Pluszegyhehetheoriginal írta: Vallalhatatlanok vagytok mind![]()

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 18., kedd 20:39
Pluszegyhehetheoriginal írta: Vallalhatatlanok vagytok mind![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 18., kedd 20:22
…tiszteletben tartva az elvárásokat. Kioktató szar stílust meg néha elmegy magunk között, de egy Barcastol itt nem.zoli0415 írta:Szerintem se érdemelt kitiltást mint ahogyan sokan mások sem. Egyetlen bűne van, hogy volt önálló véleménye ami esetleg különbözött az itteni keménymagétól...az, hogy ez egy fórum lényege, hogy véleményt ütköztessünk egymássalHalfkey írta: Tudom hogy nem számít a véleményünk, de ezért szerintem nem érdemelt a srác kitiltást. Abban igaza van hogy kettõs a mérce sokaknál, de nyilván azt meg beláthatná hogy ebben a helyzetben azért ez nem véletlen, nem teljesen ugyanaz a helyzet a kettõ (’Lapi’ nyilatkozat és Real videó).
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 18., kedd 20:21
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2023. április 18., kedd 20:19
Szerintem se érdemelt kitiltást mint ahogyan sokan mások sem. Egyetlen bűne van, hogy volt önálló véleménye ami esetleg különbözött az itteni keménymagétól...az, hogy ez egy fórum lényege, hogy véleményt ütköztessünk egymással senkit nem érdekel, vagy beállsz a sorba vagy repülsz, sokan jártak így és fognak is.Halfkey írta: Tudom hogy nem számít a véleményünk, de ezért szerintem nem érdemelt a srác kitiltást. Abban igaza van hogy kettõs a mérce sokaknál, de nyilván azt meg beláthatná hogy ebben a helyzetben azért ez nem véletlen, nem teljesen ugyanaz a helyzet a kettõ (’Lapi’ nyilatkozat és Real videó).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 18., kedd 20:04
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 18., kedd 19:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 18., kedd 19:34
102m elérése van valamilyen formában a videónak ha jól értem.Realista24 írta: Mar 13 millio megtekintesnel jar a video![]()
Laporta vajon hanyszor pörgette le?
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2023. április 18., kedd 19:25
Bántja a szegény őskatalán lelked? Ott volt apuci, meg anyuci is, hogy így tudod a történelmet?4Rv írta:juj, igen. nagyon kellemetlen annak, akinek hiányos a történelem tudása és fingja sincs a diktatúrákról. a klubot nem eltörölte a rezsim, éppen "csak" az identitását tiltotta és büntette és ez nem csak katalóniára igaz, hanem pl. baszkföldre is.BlancoMark írta:
Juj, na ez nagyon kellemetlen.![]()
tegnap többen kritizáltátok laportát, orbán féle retorikához hasonlítottátok és lesajnáltátok a hülye barca szurkolókat, akiket megvesz a dumájával. ma pedig felállva tapsltok és nyelitek, mint kacsa a nokedlit a real madrid hivatalos csatornájának történelemhamisító propaganda videóját..
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. április 18., kedd 18:05
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. április 18., kedd 17:48
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 18., kedd 17:02
Azt bassza meg.Ez kemény.hehetheoriginal írta: sokkot kaptal, mi?![]()
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. április 18., kedd 16:44
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 18., kedd 16:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. április 18., kedd 16:36
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 18., kedd 16:29
Nekem ez is kellemetlen. Az a baj hogy sikeres volt végülis a Laporta taktika, abban a vitában hogy most mi van, nincs rajtunk sár, de nyilván egy Franco-féle dobálózásban már lesz. Nem errõl kellene ma szólnia a világnak, de ügyesen fókuszt váltott mi meg belementünk.4Rv írta:juj, igen. nagyon kellemetlen annak, akinek hiányos a történelem tudása és fingja sincs a diktatúrákról. a klubot nem eltörölte a rezsim, éppen "csak" az identitását tiltotta és büntette és ez nem csak katalóniára igaz, hanem pl. baszkföldre is.BlancoMark írta:
Juj, na ez nagyon kellemetlen.![]()
tegnap többen kritizáltátok laportát, orbán féle retorikához hasonlítottátok és lesajnáltátok a hülye barca szurkolókat, akiket megvesz a dumájával. ma pedig felállva tapsltok és nyelitek, mint kacsa a nokedlit a real madrid hivatalos csatornájának történelemhamisító propaganda videóját..
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. április 18., kedd 16:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 16:25
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2023. április 18., kedd 16:20
juj, igen. nagyon kellemetlen annak, akinek hiányos a történelem tudása és fingja sincs a diktatúrákról. a klubot nem eltörölte a rezsim, éppen "csak" az identitását tiltotta és büntette és ez nem csak katalóniára igaz, hanem pl. baszkföldre is.BlancoMark írta:Juj, na ez nagyon kellemetlen.ferni írta: https://twitter.com/ExJohnHonestyy/stat ... 2488937476
csak görgessetek folyamatosan lejjebb, nagyon vicces![]()
szépen sorba van szedve mennyire volt szegény Barca elnyomva a rezsim alatt....![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 16:15
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem