Akkor ugy erzem Chris Rock nem fog feltunni romai katonakentcsababarca írta: Jada Pinkett Smith nevéhez kapcsolódik a produktum

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 18., kedd 7:54
Akkor ugy erzem Chris Rock nem fog feltunni romai katonakentcsababarca írta: Jada Pinkett Smith nevéhez kapcsolódik a produktum
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 18., kedd 7:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 7:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 18., kedd 7:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 17., hétfő 19:26
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. április 17., hétfő 19:21
A TERF-ekről beszélsz (trans-exclusionary radical feminist), nagyon sok éve jelen vannak, csak több dolog miatt sem ők képezik a feminista fősodort, valószínűleg ezért futottál beléjük ekkora késéssel. Például stabilan vallják, hogy a transzmozgalom és a genderkérdés a patriarchátus globális összeesküvése a nők ellen, azzal a céllal, hogy a maradék női tereket – ideértve a sportot is – kisajátítsák a férfiak, akik egyébként eredendően erőszakosak és veszélyt jelentenek a nőkre. Az egészet szimplán egy újabb eszközként használják a "férfi-illuminati" alátámasztására. Vallják azt is, hogy a transzférfiak is csak azért léteznek, mert van pár nő, aki internalizálta a patriarchális genderszemléletet, így ők szintén csak áldozatok.hehetheoriginal írta: ahogy nézem - bár kellett egy pár év - de felébredtek a normális (vagy új) feministák, és talán indul egy új hulláma a dolognak, most épp a transz nők (azaz férfiak) ellen tüntiznek szerteszéjjel. téma ugye, hogy a transz aberráció mennyire árt a nőknek és pl mennyire igazságtalan néhol (pl sportban).
talán a retardált woke és hasonló idióta balfaszságok után felébred végre az értelmesebbik oldal es rend lesz végre.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. április 17., hétfő 16:38
Sok Teslának kell a zöld energiahehetheoriginal írta: ahogy nézem - bár kellett egy pár év - de felébredtek a normális (vagy új) feministák, és talán indul egy új hulláma a dolognak, most épp a transz nők (azaz férfiak) ellen tüntiznek szerteszéjjel. téma ugye, hogy a transz aberráció mennyire árt a nőknek és pl mennyire igazságtalan néhol (pl sportban).
talán a retardált woke és hasonló idióta balfaszságok után felébred végre az értelmesebbik oldal es rend lesz végre.
Zaporizsja - Zaporizhzhia. Mai Ukrajna területe, vagy éppen kérdéses. Elég intenziv ott a mozgolódás mostanság.füst írta: Nem javítalak ki, jól mondod.
Nem az erőmű a legnagyobb a finneknél, hanem a benne újonnan felépült 3. reaktor. A legnagyobb teljesetményű európai erőművet a szovjetek húzták fel Zapor...ozisjasauíyxcban vagy hol, nem tudom hogy kell írni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 17., hétfő 16:30
HozzászólásSzerző: füst » 2023. április 17., hétfő 13:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 17., hétfő 12:51
Egy atomerőmű (általában) több blokkból áll, a paksi például 4 darab 470-es, a franciáknak van több 4 x 1300-as, de 2x 1500-asaik is vannak. Ebben a finnben annyi a különleges, hogy ez egy 1600 MW-os blokk, aminél eddig nem volt nagyobb Európában. (de majd jön füst és kijavít) Persze ez így leírva nem jó clickbait-es hírnek.Halfkey írta:Ez a százalék amúgy nekem laikusnak meglepõen kevés. Gondolom Finnország nem egy eltorzultan nagy energia használó ország, akkor meg durva hogy az EU legnagyobb erõmūve csak 15%ot képes lefedni. Több kell belõle akkor mint gondoltam volna.Realista24 írta: Németek lekapcsolták az atomerőműveket, a finnek közben bedurrantottak a legnagyobbat Európában.
Éves áramszükséglet kb. 15%at lefedi.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. április 17., hétfő 12:50
Valószínűleg az ERP-k között a legnagyobb, 1600 mw teljesítményű, ehhez képest Paks pl 2000.Halfkey írta:Ez a százalék amúgy nekem laikusnak meglepõen kevés. Gondolom Finnország nem egy eltorzultan nagy energia használó ország, akkor meg durva hogy az EU legnagyobb erõmūve csak 15%ot képes lefedni. Több kell belõle akkor mint gondoltam volna.Realista24 írta: Németek lekapcsolták az atomerőműveket, a finnek közben bedurrantottak a legnagyobbat Európában.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 17., hétfő 12:30
Ez a százalék amúgy nekem laikusnak meglepõen kevés. Gondolom Finnország nem egy eltorzultan nagy energia használó ország, akkor meg durva hogy az EU legnagyobb erõmūve csak 15%ot képes lefedni. Több kell belõle akkor mint gondoltam volna.Realista24 írta: Németek lekapcsolták az atomerőműveket, a finnek közben bedurrantottak a legnagyobbat Európában.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 17., hétfő 5:38
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2023. április 15., szombat 7:49
Csak azért, mert pont pár napja láttam valamelyik elfekvős Tv adón. Nem lehet megunni.'shutterisland írta: niagara vizesesrol is van 4k video youtuben, minek megnezni eloben.![]()
nyilvan tulzas a hasonlat, de egyetertek az elottem szolokkal, a lenyeg meg ugye az, hogy mi is allt itt a hatterben.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. április 14., péntek 20:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 14., péntek 20:36
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 14., péntek 20:30
HozzászólásSzerző: géza » 2023. április 14., péntek 20:16
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 14., péntek 18:55
Hat en "szinhazban" az elmult 25 evben csak Bodocson es Kohalmin voltam. Eloben sokkal jobb az egesz. De mivel menthetetlen vagyok, ezert ugysem szamithehetheoriginal írta:Nem ertem mit kell ezt a szinhazasdit eroltetni manapsag meg, mikor neten sokkal tobb emberhez el lehrt jutni.gutihaz14 írta: https://telex.hu/kult/2023/04/14/pottyo ... lodesi-haz
Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk
hazudta egykor a döbrögi
Akik a szinhazba emiatt mennenek mar vagy elhatarozodtak ugyis, vagy menthetetlenek
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 14., péntek 18:43
Tökmindegy, ez elvi kérdés. Ha egy fokkal is komolyabb helynek gondoljuk magunkat, mint é.korea, akkor ilyen legsötétebb komcsi időket idéző lépést nem tesz senki..hehetheoriginal írta:Nem ertem mit kell ezt a szinhazasdit eroltetni manapsag meg, mikor neten sokkal tobb emberhez el lehrt jutni.gutihaz14 írta: https://telex.hu/kult/2023/04/14/pottyo ... lodesi-haz
Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk
hazudta egykor a döbrögi
Akik a szinhazba emiatt mennenek mar vagy elhatarozodtak ugyis, vagy menthetetlenek
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem