Game 2:Rabiosa írta: Cleveland - New York game 1:
Helyre rakta a Cavs a lepattanózást, meg a védekezést is, sima is volt a meccs.. Lapozni kell, msg-ben meg állat mód menni, mert nem fér bele a vereség, ha akar valamit a NY.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. április 19., szerda 11:07
Game 2:Rabiosa írta: Cleveland - New York game 1:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. április 19., szerda 11:01
Nem vágom annyira, de amúgy a pali civilben full értelmesnek tűnik, saját elemzőműsor stb..ehhez hogy jön ez a tapló, játékban balfasz perszóna?nmate írta: Most ilyen hehe szinten mondom: hadd menjen ki, aztán valami 13. ember majd szépen ad neki egy könyököst a palánk alatt a meccs folyamán. Kb. ebből ért Green.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 19., szerda 10:47
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. április 19., szerda 10:36
Gondolom mert kb. lottónyeremény szinttel ér fel így is.Tjacks írta:várjál,várjál,várjál : ilyet lehet ?nmate írta: át is rendeztem a bracketemet![]()
![]()
Nekem úgy tűnt logikusnak hogy a PO kezdetéig lekell adni ( életembe elöször tolom ezt a sztorit ) és utána nem módosítható. Így mi értelme van ?
Most ilyen hehe szinten mondom: hadd menjen ki, aztán valami 13. ember majd szépen ad neki egy könyököst a palánk alatt a meccs folyamán. Kb. ebből ért Green.DinhoL írta:Csak szerintem kevés egy mellkason taposásért? Visszaesőként. Sabonisnak adtam volna ennyit..nmate írta: 1 meccset kapott Draymond. Így kb. megpecsételték a Warriors sorsát, át is rendeztem a bracketemet![]()
![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. április 19., szerda 10:25
Csak szerintem kevés egy mellkason taposásért? Visszaesőként. Sabonisnak adtam volna ennyit..nmate írta: 1 meccset kapott Draymond. Így kb. megpecsételték a Warriors sorsát, át is rendeztem a bracketemet![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 19., szerda 10:14
várjál,várjál,várjál : ilyet lehet ?nmate írta: át is rendeztem a bracketemet![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. április 19., szerda 9:46
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. április 18., kedd 21:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. április 18., kedd 12:39
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 18., kedd 12:37
Draymondtól ez nem új, tőle rutinszerűen jönnek a patkány-sunyi megoldások. Szerintem nyáron offos lesz mindenképp.Zsombor írta:Amugy eltakarodhat az anyjaba Kerr is meg Thompson ezzel a szamarral karoltve, ritka antipatikus banda ez a GSW. Az, ahogy bevedtek meccs utan a taposast, egészen nevetseges.hehetheoriginal írta: Draymond milyen rasszista fekete bakancsok taposnak a foldon szenvedo feheremberen![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2023. április 18., kedd 12:16
Amugy eltakarodhat az anyjaba Kerr is meg Thompson ezzel a szamarral karoltve, ritka antipatikus banda ez a GSW. Az, ahogy bevedtek meccs utan a taposast, egészen nevetseges.hehetheoriginal írta: Draymond milyen rasszista fekete bakancsok taposnak a foldon szenvedo feheremberen![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2023. április 18., kedd 9:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. április 18., kedd 7:45
Azért idegenben a Warriors ellen más lesz.Tjacks írta: Innen ez már maximum 7 meccs lehet a warriorsnak, de nyilván 2-0 után ebben is nehéz hinni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 7:32
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 18., kedd 7:18
Nincs új a nap alatt, tavaly kb ugyanilyen gyenge volt a védekezés. A warriorsnak csak is az outscoring lehet a célja.nmate írta: Védő oldalon nagyon közepes festékben ez a Warriors. Sabonis egyedül dominálja őket.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. április 18., kedd 7:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. április 18., kedd 6:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. április 17., hétfő 6:35
Ez a Wolves mennyire rossz, te jó ég... Főleg dobásban.nmate írta: Még egy Wolves győzelem kellene.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. április 17., hétfő 4:55
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. április 16., vasárnap 23:35
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem