Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Persze, egyértelmű. Az esélyek nálam 50-50.
Amugy.
Olyan nincs és nem létezik, hogy ne mi menjünk tovább.
Amugy.
Olyan nincs és nem létezik, hogy ne mi menjünk tovább.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
annyiszor csinaltuk mar ezt, egyszer el kell jonnie a pontnak, hogy nem nyerhetunk meg mindent.Realista24 írta:Thierry Henry: "I'm betting against Real Madrid, I am going with Manchester City, they will reach the final." #UCLflori írta: Jamie Carragher: "I'm sure Manchester City will beat Real Madrid and make it to the final."
Akkor kezdjük el.![]()
80-20 a citynek nalam. es nem feltetlen hali miatt, mar tavaly is lefociztak minket, csak leolvadtak
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A játékosaink motiváltak lesznek, azzal nem kéne gond legyen.
Én részemről úgy vagyok vele, hogy Bad Boys for life one more time, ez már jutalomjáték nekünk, a másik oldalon kell izgulni hátha 1.3 milliárd euró elköltése után végre sikerül felmutatni valamit.
Én részemről úgy vagyok vele, hogy Bad Boys for life one more time, ez már jutalomjáték nekünk, a másik oldalon kell izgulni hátha 1.3 milliárd euró elköltése után végre sikerül felmutatni valamit.
- ElRamos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
- Kedvenc csapatod: RM
Ancelotti már megmondta, hogy a Milannal játszuk a döntőt. Azóta nem izgulok

Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Thierry Henry: "I'm betting against Real Madrid, I am going with Manchester City, they will reach the final." #UCLflori írta: Jamie Carragher: "I'm sure Manchester City will beat Real Madrid and make it to the final."
Akkor kezdjük el.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kupadöntő és az odavágó között 3 nap van.
Ennyit a pihenésről.
Ennyit a pihenésről.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én úgy képzelem mint a Wall Street farkasaban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt hogy kell elképzelni?R. Carlos írta: itthon sikerült felszívni magunkat.
A meccs előtt a játékosok az öltözőben szúrós tekintettel nagy levegőket vettek? Vagy kalimpáltak a kezükkel és üvöltöztek, hogy továbbjutunk?
Nachonak ha jó napja van akkor rendesen meg tudja keseriteni Haaland eletet. A lényeg úgyis az lesz, hogy minél kevesebb labda jusson el a vikinghez.R. Carlos írta: Kurva kemény lesz ez az első meccs a City ellen. Tavaly idegenben kezdtünk, ami talán előnyös is volt, mert itthon sikerült felszívni magunkat. Idén viszont hazai pályán játszunk elsőnek és Haalanddal kb. tökéletesen kiegészült a csapatuk. Megvan a hiányzó láncszem nekik. Előnyünk lehet, hogy mi tudunk pihentetni erre a meccsre, ők viszont harcban állnak a bajnoki címért és kaparniuk kell. Hátrány, hogy a középső védőinknek az első meccsre tuti, hogy lőttek. Nachot és Rüdigert kell felkészíteni rendesen ebből az állatból, mert nekem Haaland nem ember.
Nem mi vagyunk az esélyesek, de nem is tőlünk varja a világ hogy megnyerjuk valahára az első címünket a sorozatban. A merleg a City fele billen, de mind tudjuk hogy voltunk mar ilyen helyzetben.
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Ami jobban aggaszt, hogy a MC elott 3 vagy 4 nappal játszunk kupadöntőt az Osasunaval?
Ott nem lesz pihentetés.. Ergo azert - 1ről indulunk a meccsen
Ott nem lesz pihentetés.. Ergo azert - 1ről indulunk a meccsen

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kurva kemény lesz ez az első meccs a City ellen. Tavaly idegenben kezdtünk, ami talán előnyös is volt, mert itthon sikerült felszívni magunkat. Idén viszont hazai pályán játszunk elsőnek és Haalanddal kb. tökéletesen kiegészült a csapatuk. Megvan a hiányzó láncszem nekik. Előnyünk lehet, hogy mi tudunk pihentetni erre a meccsre, ők viszont harcban állnak a bajnoki címért és kaparniuk kell. Hátrány, hogy a középső védőinknek az első meccsre tuti, hogy lőttek. Nachot és Rüdigert kell felkészíteni rendesen ebből az állatból, mert nekem Haaland nem ember.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Ez már shutter szintű dörgölőzésCaraway írta: Realba azert az oreg Benz ennel kegyetlenebb, szerintem otthon siman megcsapkodhatjatok oket. Az is fontos, hogy ki kezdi otthon a parharcot ?

2.4 xg volt, egyet még rúghattak volna. Szóval a 4 gól nagy adag faszmákkal jöhetett volna nekik össze.
- flori
Jamie Carragher: "I'm sure Manchester City will beat Real Madrid and make it to the final."
Akkor kezdjük el.
Akkor kezdjük el.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Azt mondod ez a meccs siman lehetett volna 4:1 a bayernnek?Caraway írta: Amugy a bayern siman eltehetett volna ma 4 golt, de kegyetlen balfaszok voltak a kapu elott. Realba azert az oreg Benz ennel kegyetlenebb, szerintem otthon siman megcsapkodhatjatok oket. Az is fontos, hogy ki kezdi otthon a parharcot ?
Szerintem annak kicsit nagyobb az elonye, aki hazai palyan jatssza a visszavagot.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy a bayern siman eltehetett volna ma 4 golt, de kegyetlen balfaszok voltak a kapu elott. Realba azert az oreg Benz ennel kegyetlenebb, szerintem otthon siman megcsapkodhatjatok oket. Az is fontos, hogy ki kezdi otthon a parharcot ?
Szerintem annak kicsit nagyobb az elonye, aki hazai palyan jatssza a visszavagot.
- flori
De kurvajó meccsek lesznek.
Ezerszer leírtam, ezekért érdemes követni a focit. BL, tavasz.
Talán a legjobb csapatot kell megverni. Ezerszer bizonyítottam már a fiúk, bízni kell bennük. Megint borzalmasan underdogok leszünk, ez jól jöhet még.

Talán a legjobb csapatot kell megverni. Ezerszer bizonyítottam már a fiúk, bízni kell bennük. Megint borzalmasan underdogok leszünk, ez jól jöhet még.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem érzem őket jobbnak mint tavaly. Haland viszont óriási fegyvertény. Céronaldo közeli. De az esélyesek megint ők lesznek a nyomás rajtuk van, mellette ők bajnoki hajrában is lesznek+ ottlesz a fejekben a tavalyi betli is.
Veszteni valója megint nem a mi csapatunknak lesz.
Militao nélkül azért kemény lesz az elsőmeccs.
Veszteni valója megint nem a mi csapatunknak lesz.
Militao nélkül azért kemény lesz az elsőmeccs.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
MoM: Upamecano

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mit őrjöng ez az idegbeteg?
Másfél meccs alatt nem esett le neki, hogy Upamecano a francia Maguire, akkor ne sírjon már, hogy végül az lesz a meccs képe, ami.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Bohóc Tuchel, jó helyre került.