Én Alvarot, Arribast és Lunint kölcsönadnám, cserekapusnak meg valaki tapasztalt spanyolt hoznék a ligából, Karim mögé meg jöhetne Firmino. A középpályára - ha Ceba hosszabít - szerintem nem kell új ember, jobboldalra meg James + Saka/Chukwueze. Sakának azért jobban örülnék, bár nem hinném hogy nagyon mozdítható lenne.el magico írta: Reális elképzeléseim a nyárra:
In: James/Cancelo, Davies, Gabri Veiga (ha valaki a középpályán nem hosszabbítana) +Alvaro, Arribas az ifiből.
Out: Mendy, Brahim, Odri, Vallejo, Lunin, Hazard, Mariano.
Kb. "csak" mínusz százban lennénk pénzügyilegKomolyabb támadót szerintem idén sem fogunk igazolni, középpályára meg teljesen feleslegesnek érzem Bellinghamre szórni a pénzt. Abból az összegből kijön két szélsőhátvéd.
Davies Fran García miatt szerintem felesleges lenne, Cancelo már nem fiatal és hisztis, inkább ne, max aprópénzért. Mendy és Brahim mehet, de a kettő eladásából 80m-t ki kellene azért hozni. Odriért max 10m-t ha kapunk, Vallejo maradhatna 5. kh-nak vész esetére. Mariano úgyis megy, a dagi viszont még a nyakunkon lesz egy évet sajnos...