OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Halfkey

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 23., vasárnap 9:10

h3x0r írta:
zsuninnyo írta:

Hogy micsoda? :D `Ez annyira igaz, mint a magyar kormany az intezkedeseket a csaladok vedelmeben hozza. Hat konkretan kitorolte a tweeteket amik ot vagy barmilyen ceget fikaztak, profilokat szuntetett meg mert nem tetszett neki, hogy kiparodizaljak.
Ereztem en, hogy kene oda egy csillag vagy apro betus resz. :kalapos:

Szoval a twitter is olyan hely, mint a madridom? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Abszolút, csak ott Musk24 a zöld szörny :D

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 23., vasárnap 9:08

zsuninnyo írta:
h3x0r írta: hanem hogy Musk koncepcioja a twitterrol, hogy az a szolasszabadsag platformja,
Hogy micsoda? :D `Ez annyira igaz, mint a magyar kormany az intezkedeseket a csaladok vedelmeben hozza. Hat konkretan kitorolte a tweeteket amik ot vagy barmilyen ceget fikaztak, profilokat szuntetett meg mert nem tetszett neki, hogy kiparodizaljak.
Ereztem en, hogy kene oda egy csillag vagy apro betus resz. :kalapos:

Szoval a twitter is olyan hely, mint a madridom? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 23., vasárnap 9:07

h3x0r írta:
hehetheoriginal írta: Maganceg, nem muszaj fizetni, nem muszaj hasznalni.
Eddig kaptal egy szolgaltatast ingyen (nyilvanossag + kek pipa + kedvezo moderacio), aminek koszonhetoen rengeteg penzt kerestel. Most ha ugyanezt meg akarod kapni, fizetned kell erte, (amivel nincs is gond) viszont a szolgaltatas egy resze (kedvezo moderacio) mar nem olyan, mint regen volt.
3 dolgot tehet:
- amit te mondtal, ha nem tetszik, nem muszaj hasznalni es torolje magat
- ha mar ennyi penzt keres vele, akkor fogja be a szajat es birja ki, hogy par (tiz/szaz/ezer) ember kritikan aluli szinten beszel rola
- hasznalja tovabb, de szol, hogy ez meg az nem tetszik neki.

Szerintem nincs azzal semmi gond, hogy a harmadikat valasztotta. Azt is ertem, hogy nem a havi 8 dollarral van baj, hanem hogy azok a tweetek meg accountok nincsenek kibannolva. Viszont ritka nagy balfaszsagra vall, hogy a ket dolgot sikerult osszemosnia.
Sztem ez a tema - se - erdemel bovebb kibeszelest, manapsag, ha az ember normalis, akkor a sajat eletevel foglalkozik es nem vesztegeti el az energiait es az idejet par hsz-nel tobbnel ilyen es hasonlo tarsadalmi, politikai balfaszsagokra.
Ezek a tiktok, twitter, insta, fb kurvakaros dolgok, ha az ember nem rendelkezik bizonyos iqval a hasznalatahoz. Es a vilag nepessegenek nagy resze nem rendelkezik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. április 23., vasárnap 9:09-kor.
thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 23., vasárnap 8:59

h3x0r írta: hanem hogy Musk koncepcioja a twitterrol, hogy az a szolasszabadsag platformja,

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 23., vasárnap 8:55

hehetheoriginal írta: Maganceg, nem muszaj fizetni, nem muszaj hasznalni.
Eddig kaptal egy szolgaltatast ingyen (nyilvanossag + kek pipa + kedvezo moderacio), aminek koszonhetoen rengeteg penzt kerestel. Most ha ugyanezt meg akarod kapni, fizetned kell erte, (amivel nincs is gond) viszont a szolgaltatas egy resze (kedvezo moderacio) mar nem olyan, mint regen volt.
3 dolgot tehet:
- amit te mondtal, ha nem tetszik, nem muszaj hasznalni es torolje magat
- ha mar ennyi penzt keres vele, akkor fogja be a szajat es birja ki, hogy par (tiz/szaz/ezer) ember kritikan aluli szinten beszel rola
- hasznalja tovabb, de szol, hogy ez meg az nem tetszik neki.

Szerintem nincs azzal semmi gond, hogy a harmadikat valasztotta. Azt is ertem, hogy nem a havi 8 dollarral van baj, hanem hogy azok a tweetek meg accountok nincsenek kibannolva. Viszont ritka nagy balfaszsagra vall, hogy a ket dolgot sikerult osszemosnia.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 23., vasárnap 7:20

h3x0r írta:
gutihaz14 írta: mindenkinek fizetos nem? marmint aki akar kek plecsnit
nem ertem a felhaborodast. nem kotelezo hasznalni illetve azon a szinten ez nem lehet problema
Tegyuk hozza, hogy kirakott melle 2 kepet, az egyik tweetben valaki olyasmit ir, hogy azok lesznek a legboldogabb napjai, amikor Ramos, a felesege es a gyerekei is meghalnak. Egy masikban meg valaki csak siman lekurvazza a csaladja noi tagjait.

Nem az a baja, hogy most fizetnie kell havi 8 dollart erte, hanem hogy Musk koncepcioja a twitterrol, hogy az a szolasszabadsag platformja, amibe az is belefer, ha valaki a csaladod halalat kivanja es ezt nem torlik ki. (Ugy persze nehez moderalni, hogy akik ezzel foglalkoztak, azok nagy resze ki lett rugva)
Álszent dolog ez.
Az ilyen platformokbol generált milliók ellen nem láttam meg senkit tiltakozni.
Ennek elkerülésére is több lehetősége van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 23., vasárnap 7:01

Maganceg, nem muszaj fizetni, nem muszaj hasznalni.
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 23., vasárnap 5:34

gutihaz14 írta: mindenkinek fizetos nem? marmint aki akar kek plecsnit
nem ertem a felhaborodast. nem kotelezo hasznalni illetve azon a szinten ez nem lehet problema
Tegyuk hozza, hogy kirakott melle 2 kepet, az egyik tweetben valaki olyasmit ir, hogy azok lesznek a legboldogabb napjai, amikor Ramos, a felesege es a gyerekei is meghalnak. Egy masikban meg valaki csak siman lekurvazza a csaladja noi tagjait.

Nem az a baja, hogy most fizetnie kell havi 8 dollart erte, hanem hogy Musk koncepcioja a twitterrol, hogy az a szolasszabadsag platformja, amibe az is belefer, ha valaki a csaladod halalat kivanja es ezt nem torlik ki. (Ugy persze nehez moderalni, hogy akik ezzel foglalkoztak, azok nagy resze ki lett rugva)

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 22., szombat 21:08

mindenkinek fizetos nem? marmint aki akar kek plecsnit
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 22., szombat 21:04

Musk elvette a legtöbb (lehet minden) sportoló kék pipajat.

Ramos irt is erről.
@elonmusk, eliminating blue badges, forcing payments and making money is one strategy. Eliminating hatred, promoting respect and making @twitter a better place could be another one. Just saying…
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. április 22., szombat 14:42

zsuninnyo írta:

Huh hat igen, Ausztriaban ez egy nagyon jogos kritika. Ami nincs alvazvedozve, az szetrohad semmi perc alatt :/. Es nem egyszeru jot kifogni
Borzalmasan nehez. Ezert is vagyok tag egy autos klubnnal.
Amiket kinezek,azokat viszem is oda hogy nezzek at,mert lehet hogy megvennem,aztan ok megmondjak az eloeletet,az aktualis allapotat stbstb. Aki meg nemet mond erre,azt automatikusan le is mondom. Nagyon szigoruak szoval sokan felnek tole,foleg ha van valami gebasz az autoval.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 22., szombat 14:20

miro. írta:
zsuninnyo írta:
Mazda 6? Eleg nagy, megbizhato.
Egy jobb insignia :)
Itt a Mazdakra nagyon panaszkodnak,mert a legjobban rozsdasodo autok. Nem tudom mennyire valid,de tobben is ezt mondtak,hogy ausztriaba Mazdat nem szabad.
De googleba is amugy talaltam cikket,hogy a legveszelyesebb autok ilyen szempontbol. Szoval az teljesen kilove,pedig tenyleg gyonyoruek.
Huh hat igen, Ausztriaban ez egy nagyon jogos kritika. Ami nincs alvazvedozve, az szetrohad semmi perc alatt :/. Es nem egyszeru jot kifogni

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 22., szombat 13:43

Nika91127 írta: 15 ezrenkent olajcsere-szurok, a gazolajszuro meg 3 cserenkent.
csak 15? Én 10-enként ledobok mindent inkább, biztos ami biztos. Mondjuk enyém még bejáratós, lassan 300k, de odafigyelek rá nagyon.
Nika91127 írta: Az MK4en patika volt. A jszp-n ha érdekel, megnézheted rendszám alapján: MRS-986
rácsekkolok! :)

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 22., szombat 13:40

Sierra írta:
Nika91127 írta: Mk3 volt egy 2002es es egy 2007es.
Mindketto 2.0 TDCI, 130 lovasok. Az első még 5 sebességes. Azt 420nál törte össze egy részeg fasz. A 2007est 405ezerrel adtam el. Mindkettőben a motor bontatlan volt.
Azta, akkor ti kifogtátok a jó dízelt belőlük. Mk3 fb csoportban naponta jönnek nyűglődni a tulajok, hogy nem húz, letilt, füstöl stb.. :lol: kedvencem amikor gatyán van már a nagynyomású, de azért vadiúj porlasztókat vesznek bele, attól majd megjavul,azán persze jön a baj megint. aztán kiírják hogy új a porlasztó, mégse jó a kocsi.. :lol: dízelnél tényleg rendszerben kell gondolkodni a felújításnál, nem csak 1-1 alkatrészben.

Szóval akkor nektek szerencsétek volt mert az a Delphi rendszer benne elég ingatag lábakon áll. főleg ha nem túl gondos tulajhoz kerülnek. Főleg most már az alja cigányok veszik 100-200 ezerért ezeket. :| Nekem mondjuk 2.0 benzin van, az a motor meg eszi az olajat. viszont én is kifogtam, mert az enyém egy deci olajat nem eszik hálistennek.
Nika91127 írta: Mk4: volt egy 2010es 140 lovas, azt 330al adtuk el. És egy széria végi, elég jól felszerelt, 163 lovas (gyárilag). Azt egy mocskos cigány fasz műszaki totalkárosra törte (első sajátpenzből vett kocsim).
Ahhh, rip, szegény. :( faceliftből a 163 lovas igen, az finom lehet. főleg powershifttel :D igaz annak meg a felújítása milliós tétel. Én Mk4-ből vmi turbósat vennék, 2.0 vagy 2.2 tdci, vagy az 5 hengeres volvo motoros 2.5T, csak utóbbiból sajnos nincs automata :( de kövi autónak nagyon azt szeretnék már.
Nika91127 írta: Az MK5 280ezret szolgált ki :)
akkor azért azzal is mentetek bőséggel. :) de tény, hogy Mk4-hez képest kevésbé jó minőségű lett, én is inkább egy jól felszerelt fullos mk4-et vennék mint egy fapadosabb, de már ugyanolyan árú mk5-öt.
15 ezrenkent olajcsere-szurok, a gazolajszuro meg 3 cserenkent.

Az MK4en patika volt. A jszp-n ha érdekel, megnézheted rendszám alapján: MRS-986

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 22., szombat 13:36

Nika91127 írta: Mk3 volt egy 2002es es egy 2007es.
Mindketto 2.0 TDCI, 130 lovasok. Az első még 5 sebességes. Azt 420nál törte össze egy részeg fasz. A 2007est 405ezerrel adtam el. Mindkettőben a motor bontatlan volt.
Azta, akkor ti kifogtátok a jó dízelt belőlük. Mk3 fb csoportban naponta jönnek nyűglődni a tulajok, hogy nem húz, letilt, füstöl stb.. :lol: kedvencem amikor gatyán van már a nagynyomású, de azért vadiúj porlasztókat vesznek bele, attól majd megjavul,azán persze jön a baj megint. aztán kiírják hogy új a porlasztó, mégse jó a kocsi.. :lol: dízelnél tényleg rendszerben kell gondolkodni a felújításnál, nem csak 1-1 alkatrészben.

Szóval akkor nektek szerencsétek volt mert az a Delphi rendszer benne elég ingatag lábakon áll. főleg ha nem túl gondos tulajhoz kerülnek. Főleg most már az alja cigányok veszik 100-200 ezerért ezeket. :| Nekem mondjuk 2.0 benzin van, az a motor meg eszi az olajat. viszont én is kifogtam, mert az enyém egy deci olajat nem eszik hálistennek.
Nika91127 írta: Mk4: volt egy 2010es 140 lovas, azt 330al adtuk el. És egy széria végi, elég jól felszerelt, 163 lovas (gyárilag). Azt egy mocskos cigány fasz műszaki totalkárosra törte (első sajátpenzből vett kocsim).
Ahhh, rip, szegény. :( faceliftből a 163 lovas igen, az finom lehet. főleg powershifttel :D igaz annak meg a felújítása milliós tétel. Én Mk4-ből vmi turbósat vennék, 2.0 vagy 2.2 tdci, vagy az 5 hengeres volvo motoros 2.5T, csak utóbbiból sajnos nincs automata :( de kövi autónak nagyon azt szeretnék már.
Nika91127 írta: Az MK5 280ezret szolgált ki :)
akkor azért azzal is mentetek bőséggel. :) de tény, hogy Mk4-hez képest kevésbé jó minőségű lett, én is inkább egy jól felszerelt fullos mk4-et vennék mint egy fapadosabb, de már ugyanolyan árú mk5-öt.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 22., szombat 13:30

Sierra írta:
Nika91127 írta: Fogjuk rá. Volt Mk3 2 db, imádtuk. Volt Mk4 2 db, imádtuk. Volt MK5... Hát, az után nem Ford lett :)
Most a géppark 2 Superb, 1 Passat, 1 Jetta.
nekem is Mk3 van, lassan 4 éve, szintén imádom. :) Mk4 a terv majd pár év múlva, arról tényleg csak jókat hallottam. Mondjuk Mk5 annyira nekem se kéne. :D viszont minőségben azért a Superb meg a Passat is a Mondeo felett van most már. Régebben azért nem feltétlenül így volt.
Mk3 volt egy 2002es es egy 2007es.
Mk4: volt egy 2010es 140 lovas, azt 330al adtuk el. És egy széria végi, elég jól felszerelt, 163 lovas (gyárilag). Azt egy mocskos cigány fasz műszaki totalkárosra törte (első sajátpenzből vett kocsim).
Az MK5 280ezret szolgált ki :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 22., szombat 13:27

Nika91127 írta: Fogjuk rá. Volt Mk3 2 db, imádtuk. Volt Mk4 2 db, imádtuk. Volt MK5... Hát, az után nem Ford lett :)
nekem is Mk3 van, lassan 4 éve, szintén imádom. :) Mk4 a terv majd pár év múlva, arról tényleg csak jókat hallottam. Mondjuk Mk5 annyira nekem se kéne. :D viszont minőségben azért a Superb meg a Passat is a Mondeo felett van most már. Régebben azért nem feltétlenül így volt.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. április 22., szombat 13:24

zsuninnyo írta:
Mazda 6? Eleg nagy, megbizhato.
Egy jobb insignia :)
Itt a Mazdakra nagyon panaszkodnak,mert a legjobban rozsdasodo autok. Nem tudom mennyire valid,de tobben is ezt mondtak,hogy ausztriaba Mazdat nem szabad.
De googleba is amugy talaltam cikket,hogy a legveszelyesebb autok ilyen szempontbol. Szoval az teljesen kilove,pedig tenyleg gyonyoruek.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 22., szombat 13:23

Sierra írta: Ár/érték arányban, családi sedanból Mondeo még mindig verhetetlen szvsz.
Fogjuk rá. Volt Mk3 2 db, imádtuk. Volt Mk4 2 db, imádtuk. Volt MK5... Hát, az után nem Ford lett :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 22., szombat 13:22

Ár/érték arányban, családi sedanból a Mondeo még mindig verhetetlen szvsz.

Vissza: