Kerlek. Szépen. De tényleg. OFF TOPIC.motty írta: Ez nyíltan és egyértelműen rasszista, sőt náci beszéd (vö. zsidók irányítják a világot, meg a majmozás) volt. Nem tolerábilis.

Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azert, mert mast gondol a vilagrol, mint te, nem kell rogton kitiltani. Mas kerdes, hogy ki lett, de csak mert rossz topikot hasznalt.motty írta: Ezt a figurát miért nem tiltották ki az adminok? A szóban forgó megnyilvánulása nem szalonképes, nem kellene tolerálni azzal, hogy leálltok vele vitatkozni.
[moderálva]
Igazad van Realista,nem ide való ez...
[moderálva]
Igazad van Realista,nem ide való ez...
[moderálva]
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Be kene fejezni ezt ebben a topicban. Köszi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Az a baj tess, hogy lehet szidni az usa-t (van is miért), de a ruszkik full kamura indítottak háborút, ölnek halomra családokat a szomszéd országban, telepítenek atomerőművek tetejére géppuskafészkeket, stb..
De különösen az indító gondolatod az erős:
De különösen az indító gondolatod az erős:
Ez a kettő inkább ne tegyen helyre senkit, minden lenne az, csak nem vicces..csala írta:Kína és Oroszország helyére teszi*
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Na és aztán mivel járattam le magam?Azzal hogy kimondom,leírom a véleményemet?Igen ez a véleményem ha tetszik ha nem.Egész európa lassan de biztosan halad a szakadék felé a jenki érdekek miatt.Cefrés meg elmehet a jó ****ba.Az összes európai vezető meg van véve kilóra,de ami a legborzasztóbb hogy Európa első emberének a teljes családja ott él oda köti minden,csodálkozunk hogy minden döntés a jenki javakat szolgálják,miközben minket tönkretesznek(benne a sportot is).Szép lassan az életszinvonal romlásával a foci is megy a levesbe,és majd akkor is jöjjenek a fotelből ezek a vélemények hogy lejártja magát a hülyegyerek stb... Sajnos akkor már csak bambulunk ki a fejünkből hogy ez hogy történhetett...Amúgy Milan,ArsenalPipita írta:csala nem Real Madrid szurkoló, így csak magát járatja le, a fórumot és a klubot nem.ANDS írta:
Elég jó példa ez a hsz arra, hogyan tudod 3 sorral lejáratni egyszerre magadat, a forumot és a csapatot. Aztán olvasgathatjuk a barcasok
beírásait Franco tábornokról, meg arról, hogy milyenek is vagyunk valójában, mert ugye a barca drukker nem azt fogja írni egy ilyenre, hogy csala …., hanem azt, hogy a Real Madrid szurkolói ….
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
csala nem Real Madrid szurkoló, így csak magát járatja le, a fórumot és a klubot nem.ANDS írta:Elég jó példa ez a hsz arra, hogyan tudod 3 sorral lejáratni egyszerre magadat, a forumot és a csapatot. Aztán olvasgathatjuk a barcasokcsala írta:
[moderálva]
beírásait Franco tábornokról, meg arról, hogy milyenek is vagyunk valójában, mert ugye a barca drukker nem azt fogja írni egy ilyenre, hogy csala …., hanem azt, hogy a Real Madrid szurkolói ….
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Real - City spoiler.
https://ibb.co/pvzQS7C
https://ibb.co/pvzQS7C
Minden rendben? Focit szereted?csala írta:[moderálva]Realista24 írta: UEFA president Aleksander Ceferin has confirmed that from the 2025/26 season there is a possibility that significant Champions League games will be played in the United States.
Raadasul a dontot (is) sugallja a Cefres.
Köszönjük, hogy megmentitek a focit.
[moderálva]Realista24 írta: UEFA president Aleksander Ceferin has confirmed that from the 2025/26 season there is a possibility that significant Champions League games will be played in the United States.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
UEFA president Aleksander Ceferin has confirmed that from the 2025/26 season there is a possibility that significant Champions League games will be played in the United States.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A legolcsóbb jegy a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésére a Bernabéuban 120 euró (tagoknak 84 euró), a legdrágább 445 euró. Az Etihadban kiskorúak 15 eurótól tekinthetik meg a túrát, a felnőttek minimális ára 42 euró, maximum 90 euró.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Zaha, Mahrez, Mbappe, Redondo, RC3,
sita írta: Kéne-kéne, az is szerencse volt. De végülis csak ebben lehet bízni, mert Pep Ancelottinál jóval jobban menedzseli a keretet, a játékuk is jobban van összerakva, sokkal dinamikusabbak, egységesebbek.
Nagyon meleg fazon lehetsz ...

AztakurvaEl Sie7e írta:12x tűnik fel valamelyik alteregója a magánzárkában, igaz az elsők még csak 1 hónapos tiltások voltak![]()

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
12x tűnik fel valamelyik alteregója a magánzárkában, igaz az elsők még csak 1 hónapos tiltások voltakrealbeckham írta: Ezek a nevei is az öreg da vincit idézik. Az a baj, hogy még a trollkodast is tultolja. Most vágták ki hatodjara, vagy nem tudom mennyi, de kivancsi vagyok, hogy hol, mikor, miként respawnol megint. Mint egy bug a madridom oldalában.
Szerintem amúgy fixen egy kurvajo fej gyerek lehet az életben![]()

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezek a nevei is az öreg da vincit idézik. Az a baj, hogy még a trollkodast is tultolja. Most vágták ki hatodjara, vagy nem tudom mennyi, de kivancsi vagyok, hogy hol, mikor, miként respawnol megint. Mint egy bug a madridom oldalában.
Szerintem amúgy fixen egy kurvajo fej gyerek lehet az életben
Szerintem amúgy fixen egy kurvajo fej gyerek lehet az életben

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Amúgy nem tudom, hogy figyelitek-e, de minden újra regnél szintet lép retaldáltságban
Lassan level 10es lesz
Bocsi Atesz, nekem hiányoznál

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Én azon röhögök hogy szükségét érzi. Ha Béci néven jönne is felismerhetō lenne azonnal.kodo írta:Hany variacioja van meg az Attila nevnek?sita írta: Kéne-kéne, az is szerencse volt. De végülis csak ebben lehet bízni, mert Pep Ancelottinál jóval jobban menedzseli a keretet, a játékuk is jobban van összerakva, sokkal dinamikusabbak, egységesebbek.
Hany variacioja van meg az Attila nevnek?sita írta: Kéne-kéne, az is szerencse volt. De végülis csak ebben lehet bízni, mert Pep Ancelottinál jóval jobban menedzseli a keretet, a játékuk is jobban van összerakva, sokkal dinamikusabbak, egységesebbek.
Kéne-kéne, az is szerencse volt. De végülis csak ebben lehet bízni, mert Pep Ancelottinál jóval jobban menedzseli a keretet, a játékuk is jobban van összerakva, sokkal dinamikusabbak, egységesebbek.