Vagy Luninbabaking írta:Miután a sajtótájékoztatón pont szóba került Lunin, lehet, hogy a szakács elintézte nekiRealista24 írta: Coutrois off a Girona ellen.
Gyomorrontas.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 25., kedd 12:24
Vagy Luninbabaking írta:Miután a sajtótájékoztatón pont szóba került Lunin, lehet, hogy a szakács elintézte nekiRealista24 írta: Coutrois off a Girona ellen.
Gyomorrontas.![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. április 25., kedd 12:23
Miután a sajtótájékoztatón pont szóba került Lunin, lehet, hogy a szakács elintézte nekiRealista24 írta: Coutrois off a Girona ellen.
Gyomorrontas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 25., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 24., hétfő 20:05
ja hogy tőlük...na baszki akkor elég hülyén értelmeztem amit írtál, na mind1, ez egy jel hogy ideje eltenni az internetet holnapraraul 4 ever írta:CucurellawZoLee7 írta:
Ez nekem új, Ő kicsoda? Olvastam már pár érdekeset, de akárhogy gondolkodok nem tudok rájönni kire gondolsz![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 24., hétfő 20:02
CucurellawZoLee7 írta:Ez nekem új, Ő kicsoda? Olvastam már pár érdekeset, de akárhogy gondolkodok nem tudok rájönni kire gondolszraul 4 ever írta: Cucu megoldotta mindkét meccsen
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 24., hétfő 20:01
Ez nekem új, Ő kicsoda? Olvastam már pár érdekeset, de akárhogy gondolkodok nem tudok rájönni kire gondolszraul 4 ever írta: Cucu megoldotta mindkét meccsen
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 24., hétfő 19:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 24., hétfő 18:17
az in listából valószínűleg senki nem fog érkezni. A fiatalok kölcsönbe kerülnek majd.el magico írta: Reális elképzeléseim a nyárra:
In: James/Cancelo, Davies, Gabri Veiga (ha valaki a középpályán nem hosszabbítana) +Alvaro, Arribas az ifiből.
Out: Mendy, Brahim, Odri, Vallejo, Lunin, Hazard, Mariano.
HozzászólásSzerző: SzB » 2023. április 24., hétfő 18:04
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. április 24., hétfő 18:02
kösziRealista24 írta:Serult.Jim írta: Ceba kiesésével érthető
kár hogy Alvaro nincs nevezve Benzema pihentetésénél sem...
mi lehet az oka?
HozzászólásSzerző: A243 » 2023. április 24., hétfő 17:53
Én Alvarot, Arribast és Lunint kölcsönadnám, cserekapusnak meg valaki tapasztalt spanyolt hoznék a ligából, Karim mögé meg jöhetne Firmino. A középpályára - ha Ceba hosszabít - szerintem nem kell új ember, jobboldalra meg James + Saka/Chukwueze. Sakának azért jobban örülnék, bár nem hinném hogy nagyon mozdítható lenne.el magico írta: Reális elképzeléseim a nyárra:
In: James/Cancelo, Davies, Gabri Veiga (ha valaki a középpályán nem hosszabbítana) +Alvaro, Arribas az ifiből.
Kb. "csak" mínusz százban lennénk pénzügyilegKomolyabb támadót szerintem idén sem fogunk igazolni, középpályára meg teljesen feleslegesnek érzem Bellinghamre szórni a pénzt. Abból az összegből kijön két szélsőhátvéd.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. április 24., hétfő 17:14
Fran Garcia jön a balosrael magico írta: Reális elképzeléseim a nyárra:
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. április 24., hétfő 16:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 24., hétfő 16:48
Serult.Jim írta:Ceba kiesésével érthetőRealista24 írta: Eden Hazard, Benzema, Alaba, Ceballos & Mendy OUT of tomorrow's game.
Vegul Cama is keretben.
kár hogy Alvaro nincs nevezve Benzema pihentetésénél sem...
mi lehet az oka?
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. április 24., hétfő 16:44
Ceba kiesésével érthetőRealista24 írta: Eden Hazard, Benzema, Alaba, Ceballos & Mendy OUT of tomorrow's game.
Vegul Cama is keretben.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 24., hétfő 16:02
Jövőre az lesz az új igazolás hogy ő egészséges!!!!!Realista24 írta: Az eg kek, a fu zöld, Hazard serult.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 24., hétfő 15:49
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. április 24., hétfő 15:26
Igen, ez a realitás.Realista24 írta:Ezt mind ertem es elfogadom, csak probaltam a realitasok talajan maradni.Anthony írta: Ameddig nem vonul vissza addig nem fogunk top csatárt igazolni szerintem.
De én megelégednék egy jó csere opcióval is, tapasztalt valaki akire lehet számítani és elfogadja hogy a.nagy rangadókon jó eséllyel padon kezd.
Rodrygo és Asensio teljesítménye csalóka szerintem, egyik sem konzisztens, és a spanyol főleg az új szerződésre hajt, láttunk már ilyent.
Rodrygo mondjuk azóta kezd jobb lenni amióta állandó kezdő, de még mindig képes meccsekre eltűnni.
Carvajalnak is vannak jó napjai, de nem lehet egy teljes szezont rábízni. Mind a két szélre kell az erősítés.
Vini es Rodrygo is szallitjak a golokat, golpasszokat, ahogy most Asensio is. Az sem erdekel, ha ennek egy resze az uj szerzodes miatt van.
3,5 millioba kerult, ingyen menne, helyette csak sulyos penzekert tudna jonni valaki. Legrosszabb uzletek kozott lenne nalam lecserelni ilyen korulmenyek kozott.
Amugy meg, nincs olyan jatekos, aki ne tunne el meccseken/meccsekre, nem mellesleg egy osszeszokott brigad hosszutavon meghalalhatja magat, ahogy ezt lattuk korabban tobbszor is.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. április 24., hétfő 15:18
Jaj ne, ki fog így gólt lőni.Realista24 írta: Az eg kek, a fu zöld, Hazard serult.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 24., hétfő 15:16
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem