Na ezt akartam hallani. Nem biztos, hogy működik, de megéri kipróbálni szerintem (kb. szeptember óta mondogatomAncelotti: "Xabi és Illarra tudnak együtt játszani.

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. november 22., péntek 15:02
Na ezt akartam hallani. Nem biztos, hogy működik, de megéri kipróbálni szerintem (kb. szeptember óta mondogatomAncelotti: "Xabi és Illarra tudnak együtt játszani.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 21., csütörtök 16:37
Mondjuk ez igaz.De ennek ellenére azt mondom,hogy mikor lendületbe van akkor nem kéne jegelni.Mert pont hogy azért ültették le mer gyenge volt.Tehát úgy értettem én hogy akkor jogos volt hogy kivették a kezdőből,sztm érezte azt ő is,de most lehet hogy nem kellene megtörni a jó szériát.?? Pont, hogy előtte bénázott, amikor sorozatosan kezdő volt, és Ancelotti még inkább a pályán tartotta. Aztán végül lekerült kispadra két meccsre, második volt ugye a barca. És gyakorlatilag onnantól hoz ismét jó meccseket.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 21., csütörtök 13:31
?? Pont, hogy előtte bénázott, amikor sorozatosan kezdő volt, és Ancelotti még inkább a pályán tartotta. Aztán végül lekerült kispadra két meccsre, második volt ugye a barca. És gyakorlatilag onnantól hoz ismét jó meccseket.Nem tudom lehet....de félek hogy kontraproduktivvá válna,vagyis elveszne a lendület.Amikor padra tették akkor is kicsit visszaesett.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 21., csütörtök 12:50
Igen ezt gondolom én is inkább,aztán ha úgy látszik hogy fáradt,vagy nem megy neki,akkor a II.-ba jöhet Jesé...Kerlon írta:Max normális indokkal kell a padra tenni, mert könnyen lecsüggedhet a kedve, de szerintem most, hogy a válogatottban is fontos gólt szerzett így hajtani kell.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 21., csütörtök 12:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 21., csütörtök 11:49
Nem tudom lehet....de félek hogy kontraproduktivvá válna,vagyis elveszne a lendület.Amikor padra tették akkor is kicsit visszaesett.Másrészt viszont Jesé valóban megérdemelné a lehetőséget.De Benzema meg elkapta a fonalat...szal nemtom na.DilemmaMost is akkor javult fel, amikor pár meccsre kispadra került, és ki tudta talán pihenni magát. Most elég intenzív meccset nyomott, szóval én szépen padra tenném. CR, Bale, Isco, Jesé...őket lehet nyomatni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 21., csütörtök 10:36
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 20., szerda 21:22
Ettől függetlenül le lehet ültetni...Szép dolog, hogy most megkapja a bizalmat, és szinte folyamatosan kezdő, de ő nem egy CR. Az elmúlt négy évben nem volt heti két meccshez szoktatva, és szerintem fizikailag nem is bírja nagyon. Most is akkor javult fel, amikor pár meccsre kispadra került, és ki tudta talán pihenni magát. Most elég intenzív meccset nyomott, szóval én szépen padra tenném. CR, Bale, Isco, Jesé...őket lehet nyomatni.Arról nem beszélve hogy játékban is igen hasznos mostanában.Valamint asszisztokban is.Szvsz most nincs okunk rá panaszkodni...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 20., szerda 21:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 20., szerda 11:29
Arról nem beszélve hogy játékban is igen hasznos mostanában.Valamint asszisztokban is.Szvsz most nincs okunk rá panaszkodni...Kerlon írta:mondjuk a formában lévő Benzemát, akinek most kellenek a legjobban a gólok elég nagy butaság lenne padoztatni...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 20., szerda 11:18
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 20., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. november 17., vasárnap 20:05
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. november 17., vasárnap 19:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 17., vasárnap 19:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 17., vasárnap 17:51
Ugyan az a poszt...mindkettő mélységi irányító.MorataMartin írta:Szerintem Illara-Xabi kettős fog játszani.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. november 17., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. november 12., kedd 14:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 12., kedd 13:15
Nem arra gondoltam hogy labdavesztés esetén nem támad le,Mégcsak azt se mondtam hogy nem próbál labdát szerezni.Èn csak azt mondtam,hogy Khedira helyére nem lenne jó,egyrészt mert előrréb sokkal hasznosabb,és mivel ő szervezi a játékot,nem is igen zár vissza,mondjuk a védelem elé.El Unico írta:Modric nagyon is jó védekezésben. Számold meg,ha van rá időd,hányszor szerel,ütközik,hányszor segít be a védőknek.Hasznos az ilyeneket megnézegetni,egy-egy játékos egyéni teljesítményét a meccseken.
Amit még kiemelnék: szinte mindig jól helyezkedik,szinte mindig megjátszható. Nagyon érzi a játékot,ütemre visszalép,kapja a labdát,és már forgatja is át CR-nek.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. november 12., kedd 13:09
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem