Nem is értem minek reagáltok arra amit ír, normális sosem lesz. Le kell tiltani és kész.
Én nem tartok a citytől, bárki tovább mehet. Azt sem jelenteném ki, hogy aki tovább megy az meg is nyeri a döntőt, egy meccsen sok minden megtörténhet. Jó ez a city de a leggyengébb pontjuk az az edző, simán kinézem guardiolaból h megint túlgondolja. Militao hiánya baj, de Nacho megoldja. Őszintén szólva én Alabat nem érzem jobbnak Rüdigernél szóval az a csere annyira nem vészes. Bal oldalon a fontos meccseket már Cama kell h lehozza, jelenleg talán Benzema, TBO, Cama és Carvajal azok akiket sehogy sem tudunk pótolni.
Az olasz párbaj is érdekes. Egyiknek sem kell utaznia, jól ismerik egymást, bárki tovább mehet. Talán valamivel jobbnak érzem az intert, jó csoportból is jutottak tovább.
Egyébként én az idei bl-el innentől elégedett vagyok, továbbra is tartom, olajos csapat ne nyerjen bl-t. Lelkem már nincs amit a végső győzelemért felajánlhatok szóval remélem vannak új regisztrált fórumozók akik ezt megteszik a kedvünkért