atesz' írta:
Inkább az lesz a különbség, hogy alacsonyabb osztály, így nem riválisok a pályán és az átigazolási piacon, meg forgattak köré egy valóságshowt, amivel sok ember megfogható.
Nekem ez elég is. Lenne végtelen pénzem én is inkább felfuttatnék egy kiscsapatot. Pláne, ha valamilyen szinten sztori is társítható hozzá. Angoloknál sok ilyen van.
Itt a világ 3. legrégebb óta még mindig működő csapatáról van szó.
De angoloknál vannak többszörös bajnok, ma már lecsúszott csapatok. Például Preston North End, Blackburn Rovers, Sunderland, Portsmouth... Nottingham ugye 2x BEK győztes. Imádtam, hogy újra feljutottak.
Cityre is rá lehet mondani, hogy korábbi bajnok kiscsapat voltak... nem is lenne baj velük, ha nem más ligába kerültek volna a piacon a végtelen olajpénz miatt. FFP se számít, az se, ha óriási a kiadás, de semmi bevétel... na, ez a probléma az olajosokkal.
Morta írta:
5 év múlva mikor miattuk nem fogjuk tudni megvenni mbappet vagy az aktuális sztárt mert a Wrexham bejelentkezett egy milliárd fontos ajánlattal majd akkor is ennyire imádjuk õket és tapsoljunk nekik
Kár, hogy Reynoldsék nem az olajosok szintjén mozognak. Nem ugyanaz a kettő, de látom nehéz ezt felfogni.
Most is beleverhettek volna 10 milliót az 5. ligás csapatba és pofon egyszerűen feljuthattak volna 46/0-s stattal... de hát nem ez történt. Érdekes.