Juj, na ez nagyon kellemetlen.ferni írta: https://twitter.com/ExJohnHonestyy/stat ... 2488937476
csak görgessetek folyamatosan lejjebb, nagyon vicces![]()
szépen sorba van szedve mennyire volt szegény Barca elnyomva a rezsim alatt....![]()

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 18., kedd 14:28
Juj, na ez nagyon kellemetlen.ferni írta: https://twitter.com/ExJohnHonestyy/stat ... 2488937476
csak görgessetek folyamatosan lejjebb, nagyon vicces![]()
szépen sorba van szedve mennyire volt szegény Barca elnyomva a rezsim alatt....![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 18., kedd 14:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 14:10
HozzászólásSzerző: centeno81 » 2023. április 18., kedd 14:03
nekem is ambivalens érzéseim vannak a reagálással kapcsolatban.hehetheoriginal írta: De amúgy nem is értem mit tortenelmezunk meg francozunk, nem kapcsolodik a temahoz, hogy az elmult x évben csaltak, mint a szemét
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 18., kedd 13:59
Van pofa rendesen.Realista24 írta: The Government of Catalunya have asked Real Madrid to rectify the video they tweeted last night. They describe it as “offensive, irresponsible & insulting”.
@JosepSoldado
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 18., kedd 13:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 18., kedd 13:46
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. április 18., kedd 13:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 18., kedd 13:10
HozzászólásSzerző: Morta » 2023. április 18., kedd 13:06
Ember, a Realt vádolták meg azzal, hogy a rezsim csapata, nem a barcát.Sierra írta: Nem tudom hogy jön ide hogy kik játszottak itt vagy ott. Az a lényeg, hogy a Realnak se ezzel kéne visszavágni, hogy bezzeg Franco alatt mennyi bajnokságot nyert a barca, vagy kupát, mert közben a Real is nyert bőségesen. Ha annyira a rezsim csapata lett volna a barca, akkor nem hiszem hogy hagyták volna a Realt végignyerni a 60-as években Spanyolországban.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 18., kedd 12:58
Ket napot ha pihent osszesen.Remy írta: Sierranak keves volt az 1 honap pihi.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 18., kedd 12:52
Kerdezd Laportat miert pörgetett vissza 70 evethehetheoriginal írta: De amúgy nem is értem mit tortenelmezunk meg francozunk, nem kapcsolodik a temahoz, hogy az elmult x évben csaltak, mint a szemét
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 18., kedd 12:52
Ha ertened, hogy miert Francozunk, akkor nem irnal ilyeneket.Sierra írta:Tudtommal haláláig volt hivatalban, ami 1975 volt. Szóval elég hosszú ideig volt Spanyolország első embere. Így az ő regnálása alatt volt a Real történelmi sikercsapata is.tomi_b írta: A vádak pedig a Franco éra körülre mennek vissza. Semmi köze ennek az 58 utáni évekhez.
Persze értem hogy vmivel védeni kell magukat, csak ez a Francozás kicsit olyan gyerekes, mint visszavágás, így hivatalosan szinten.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 18., kedd 12:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 18., kedd 12:17
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 18., kedd 12:16
Tudtommal haláláig volt hivatalban, ami 1975 volt. Szóval elég hosszú ideig volt Spanyolország első embere. Így az ő regnálása alatt volt a Real történelmi sikercsapata is.tomi_b írta: A vádak pedig a Franco éra körülre mennek vissza. Semmi köze ennek az 58 utáni évekhez.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. április 18., kedd 12:16
Anthony írta:Most komolyan?Sierra írta: Tudom nem lesz egy népszerű komment, de azért ne felejtsük el, hogy lehet hogy a 40-es évek végén, 50-es évek elején alig nyertünk velük ellentétben, viszont az 50-es évek második felében és a 60-as években durván ledomináltuk a ligát (nekünk 10 bajnoki cím, nekik 2). Szóval szerintem kár ezzel jönni, hogy ki mennyi ligát vagy spanyol kupát nyert Franco alatt, mert azért a Real is összehozott 14 ligagyőzelmet.
Egy Real szurkoló felhozza azt a periódust, amikor di Stefano és Puskás játszottak a Realban??
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. április 18., kedd 12:11
Értem amit mondasz, de a Real Madridtól ez nem egy kijelentés, hogy ki a rezsim csapata, hanem egy válasz a vádakra.Sierra írta: Nem tudom hogy jön ide hogy kik játszottak itt vagy ott. Az a lényeg, hogy a Realnak se ezzel kéne visszavágni, hogy bezzeg Franco alatt mennyi bajnokságot nyert a barca, vagy kupát, mert közben a Real is nyert bőségesen. Ha annyira a rezsim csapata lett volna a barca, akkor nem hiszem hogy hagyták volna a Realt végignyerni a 60-as években Spanyolországban.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 18., kedd 12:05
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem