon a harmadik evad.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Zsombor írta:CBS berendelte a How I Met Your Father pilot-ját. Fuck my life.
Ne bassz fel
CBS berendelte a How I Met Your Father pilot-ját. Fuck my life.
-
zotyuka7
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco
Megnéztem a Banshee nevezetű csodának az első évadját; és igencsak megkedveltem az efféle erőszakos, fordulatokban gazdag műfajt.
Valami ehhez hasonlót tudtok nekem ajánlani?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
HIMYM 9x9
Nem volt rossz rész, előzőhöz képest felüdülés volt. Viszont Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezt a Robin-Ted témát el kéne engedni, nagyon unalmas már, főleg, hogy úgy is tudjuk mi lesz pár rész múlva. Az anyuka meg tényleg szimpi
Nem volt rossz rész, előzőhöz képest felüdülés volt. Viszont Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezt a Robin-Ted témát el kéne engedni, nagyon unalmas már, főleg, hogy úgy is tudjuk mi lesz pár rész múlva. Az anyuka meg tényleg szimpi
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arrow s2 e6
Átlagos volt, de kellenek az ilyenek is. De. 4-én úgyis robban a bomba
Átlagos volt, de kellenek az ilyenek is. De. 4-én úgyis robban a bomba
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
áh bakker, én totál készen voltam, amíg néztemh3x0r írta: South Park 17x7
Nagy spoilert nem arulok el, mert kb az elso 2 percben kiderul, hogy mirol szol a resz: Black friday es Game of Thrones. Gyengen kezdtek az evadot, de mintha kezdenenek magukra talalni. Lehet csak egy fellangolas, de az utolso harom resz a par evaddal ezelotti South Parkot idezte.
hát nálam nagyon betalált
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!PS4 vs xdoboz, Trónok Harca, mi kell még?
és itt biza jönni fog egy következő rész is, tehát ez egy két (de remélem 3 :P) részes történet lesz.
egyszerűen zseniális volt, nincs rá jobb szó
de egyszerűen minden a helyén volt, áhh....