Most nem azt mondom, hogy megvárni a tanart a sikatorban a haverokkal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 14:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 18., kedd 14:27
De a kis hugyosnak van anyja, apja, jo esetben mind a ketto, kozbe tud lepni tobbfele modon is. Legvegso esetben iskolavaltassal.kierkegaard írta:Ez alapesetben igaz lenne, viszont egy ilyen ember állandó stresszforrást jelent. Szóval heti rendszerességgel találkozol az igazságtalan konfliktus szituációval.füst írta: Mint általában mindig, szerintem most is valahol a kettő között van az igazság.
A legrosszabb tanároknak is van hasznuk, nevezetesen hogy találkozik a kölök igazságtalan konfliktus-szituációval. Azt is meg kell ismerni, mert jön szembe az életben még pár a későbbiek során.
Felnőttként sokkal több lehetőséged van, mint önálló, független személy. Felmondasz a munkahelyeden, kiállsz magadért..vagy akár fizikai szintre is viheted a dolgot vagy épp elmenekülsz..lehetne sorolni egy csomó egyéb szituációt amire reagálhatsz.
viszont mint kis hugyos...mit tehetsz? Teljesen ki vagy szolgáltatva a felnötteknek.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. április 18., kedd 14:24
Ez alapesetben igaz lenne, viszont egy ilyen ember állandó stresszforrást jelent. Szóval heti rendszerességgel találkozol az igazságtalan konfliktus szituációval.füst írta: Mint általában mindig, szerintem most is valahol a kettő között van az igazság.
A legrosszabb tanároknak is van hasznuk, nevezetesen hogy találkozik a kölök igazságtalan konfliktus-szituációval. Azt is meg kell ismerni, mert jön szembe az életben még pár a későbbiek során.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 18., kedd 14:16
Pofan kellett volna verni egy bizonyito ereju (khhm) cuccal.aki ha nem hitte el hogy egy lany menstrual az oran, akkor kotelezte, hogy bizonyitsa be. Nem azert mert izgatta, hanem mert o igy szocializalodott.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 14:11
HozzászólásSzerző: füst » 2023. április 18., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 18., kedd 13:52
Jaj ez a boomer hozzaallas a leggazabb amit egy ember csinalhat. Persze a "te idodben" minden mas volt, kis mimozalelku lett mindenki.kiserik írta: Ma meg a tanár a hibás, hogy minek alázza meg, meg miért nem hagyja békén?Baromira öreg vagyok én már ehhez, de hogy pár szülőt meg fogok csapkodni mikor a törpe odakerül, az egyre nyilvánvalóbb...
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 18., kedd 13:26
gutihaz az, de neha hehe is erosen gyanus nekem.Santi írta:Könnyű ott, ahol te vagy a teljhatalom és még nyalatlan, befásult anyukák sincsenek.Realista24 írta:En egyszer mentem neki eszervekkel egy szuloi csoportos bejegyzesnek, vermes anyukak egybol betamadtakakkor es ott eldontottem, hogy ennyi volt a szuloi munkakozosseghez valo hozzajarulasom.
Inkabb a forumon csatarozok, itt van ertelme![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. április 18., kedd 13:22
Könnyű ott, ahol te vagy a teljhatalom és még nyalatlan, befásult anyukák sincsenek.Realista24 írta:En egyszer mentem neki eszervekkel egy szuloi csoportos bejegyzesnek, vermes anyukak egybol betamadtakakkor es ott eldontottem, hogy ennyi volt a szuloi munkakozosseghez valo hozzajarulasom.
Inkabb a forumon csatarozok, itt van ertelme![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 18., kedd 13:17
Dehogy fogod, rajuk hagyod, mert rajossz, hogy a klasszikus igazsagra, hogy hülyet hülyebbre verni nem erdemes.kiserik írta:Egyetértek. Megalázó szituáció volt, de nem mindegy, hogy ki aláz kit. Eszméletlenül kifordult a világ önmagából. A mi időnkben (amikor még 9. sem volt) ez rohadt egyszerű volt: a diák saját magát alázta meg, mert annyira ostoba/nem törődöm/flegma/buta/stb volt, hogy arra nem volt képes, hogy a térkép címét elolvassa, ha már nem készült órára és a tanár volt olyan kedves és dobott egy ekkora mentőövet vélhetően a kettesért. Ma meg a tanár a hibás, hogy minek alázza meg, meg miért nem hagyja békén?besteve7 írta:
Mi számit szétalázásnak![]()
Pl mondok egy példát saját életemből: földrajz óra, tanár első körben világ térképen kérdezte a diákot, h hol van Ukrajna - nem jött válasz, vagyis jött csak nem jó. Aztán megkérdte, h a másik térképen mutassa meg, amin egy Ukrajna térkép volt. Azon se nagyon ment, nem kell ecsetelnem, h az osztály nagy része hátul jókat nevetett.
Megalázó szituáció volt igy visszagondolva, de nem hiszem h a tanár a fő ludas.Baromira öreg vagyok én már ehhez, de hogy pár szülőt meg fogok csapkodni mikor a törpe odakerül, az egyre nyilvánvalóbb...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 18., kedd 13:11
Egyetértek. Megalázó szituáció volt, de nem mindegy, hogy ki aláz kit. Eszméletlenül kifordult a világ önmagából. A mi időnkben (amikor még 9. sem volt) ez rohadt egyszerű volt: a diák saját magát alázta meg, mert annyira ostoba/nem törődöm/flegma/buta/stb volt, hogy arra nem volt képes, hogy a térkép címét elolvassa, ha már nem készült órára és a tanár volt olyan kedves és dobott egy ekkora mentőövet vélhetően a kettesért. Ma meg a tanár a hibás, hogy minek alázza meg, meg miért nem hagyja békén?besteve7 írta:Mi számit szétalázásnakSierra írta: Maximális egyetértek. Középsuliban volt egy infótanár, aki szétalázott mindenkit. Főleg 9.-ben volt necces, amikor még minden új, új suli, új osztálytársak, és akkor lealáz az egész osztály előtt, az biztos hogy hagy nyomokat az emberben. Engem szerencsére nem tanított, csak amikor épp helyettesített, de akiket igen, azok mesélték mekkora egy paraszt volt.![]()
Pl mondok egy példát saját életemből: földrajz óra, tanár első körben világ térképen kérdezte a diákot, h hol van Ukrajna - nem jött válasz, vagyis jött csak nem jó. Aztán megkérdte, h a másik térképen mutassa meg, amin egy Ukrajna térkép volt. Azon se nagyon ment, nem kell ecsetelnem, h az osztály nagy része hátul jókat nevetett.
Megalázó szituáció volt igy visszagondolva, de nem hiszem h a tanár a fő ludas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 18., kedd 12:54
Nem mindenki olyan pokroc lelku mint tehehetheoriginal írta: meseljetek meg lecci, milyen traumak ertek titeket az oskolaban![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 18., kedd 12:53
Ne másokat kérdezgess, szedd össze magad és járd ki azt a nyamvadt 8 általánost hogy szerezz te is ilyen tapaszalatokathehetheoriginal írta: meseljetek meg lecci, milyen traumak ertek titeket az oskolaban![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. április 18., kedd 12:27
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 18., kedd 12:17
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. április 18., kedd 11:26
Mi számit szétalázásnakSierra írta: Maximális egyetértek. Középsuliban volt egy infótanár, aki szétalázott mindenkit. Főleg 9.-ben volt necces, amikor még minden új, új suli, új osztálytársak, és akkor lealáz az egész osztály előtt, az biztos hogy hagy nyomokat az emberben. Engem szerencsére nem tanított, csak amikor épp helyettesített, de akiket igen, azok mesélték mekkora egy paraszt volt.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 11:06
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 18., kedd 10:47
Maximális egyetértek. Középsuliban volt egy infótanár, aki szétalázott mindenkit. Főleg 9.-ben volt necces, amikor még minden új, új suli, új osztálytársak, és akkor lealáz az egész osztály előtt, az biztos hogy hagy nyomokat az emberben. Engem szerencsére nem tanított, csak amikor épp helyettesített, de akiket igen, azok mesélték mekkora egy paraszt volt.zsuninnyo írta: Nekem is volt par tanarom, aki hasonloan viselkedett, es sok gyereknek okoztak torest, mert egyszeruen megalaztak minket nap mint nap.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. április 18., kedd 10:32
Persze, ezzel alapjaraton egyetertek, csak most ezt a peldat a fenti cikkre hoztam, hogy manapsag egy ket iskolaba ha rosszat szol a tanar a gyerekhez akkor mar megy a bepereles meg kirugatas. Meg kene talalni az egeszseges kozeputat ebben is, dehat a mai vilagban pont ellentetesen a szelsosegek fele sodrodunk sajnos.zsuninnyo írta:Alap emberi erteknek kene lennie, hogy nem alazunk meg masokat, foleg nem ala-fole rendeltsegi viszonyban lefele.Caraway írta: Ettol fuggetlenul nagyon szerettem. Hat igen, ma mar ilyet nem szabad, mert valoszinuleg felmentenek.
Nekem is volt par tanarom, aki hasonloan viselkedett, es sok gyereknek okoztak torest, mert egyszeruen megalaztak minket nap mint nap.
Aki csak igy tud motivalni (vagy rosszabb esetben csak bantani akar egy GYEREKET), az menjen inkabb fureszelni, vagy foldet lapatolni, es ne tanar legyen.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 18., kedd 10:26
Alap emberi erteknek kene lennie, hogy nem alazunk meg masokat, foleg nem ala-fole rendeltsegi viszonyban lefele.Caraway írta: Ettol fuggetlenul nagyon szerettem. Hat igen, ma mar ilyet nem szabad, mert valoszinuleg felmentenek.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem