Halfkey írta:
De te azt irtad, hogy nincs difi abban, ha allva jaratod a kocsit vs vagy ha megy.
Itt lesz a nezopont kulonbseg, mert en tovabbra is arra az esetre gondolok, amikor nem kreszt megszegve kozlekedik az ember, hanem plusz fel orat autozik a jo cel erdekeben.
Az tök jó dolog ha közben másra gondolsz, de én arról a konkrét esetről beszélek amit kiserik ír, és amit annyival intéztél el hogy te hazaérsz aztán hagyod a gyereket hadd aludjon még 10-20 percet a kocsiban.
Ezzel a már megírt fő bajom hogy sok gyerek ilyenkor felébred, és mellesleg megjegyeztem hogy ráadásul ezzel többet is fogyasztottál - utóbbin nem értem a pörgésed, te is tudod akkor hogy ez ténykérdés.
En ezt irtam:
Vagy saját példa, amikor aludt a kocsiban, és nem akartam felébreszteni, amikor megérkeztünk haza, volt hogy meg a kocsiban üldögéltem 10-20 percet vele, amíg felébredt magától.
Ez volt a reakciod.
Vagy ha úgy értetted hogy helyben járatod a motort 10-20 percig, az nemtudom mivel jobb mint közben menni.
kiserik meg ezt irta korabban:
Most vagy elmegyek Szlovákiába és vissza, vagy megyek lassabban (ha forgalom van, akkor az első, ha nincs senki, akkor a második opciót választom).
Ennyit a konkret peldarol meg arrol, hogy milyen jo, ha az ember masra gondol, mint amit ir.
De legalabb most mar tudom miert van ennyi kocsi folyamat az utakon, mindenki altat.