Azért ez nagyon durva volt.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 19., szerda 7:21
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. április 19., szerda 7:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 19., szerda 6:45
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 19., szerda 6:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 19., szerda 6:02
Miért idegenben lesz a visszavágó? Sorsolaskor mar eldolt?petiamadridista írta: Gyakorlatilag biztos az Ac Milan - Inter, Real Madrid - Man City elődöntők.
Mivel idegenben lesz a visszavágó így egyértelműen a City az esélyesebb.
De
Én ezt a Cityt ugyanolyan erősnek látom mint tavaly, vagy tavalyelőtt. Gyakorlatilqg semmi különbseget nem látok a mai City meg mondjuk a 2019es között.
Aztán eddig egyik sem nyert BLt.
Most ott egy Haaland,.de játékban szerintem semmivel nem jobbak mint eddig. Sőt.
Szóval bízunk,.bízunk.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. április 18., kedd 23:53
legyen mindkettő és nincs vitahunmadridista írta: Jelenleg a világ egyik legjobbja a posztján. Nacho-t kell majd betenni a helyére...Rüdiger szerintem nagyon gyenge.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 18., kedd 23:42
Ez lehet azért érezted/láttad így, mert ők egy angol középcsapatmiro. írta:
Az elso meccsen kb mint egy angol kozepcsapat.
Szerintem max az első gólig érdemes ezt vizsgálni -addig szerintem semmi vállalhatatlan nem volt -,utána nyilván összeomlottak.miro. írta:
Azzal vettem elo,hogy ossze-vissza jatszottak a jatekosok a masodik felidoben. Koncepcio nulla volt benne.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. április 18., kedd 23:39
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 18., kedd 23:25
A hatodikert mennek geci, amikor a masodik Milannal van het darab trofea.flori írta: Károgók megint hozták, most megint lehet bujkálni pár napig.![]()
Borzalmasan erős a City, de bízzunk a csapatban. A tavalyinál egy Haalanddal fixen jobbak, de ismerjük a BL-t, az mindig más kávéház.
Egyben bízom nagyon: Benzemáékat megcsapja a vérszag. A hatodikért lehet menni.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. április 18., kedd 23:24
Azzal vettem elo,hogy ossze-vissza jatszottak a jatekosok a masodik felidoben. Koncepcio nulla volt benne.Tjacks írta:
Azt nem tudtam felfogni hogy sikerült Lampardot elővenni, bazdki hát Ő tehet róla hogy a fgy játékosai nem lőtték be a helyzeteket 0-0nál?![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2023. április 18., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 18., kedd 23:19
Nem is ertem miert paraztak egy olyan csapattol, ahol vannak jatekosok akik januar ota meg nem is jatszottak egyutt egy percet sem.Sierra írta: Na vegre ez tenyleg olyan sima volt ahogyan prognosztizaltuk a parharc elott.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 18., kedd 23:19
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 18., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 18., kedd 23:08
Áthozlak ide, te szemétPipita írta:igazad van, nem nulla. minusznégy.Tjacks írta:
Nullával, persze jól van akkor![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2023. április 18., kedd 23:06
Jelenleg a világ egyik legjobbja a posztján. Nacho-t kell majd betenni a helyére...Rüdiger szerintem nagyon gyenge.RealAsensio írta:Az idei szezon egyik legjobb, legstabilabb, legmegbizhatobb jatekosa. Hatalmas ervagas. Az utobbi idoben olyan felfutasai, olyan melysegi labdai vannak, mintha Pepe es Ramos kevereke lenne a csavo. Elkepeszto. Alabaval is es Rudivel is jol kijon.hunmadridista írta: Militao miatt nagyon mérges vagyok...nélküle piszok nehéz lesz a City ellen.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. április 18., kedd 23:04
Az idei szezon egyik legjobb, legstabilabb, legmegbizhatobb jatekosa. Hatalmas ervagas. Az utobbi idoben olyan felfutasai, olyan melysegi labdai vannak, mintha Pepe es Ramos kevereke lenne a csavo. Elkepeszto. Alabaval is es Rudivel is jol kijon.hunmadridista írta: Militao miatt nagyon mérges vagyok...nélküle piszok nehéz lesz a City ellen.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 18., kedd 23:03
szerencsere nem jut neki tobb mar nagyon sok eve. goatSzB írta: Azért Messi mégiscsak ott van a nyolc között a BL-ben. És chips-et eszik...
HozzászólásSzerző: SzB » 2023. április 18., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. április 18., kedd 23:01
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem