OFF
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: OFF
Írtam itt a víz, csatorna, áram problémáimról, kálváriáról.
Csoda történt, egy héten belül be lett kötve mindkettő.
Pár észrevétel, aki hasonló cipőben van:
- durva, hogy az adminisztráció, papírgyártás 2021 júliusa óta tart. Maga a munka az pedig 2x1 óra alatt végbement, de lehet sokat mondtam.
- van valami rendelet a villany (32 amperig), víz ingyenes bekötéséről. nekem ez összességében 1,5 millióba került (közműfejlesztési hozzájárulás a városnak, EON felé díj, most az mvm felé díj, helyi vízszolgáltatónak díj az akna és óra lehelyezéséért.
- mennyibe kerülne ez, ha fizetni is kellene érte?:D
- mondjuk ebből 1,2 millát a város nyelt be, a közműfejlesztési hozzájárulásért.
- szolgáltatók ügyfélszolgálata kritikán aluli, emailekre nem válaszoltak, isteni csoda, hogy 2 éven belül lement mindkét folyamat.
- főleg hogy a vizesekhez a polgármesternek kellett átmennie, hogy mi a tosz van, hol vannak a beállások, mert a felhasználó (én) nem találja.
Szóval lassan, de biztosan haladunk, talán nyáron beköltözhetünk.
Csoda történt, egy héten belül be lett kötve mindkettő.
Pár észrevétel, aki hasonló cipőben van:
- durva, hogy az adminisztráció, papírgyártás 2021 júliusa óta tart. Maga a munka az pedig 2x1 óra alatt végbement, de lehet sokat mondtam.
- van valami rendelet a villany (32 amperig), víz ingyenes bekötéséről. nekem ez összességében 1,5 millióba került (közműfejlesztési hozzájárulás a városnak, EON felé díj, most az mvm felé díj, helyi vízszolgáltatónak díj az akna és óra lehelyezéséért.
- mennyibe kerülne ez, ha fizetni is kellene érte?:D
- mondjuk ebből 1,2 millát a város nyelt be, a közműfejlesztési hozzájárulásért.
- szolgáltatók ügyfélszolgálata kritikán aluli, emailekre nem válaszoltak, isteni csoda, hogy 2 éven belül lement mindkét folyamat.
- főleg hogy a vizesekhez a polgármesternek kellett átmennie, hogy mi a tosz van, hol vannak a beállások, mert a felhasználó (én) nem találja.
Szóval lassan, de biztosan haladunk, talán nyáron beköltözhetünk.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha még aktuális. Beszéltem egy kollégával a központban, hivatalos ünnepnap a holnap, de egy Milano méretű városban kávézók, éttermek, stb. tuti nyitva lesznek. (nálunk a fél iroda nincs benn, hosszúhétvégéznek).___Samy___ írta: Egy ki segitsegre lenne szuksegem Olaszorszaggal, azon belul is Milanoval kapcsolatban. Aprilis 25-en, jovohet kedden lesz a Festa della Liberazione unnep naluk, mi pont akkor leszunk ott es eleg sok helyen azt olvassuk, hogy zarva lesz, vagy modositva lesz a nyitvatartas. Elsosorban vendeglato egysegekrol van szo, a latvanyossagok nagyreszt nyitva lesznek.
A kerdesem az lenne, hogy mire szamithatunk, nem fogunk tudni beulni sehova sem kajalni, vagy meginni valamit? Tomegkozlekedes hogyan mukodik ilyenkor?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Follicularis lymphoma, agreszivitása IIIB, csomó volt a jobb hónaljban úgy vettem észre, 8x3 cm volt a megnagyobbodot nyirokcsomó amit kioperáltak.RealAsensio írta:
Szia! Milyen rákról van szó? Megosztod esetleg a részleteket? Hátha úgy könnyebb konkretizálni a dolgokat.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szia! Milyen rákról van szó? Megosztod esetleg a részleteket? Hátha úgy könnyebb konkretizálni a dolgokat.gkovi írta: Sziasztok, tudom a rák még mindig elég tabu téma az emberek körében, így nem nagyon osztják meg a tapasztalataikat egymással, ha esetleg valaki át is esett rajta. Szóval, ha valakinek van valami jó tanácsa, ami csökkentheti a kemo mellékhatásait, vagy próbált mellette valamilyen alternatív gyógymódot az légyszi írja le, nyugodtan jöhet PU-ben is.

-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
OFF
Sziasztok, tudom a rák még mindig elég tabu téma az emberek körében, így nem nagyon osztják meg a tapasztalataikat egymással, ha esetleg valaki át is esett rajta. Szóval, ha valakinek van valami jó tanácsa, ami csökkentheti a kemo mellékhatásait, vagy próbált mellette valamilyen alternatív gyógymódot az légyszi írja le, nyugodtan jöhet PU-ben is.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Inkabb szellemileg van ki, sok stressz éri most, aztan néha rajtam vezeti le… Marmint nem úgy…Faust írta: Mondjuk szerintem ha fizikailag nagyon kivan, akkor pont nem simogatasra meg matatasra kene menni, nyilvan relaxalo, de sokat nem er vele.De egyebkent a Moriczrol nem messze az Aloe Thai szerintem nagyon rendben van.

Mondjuk szerintem ha fizikailag nagyon kivan, akkor pont nem simogatasra meg matatasra kene menni, nyilvan relaxalo, de sokat nem er vele.
De egyebkent a Moriczrol nem messze az Aloe Thai szerintem nagyon rendben van.

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hé, na!hehetheoriginal írta:Jo de te ilyen brute vagy zero intelligenciaval, es eq-val, a fekete lelked kiolte az osszes ideggocot a testedben, lapattal elverne valaki meg se erezned.Nika91127 írta:
Engem ellazít...
Mindig kérdezi, hogy "nem fáá?". Nem vazze.
Egy torekeny holgy altalaban felszisszen elso alkalommal, hogy finomangeci kivájom a szemed tee

De az aromás masszázs az amúgy nem olyan durva.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Jo de te ilyen brute vagy zero intelligenciaval, es eq-val, a fekete lelked kiolte az osszes ideggocot a testedben, lapattal elverne valaki meg se erezned.Nika91127 írta:Engem ellazít...hehetheoriginal írta:
Thaitol pont orditani fog, de vidd oda nyugodtan![]()
Egy torekeny holgy altalaban felszisszen elso alkalommal, hogy finomangeci kivájom a szemed tee
thereisonly1ronaldo
- Nika91127
Engem ellazít...hehetheoriginal írta:Thaitol pont orditani fog, de vidd oda nyugodtanNika91127 írta:
Thai, Tradicionalis-Aroma.![]()
- hehetheoriginal
Fúj.Halfkey írta: Küldj pár képet, aztán lesz itt önként jelentkezõ is biztosan![]()
Ja hogy az asszonyrol

thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
olyan verzio akkor is van, ha a no a vendeg es a ferfi a masszor ?A happy endinges

Küldj pár képet, aztán lesz itt önként jelentkezõ is biztosan

- hehetheoriginal
Thaitol pont orditani fog, de vidd oda nyugodtanNika91127 írta:Thai, Tradicionalis-Aroma.rashidm írta: Madridom népe!
Asszonykát elvinnem egy masszazsra Budapesten. Melyik az a fajta masszázs, ahol mindent megmassziroznak meg olaj meg kutya füle? Relax miatt vinnem el, mert eléggé le van most terhelve fizikailag is meg szellemileg is. Melyik fajta a tuti? Illetve ki melyik szalont ajánlaná?![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
- h3x0r
A happy endingesrashidm írta: Madridom népe!
Asszonykát elvinnem egy masszazsra Budapesten. Melyik az a fajta masszázs, ahol mindent megmassziroznak meg olaj meg kutya füle? Relax miatt vinnem el, mert eléggé le van most terhelve fizikailag is meg szellemileg is. Melyik fajta a tuti? Illetve ki melyik szalont ajánlaná?![]()
![]()

- Nika91127
Thai, Tradicionalis-Aroma.rashidm írta: Madridom népe!
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Madridom népe!
Asszonykát elvinnem egy masszazsra Budapesten. Melyik az a fajta masszázs, ahol mindent megmassziroznak meg olaj meg kutya füle? Relax miatt vinnem el, mert eléggé le van most terhelve fizikailag is meg szellemileg is. Melyik fajta a tuti? Illetve ki melyik szalont ajánlaná?
Asszonykát elvinnem egy masszazsra Budapesten. Melyik az a fajta masszázs, ahol mindent megmassziroznak meg olaj meg kutya füle? Relax miatt vinnem el, mert eléggé le van most terhelve fizikailag is meg szellemileg is. Melyik fajta a tuti? Illetve ki melyik szalont ajánlaná?

Abszolút, csak ott Musk24 a zöld szörnyh3x0r írta:Ereztem en, hogy kene oda egy csillag vagy apro betus resz.zsuninnyo írta:
Hogy micsoda?`Ez annyira igaz, mint a magyar kormany az intezkedeseket a csaladok vedelmeben hozza. Hat konkretan kitorolte a tweeteket amik ot vagy barmilyen ceget fikaztak, profilokat szuntetett meg mert nem tetszett neki, hogy kiparodizaljak.
![]()
Szoval a twitter is olyan hely, mint a madridom?![]()
![]()
![]()

- h3x0r
Ereztem en, hogy kene oda egy csillag vagy apro betus resz.zsuninnyo írta:Hogy micsoda?h3x0r írta: hanem hogy Musk koncepcioja a twitterrol, hogy az a szolasszabadsag platformja,`Ez annyira igaz, mint a magyar kormany az intezkedeseket a csaladok vedelmeben hozza. Hat konkretan kitorolte a tweeteket amik ot vagy barmilyen ceget fikaztak, profilokat szuntetett meg mert nem tetszett neki, hogy kiparodizaljak.

Szoval a twitter is olyan hely, mint a madridom?