gutihaz14 írta:akkor mar o is adhat tanacsokat a barcanakPad'em írta: Mateu Lahozt nyugdíjazzák, jövőre már csak a var szobából szerepelhet.

HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. április 25., kedd 7:14
gutihaz14 írta:akkor mar o is adhat tanacsokat a barcanakPad'em írta: Mateu Lahozt nyugdíjazzák, jövőre már csak a var szobából szerepelhet.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 25., kedd 6:25
akkor mar o is adhat tanacsokat a barcanakPad'em írta: Mateu Lahozt nyugdíjazzák, jövőre már csak a var szobából szerepelhet.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 24., hétfő 23:09
HozzászólásSzerző: r_gabi88 » 2023. április 24., hétfő 16:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 24., hétfő 16:12
Ah ok, ezt nem tudtam.gutihaz14 írta:így van. girona a city fiókcsapatanzooli93 írta: Girona az kapcsolatban van a Cityvel ,nem? Úgy tudom ilyen fiókcsapat féleség. Sok citys fiatalt raknak hozzájuk, úgy rémlik. De lehet rosszul.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 24., hétfő 16:08
így van. girona a city fiókcsapatanzooli93 írta: Girona az kapcsolatban van a Cityvel ,nem? Úgy tudom ilyen fiókcsapat féleség. Sok citys fiatalt raknak hozzájuk, úgy rémlik. De lehet rosszul.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 24., hétfő 16:02
mostanában tényleg elég kutyák, de még a Torres időszakban jó párszor elkapták őket, még a Camp Nou-ban is volt pár győzelmük.hehetheoriginal írta: ja csak ugy mondtam valamit, de az az erzes van bennem, hogy mindig a barca nyer ezeken a meccseken, konkretan atma gyozelemre egyaltalan nem emlekszem
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. április 24., hétfő 16:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 24., hétfő 15:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 24., hétfő 9:49
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 24., hétfő 9:44
Na bazz én meg azt hittem....ja csak ugy mondtam valamit, de az az erzes van bennem, hogy mindig a barca nyer ezeken a meccseken, konkretan atma gyozelemre egyaltalan nem emlekszem
Ez se szebb sokkal.Realista24 írta: Legutobbi 10 meccs.
Barca: 5
Atma: 2
Dontetlen: 2
Plusz egy SZK Atma gyozelem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 24., hétfő 9:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 24., hétfő 9:37
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 24., hétfő 9:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 24., hétfő 9:15
1 döntetlen 19 vereségRealista24 írta: Kivancsi lennek az Atma bajnoki merlegere a Barca ellen az elmult 10 evben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 24., hétfő 9:02
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 23., vasárnap 21:31
Ja, tényleg, az egyetlen aki többet is kaphatna simán. Őt csak elfelejtettem, gondolom Raullal megbeszélték mennyit játszhat, ennyi jutott neki.Süti írta: Én azért Alvarot bedobalnam ha mar tervezunk vele jovore.
Hát hogy minden máshol nem sírod el magad, ha más játszik. Nacho, Rüdi, Cama mind bizonyítanak a védelemben, Ceba sem fék amikor játszik, stb..gutihaz14 írta:mi az hogy nem lehet?
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. április 23., vasárnap 20:55
Másfelől meg ott a sérülés veszély is.... pláne Benz esetben ha kidől valami LaLiga meccsen akkor megnézhetjük magunkat. Kvázi 3, jó esetben 4 igazi tétmeccs maradt a szezonban. A CdR döntő a City elleni párharc és remélhetőleg a BL döntő. Ennek kellene mindent alárendelni és ezekre a meccsekre jó lenne hah3x0r írta:Rossz oldalrol kozelited meg, szamukra az buntetes, ha meg jatszaniuk is kell a fizetesukert.Sierra írta: Az hogy csupa haszontalan ember van a posztjára, akik egyszerűen nem érdemlik meg hogy játszanak. Nem véletlenül nem dobja be se Marianot se Ázárt, még jelen helyzetben sem.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 23., vasárnap 20:46
Rossz oldalrol kozelited meg, szamukra az buntetes, ha meg jatszaniuk is kell a fizetesukert.Sierra írta: Az hogy csupa haszontalan ember van a posztjára, akik egyszerűen nem érdemlik meg hogy játszanak. Nem véletlenül nem dobja be se Marianot se Ázárt, még jelen helyzetben sem.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 23., vasárnap 20:33
Na őt mondjuk most totál elfelejtettem.gutihaz14 írta: szoval ez az alvaro gyerek sem erdemli meg? miert?
netto bullshit hogy azert legyen csapagyasra hajtva benzema mert a tobbi nem erdemli meg hogy jatszon. ennek majd megisszuk a levet mint a chelsea elleni vv-n
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem