Engem ellazít...hehetheoriginal írta:Thaitol pont orditani fog, de vidd oda nyugodtanNika91127 írta:
Thai, Tradicionalis-Aroma.![]()
Mindig kérdezi, hogy "nem fáá?". Nem vazze.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 23., vasárnap 15:35
Engem ellazít...hehetheoriginal írta:Thaitol pont orditani fog, de vidd oda nyugodtanNika91127 írta:
Thai, Tradicionalis-Aroma.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 23., vasárnap 15:14
Fúj.Halfkey írta: Küldj pár képet, aztán lesz itt önként jelentkezõ is biztosan![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 23., vasárnap 15:03
olyan verzio akkor is van, ha a no a vendeg es a ferfi a masszor ?A happy endinges
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 23., vasárnap 14:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 23., vasárnap 14:55
Thaitol pont orditani fog, de vidd oda nyugodtanNika91127 írta:Thai, Tradicionalis-Aroma.rashidm írta: Madridom népe!
Asszonykát elvinnem egy masszazsra Budapesten. Melyik az a fajta masszázs, ahol mindent megmassziroznak meg olaj meg kutya füle? Relax miatt vinnem el, mert eléggé le van most terhelve fizikailag is meg szellemileg is. Melyik fajta a tuti? Illetve ki melyik szalont ajánlaná?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 23., vasárnap 14:05
A happy endingesrashidm írta: Madridom népe!
Asszonykát elvinnem egy masszazsra Budapesten. Melyik az a fajta masszázs, ahol mindent megmassziroznak meg olaj meg kutya füle? Relax miatt vinnem el, mert eléggé le van most terhelve fizikailag is meg szellemileg is. Melyik fajta a tuti? Illetve ki melyik szalont ajánlaná?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 23., vasárnap 13:58
Thai, Tradicionalis-Aroma.rashidm írta: Madridom népe!
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. április 23., vasárnap 13:18
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 23., vasárnap 9:10
Abszolút, csak ott Musk24 a zöld szörnyh3x0r írta:Ereztem en, hogy kene oda egy csillag vagy apro betus resz.zsuninnyo írta:
Hogy micsoda?`Ez annyira igaz, mint a magyar kormany az intezkedeseket a csaladok vedelmeben hozza. Hat konkretan kitorolte a tweeteket amik ot vagy barmilyen ceget fikaztak, profilokat szuntetett meg mert nem tetszett neki, hogy kiparodizaljak.
![]()
Szoval a twitter is olyan hely, mint a madridom?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 23., vasárnap 9:08
Ereztem en, hogy kene oda egy csillag vagy apro betus resz.zsuninnyo írta:Hogy micsoda?h3x0r írta: hanem hogy Musk koncepcioja a twitterrol, hogy az a szolasszabadsag platformja,`Ez annyira igaz, mint a magyar kormany az intezkedeseket a csaladok vedelmeben hozza. Hat konkretan kitorolte a tweeteket amik ot vagy barmilyen ceget fikaztak, profilokat szuntetett meg mert nem tetszett neki, hogy kiparodizaljak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 23., vasárnap 9:07
Sztem ez a tema - se - erdemel bovebb kibeszelest, manapsag, ha az ember normalis, akkor a sajat eletevel foglalkozik es nem vesztegeti el az energiait es az idejet par hsz-nel tobbnel ilyen es hasonlo tarsadalmi, politikai balfaszsagokra.h3x0r írta:Eddig kaptal egy szolgaltatast ingyen (nyilvanossag + kek pipa + kedvezo moderacio), aminek koszonhetoen rengeteg penzt kerestel. Most ha ugyanezt meg akarod kapni, fizetned kell erte, (amivel nincs is gond) viszont a szolgaltatas egy resze (kedvezo moderacio) mar nem olyan, mint regen volt.hehetheoriginal írta: Maganceg, nem muszaj fizetni, nem muszaj hasznalni.
3 dolgot tehet:
- amit te mondtal, ha nem tetszik, nem muszaj hasznalni es torolje magat
- ha mar ennyi penzt keres vele, akkor fogja be a szajat es birja ki, hogy par (tiz/szaz/ezer) ember kritikan aluli szinten beszel rola
- hasznalja tovabb, de szol, hogy ez meg az nem tetszik neki.
Szerintem nincs azzal semmi gond, hogy a harmadikat valasztotta. Azt is ertem, hogy nem a havi 8 dollarral van baj, hanem hogy azok a tweetek meg accountok nincsenek kibannolva. Viszont ritka nagy balfaszsagra vall, hogy a ket dolgot sikerult osszemosnia.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 23., vasárnap 8:59
Hogy micsoda?h3x0r írta: hanem hogy Musk koncepcioja a twitterrol, hogy az a szolasszabadsag platformja,
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 23., vasárnap 8:55
Eddig kaptal egy szolgaltatast ingyen (nyilvanossag + kek pipa + kedvezo moderacio), aminek koszonhetoen rengeteg penzt kerestel. Most ha ugyanezt meg akarod kapni, fizetned kell erte, (amivel nincs is gond) viszont a szolgaltatas egy resze (kedvezo moderacio) mar nem olyan, mint regen volt.hehetheoriginal írta: Maganceg, nem muszaj fizetni, nem muszaj hasznalni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 23., vasárnap 7:20
Álszent dolog ez.h3x0r írta:Tegyuk hozza, hogy kirakott melle 2 kepet, az egyik tweetben valaki olyasmit ir, hogy azok lesznek a legboldogabb napjai, amikor Ramos, a felesege es a gyerekei is meghalnak. Egy masikban meg valaki csak siman lekurvazza a csaladja noi tagjait.gutihaz14 írta: mindenkinek fizetos nem? marmint aki akar kek plecsnit
nem ertem a felhaborodast. nem kotelezo hasznalni illetve azon a szinten ez nem lehet problema
Nem az a baja, hogy most fizetnie kell havi 8 dollart erte, hanem hogy Musk koncepcioja a twitterrol, hogy az a szolasszabadsag platformja, amibe az is belefer, ha valaki a csaladod halalat kivanja es ezt nem torlik ki. (Ugy persze nehez moderalni, hogy akik ezzel foglalkoztak, azok nagy resze ki lett rugva)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 23., vasárnap 7:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 23., vasárnap 5:34
Tegyuk hozza, hogy kirakott melle 2 kepet, az egyik tweetben valaki olyasmit ir, hogy azok lesznek a legboldogabb napjai, amikor Ramos, a felesege es a gyerekei is meghalnak. Egy masikban meg valaki csak siman lekurvazza a csaladja noi tagjait.gutihaz14 írta: mindenkinek fizetos nem? marmint aki akar kek plecsnit
nem ertem a felhaborodast. nem kotelezo hasznalni illetve azon a szinten ez nem lehet problema
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 22., szombat 21:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 22., szombat 21:04
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. április 22., szombat 14:42
Borzalmasan nehez. Ezert is vagyok tag egy autos klubnnal.zsuninnyo írta:
Huh hat igen, Ausztriaban ez egy nagyon jogos kritika. Ami nincs alvazvedozve, az szetrohad semmi perc alatt. Es nem egyszeru jot kifogni
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 22., szombat 14:20
Huh hat igen, Ausztriaban ez egy nagyon jogos kritika. Ami nincs alvazvedozve, az szetrohad semmi perc alattmiro. írta:Itt a Mazdakra nagyon panaszkodnak,mert a legjobban rozsdasodo autok. Nem tudom mennyire valid,de tobben is ezt mondtak,hogy ausztriaba Mazdat nem szabad.zsuninnyo írta:
Mazda 6? Eleg nagy, megbizhato.
Egy jobb insignia![]()
De googleba is amugy talaltam cikket,hogy a legveszelyesebb autok ilyen szempontbol. Szoval az teljesen kilove,pedig tenyleg gyonyoruek.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem