Ceges Astrat nyuzok 1 eve, 30k km azt leszamitva hogy neha kiirja, hogy az aksi kuka (ami 5 ujrainditas utan eltunik), semmi panaszom nem volt ra.Babinho írta: Bármit csak opelt ne, nekünk a cég tele volt astrával és insigniákkal, utáltam mindent, borzasztó rossz autók minden szempontból, nem is sorolom, könnyebb lenne a pozitívumait, de az meg elenyésző.
Skodával biztos hogy többet érsz, de én személy szerint Kia Sportage-t vettem, kiscsaláddal tökéletes. Használtban a Kia Optima is jó egyébként.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Pluszegy. Nekünk szerintem leghamarabb csak jövő év második felében kellene egy nagyobb járgány. Én kombikat nézegettem inkább kb. 2014-es évjárattól. Elsősorban dízel vagy hibrid. Lökjétek a jó tippeket.nmate írta:Erre a témára feliratkozok, hasonló cipőben járok majd lassan. Bár én elsősorban egyterűeket nézegettem.miro. írta: Van esetleg tapasztalat 2018-as Opel Insignia teren?
2,0 dieselest neztem. Nalunk is tervben van a gyerek,aztan akarunk egy nagyobb autot.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Bármit csak opelt ne, nekünk a cég tele volt astrával és insigniákkal, utáltam mindent, borzasztó rossz autók minden szempontból, nem is sorolom, könnyebb lenne a pozitívumait, de az meg elenyésző.
Skodával biztos hogy többet érsz, de én személy szerint Kia Sportage-t vettem, kiscsaláddal tökéletes. Használtban a Kia Optima is jó egyébként.
Max 20.000 euro.Nika91127 írta:
Kollégámnak van, újonnan vette, utálja.
Mik a szempontok, mi az összeg, ami belefér?
Egyterű akkor VW Touran, 5 teljes értékű ülés, ha nem mész sokat, az 1.4 TSI + DSG7 kombó elég.
Valoszinuleg bovul a csalad,illetve tervben van nagyon.
Diesel,150-180 loero,max 100.000kmig, babakocsi stb beferjen.
Autopalyan lenne szinte csak hasznalva.
Viszont az Insigniarol ha valaki tud konkretat az erdekelne. Az nem mond sokat hogy ismeros is utalja,vagy hogy azsiai jobb mint a nemet.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hát egy superb (2012-es) nagyon jó ilyen szempontból, a kétféleképpen nyíló csomagtérajtó miatt. Imádom. Nem tudom, hogy az újakban is van-e ez az opció, gyanítom igen.nmate írta:
Nekem a fontos, hogy legyen kényelmes vezetni, nem akarok én ilyen limuzinokat meg hosszú orrú szarokat, amiknek a csomagtérnyílása kisebb, mint a kipufogócső átmérője.
Megoldás lehetne valakinek, aki insignia kategóriában gondolkodik, nem sok rosszat hallok róluk.
Most azért már jönnek elő betegségei, féltengelyt kell cserélni, az még a gyári van benne így 270ezer km-nél. Ezt kicseréltetem, mert nem akarok úgy járni, mint a régi passatomnál, hogy egy mélygarázsban parkolásnál kitört a helyéről és hát ott ragadtam pár órára
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Imádom őketRealista24 írta:Fiat multipla
Nekem is vannak kedvenc autóim, én is szeretem a szép autókat (Giulia Quadrifoglio
Dízelből nem szívesen adok le, városban csak addig van az autó, amíg kimegyek vele innen, belül kb. sosem használom.1.4 TSI + DSG7
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fiat multipla, ha nagyon szempont, hogy ronda legyennmate írta:A SUV azért más kategória, mint az egyterű azért, ne sározz be.hehetheoriginal írta: suvokat, egyteruket meghagyom Máténak, nekem hánynom kell tőlük.![]()
Nekem a fontos, hogy legyen kényelmes vezetni, nem akarok én ilyen limuzinokat meg hosszú orrú szarokat, amiknek a csomagtérnyílása kisebb, mint a kipufogócső átmérője. Prémium márkáktól is ódzkodok. A Fiatomnak megadok mindent amit kér és hibátlanul elvisz mindenhova, harmad annyit költök rá hasonló km-rel, mint öcsém az ugyanannyi idős Audira. Én kompromisszumom, hogy nem tekerek 160-nal és az sem érdekel, ha ronda az autó. Totál fapad, megbízható gép kell nekem. Fiat Doblo v. régi Touran pl tetszene, csak utóbbiból elég nehéz olyan látni is, ami nincs széthajtva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
En kis naív mindig kicsiben gondolkodok de elfelejtem itt mindenki tele van új autot vesz akkor tök mindegy szarni bele 5ev gari azt vesztek amit akartok
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
A Mondeo MK5 motorja már újra sajátfejlesztés, ami az MK4 PSA konszern alapokon nyugszik.miro. írta:Kifejtened,hogy miert nem?Yazid írta: Biztos nem vennék opelt, főleg nem ilyen "felső" kategóriás insigniát. Ha annyira opel vegyetek astra inkabb minél fiatalabbat
Ford Mondeot neztem meg,illetve mennyasszonyom Hyundai Tucsont akar,de az ilyen arban csak 140 loerosbe van,amitol felek hogy keves lesz ekkora kasznihoz.
( 90% csak autopalyan megyunk.)
(Nem 70-nel.)![]()
Ezeknek sincsen sok bajuk, nekünk a "duplakipufogós", 180akárhány lóerős verzió volt, apa szerette, jól ment, 5,5-6 között evett vegyes használata. Manuális váltósunk volt, a kettőstömegű 270ezer felett is a gyári volt. Az automatáknál ez a PS váltó már nem a régi, rossz hírű PS (Powershift), ezekkel elvileg kevesebb a hiba, de javasolt a váltóolajcsere ezeknél is.
Mondeo MK5-ben amúgy kevés a hely, a csomija kicsi. Az infotainment nagyon bugyuta és lassú. A mátrix-LED fényszoró viszont prémium.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A SUV azért más kategória, mint az egyterű azért, ne sározz be.hehetheoriginal írta: suvokat, egyteruket meghagyom Máténak, nekem hánynom kell tőlük.
Nekem a fontos, hogy legyen kényelmes vezetni, nem akarok én ilyen limuzinokat meg hosszú orrú szarokat, amiknek a csomagtérnyílása kisebb, mint a kipufogócső átmérője. Prémium márkáktól is ódzkodok. A Fiatomnak megadok mindent amit kér és hibátlanul elvisz mindenhova, harmad annyit költök rá hasonló km-rel, mint öcsém az ugyanannyi idős Audira. Én kompromisszumom, hogy nem tekerek 160-nal és az sem érdekel, ha ronda az autó. Totál fapad, megbízható gép kell nekem. Fiat Doblo v. régi Touran pl tetszene, csak utóbbiból elég nehéz olyan látni is, ami nincs széthajtva.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi az hogy helyben jarasztva fogyaszt ennyit?Helyben járatva fogyaszt ennyit, plusz lassabb tempóval spórolsz a normálisodhoz képest ugyanannyit. Ez persze minimális különbség, de az biztos hogy nem amellett érv hogy érjen oda gyorsabban és majd helyben járassa.
Helyben 0.6l kb az atlagfogyasztas, de van 0.3 es 0.8-ra is sajat peldam.
70-nel szamoljunk egy 5 literrel atlagban (benya/gazolaj keverek). Ha megy 70-nel plusz 30 percet, akkor is legalabb a haromszorosat fogyasztja el a kopason kivul.
(ha rossz a matek, korrigalj pls., de csak nem
Ha meg mar mentel x km-t, akkor nincs hidegben jaratas, hiszen a motor mar bemelegedett. Turbos kocsiknak meg amugy is jo kicsit jaratni, mintsem azonnal leallitani. Nyilvan ez sem tizpercek, de itt a hidegben jaratasra celoztam csak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Kollégámnak van, újonnan vette, utálja.nmate írta:Erre a témára feliratkozok, hasonló cipőben járok majd lassan. Bár én elsősorban egyterűeket nézegettem.miro. írta: Van esetleg tapasztalat 2018-as Opel Insignia teren?
2,0 dieselest neztem. Nalunk is tervben van a gyerek,aztan akarunk egy nagyobb autot.
Mik a szempontok, mi az összeg, ami belefér?
Egyterű akkor VW Touran, 5 teljes értékű ülés, ha nem mész sokat, az 1.4 TSI + DSG7 kombó elég.
Mert egy hulladék millio hibaval. Olvassatok népitelet.hu, nagyon hasznos. En biztos ha vennék ázsiait vennék barmely német marka helyett.miro. írta:Kifejtened,hogy miert nem?Yazid írta: Biztos nem vennék opelt, főleg nem ilyen "felső" kategóriás insigniát. Ha annyira opel vegyetek astra inkabb minél fiatalabbat
Ford Mondeot neztem meg,illetve mennyasszonyom Hyundai Tucsont akar,de az ilyen arban csak 140 loerosbe van,amitol felek hogy keves lesz ekkora kasznihoz.
(Nem 70-nel.)![]()
Én ezt nem látom abban amit írt, szerintem az egy gúnyolódás volt hogy mit kellett volna tennie, elmennie Szlovákiáig?A masikra, hogy 70 vagy 140 mar reagaltam, ha forgalom van, nem lassit, hanem plusz kört megy.
Helyben járatva fogyaszt ennyit, plusz lassabb tempóval spórolsz a normálisodhoz képest ugyanannyit. Ez persze minimális különbség, de az biztos hogy nem amellett érv hogy érjen oda gyorsabban és majd helyben járassa.
Autókhoz én ilyen szinten nem értek hogy kifejtsem a részleteket, de a szerelő ismerőseim és netes cikkek mind intenzíven a "hidegben járatás" ellen kardoskodnak, ebben én más tudására támaszkodom inkább - lehet tévedek. A motor miatt mondják.
Látod, még hehe is ezt mondja, csak igaz lehet
Kifejtened,hogy miert nem?Yazid írta: Biztos nem vennék opelt, főleg nem ilyen "felső" kategóriás insigniát. Ha annyira opel vegyetek astra inkabb minél fiatalabbat
(Nem 70-nel.)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igyal mar egy kavet.Halfkey írta:
SZERK:Nem értem mire gondolsz, mert a 70 speciel kevesebbet fogyaszt mint a 130. bármilyen meghajtással. Szóval a lassabb odaérés itt konkrétan spórolás is egyébként.Bar nem igy gondoltam, de pont toled nem vartam egy ilyen felvetest, ha gazdasagi oldalrol akarom megkozeliteni.
Ezt irtad.
Helyben jaratva mit fogyaszt a kocsi? 0,6 litert egy ora alatt? Kopik a gumi? Hasznal olajat?Vagy ha úgy értetted hogy helyben járatod a motort 10-20 percig, az nemtudom mivel jobb mint közben menni.
A masikra, hogy 70 vagy 140 mar reagaltam, ha forgalom van, nem lassit, hanem plusz kört megy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Biztos nem vennék opelt, főleg nem ilyen "felső" kategóriás insigniát. Ha annyira opel vegyetek astra inkabb minél fiatalabbat
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azt nem szabad, a duplaturbos v8-nak nem tesz jót sokaig az alapjaratRealista24 írta:Bar nem igy gondoltam, de pont toled nem vartam egy ilyen felvetest, ha gazdasagi oldalrol akarom megkozeliteni.Halfkey írta: Vagy ha úgy értetted hogy helyben járatod a motort 10-20 percig, az nemtudom mivel jobb mint közben menni.
autoajánlas: legfontosabb kérdés: mennyit szan ra az ember, belekalkulalta e a biztositast, (casco kell e pl), gumit, szervizt (minimum olaj, fék, szűrők), fenntartasi ktsg, benzinpénz, stb.
opel helyett inkabb a skoda vonalon nezelodnek, nagyon stabil autok (belso egesurol beszelek, ev-ket hagyom Eriknek) vagy ha van banánra, akkor wv arteon pl, gecijol nez ki, kurvanagy belül mindenütt, bár vezetési élmény ilyen semmilyen.
dacia dusterrol sok jot mondanak, hogy olcso es elpusztithatatlan, mint a romá őő izé a csótányok
én (személy szerint) mindenképp vmi szivobenzint vennék, pl mazda 6 kivalo valasztas.
suvokat, egyteruket meghagyom Máténak, nekem hánynom kell tőlük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. április 17., hétfő 10:04-kor.
thereisonly1ronaldo
Nem is mondtam ilyet se neked se másnak. Azt mondtam hogy az autóban altatás létező dolog, merthogy úgy tűnik ilyenről te még nem hallottál.En nem oldom meg Halfi, de nekem ne mondd, hogy ezek a szulok csak es kizarolag kocsiban, menetközben altatjak napkozben a gyereket.
És nyilván nem elektro-kiserikek az ismerőseim, rendes benyásban altatnak.
Félre ne érts, kiserik nyilván abban hibázott hogy pályán bohóckodott, biztosan át lehet a fantasztikus Tesla touchpadon tervezni az útvonalat, nem gondolom hogy csak pálya köt össze A-t meg B-t Magyarországon. De ettől még nem lesz hülyeség az egész koncepciója hogy menjen egy picit lassabban hogy tovább aludjon a gyerek.
SZERK:
Nem értem mire gondolsz, mert a 70 speciel kevesebbet fogyaszt mint a 130. bármilyen meghajtással. Szóval a lassabb odaérés itt konkrétan spórolás is egyébként. Ráadásul helyben ne járasd a kocsid, mert többet költesz szervízre mint bármire.Bar nem igy gondoltam, de pont toled nem vartam egy ilyen felvetest, ha gazdasagi oldalrol akarom megkozeliteni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Halfkey 2023. április 17., hétfő 10:01-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bar nem igy gondoltam, de pont toled nem vartam egy ilyen felvetest, ha gazdasagi oldalrol akarom megkozeliteni.Halfkey írta: Vagy ha úgy értetted hogy helyben járatod a motort 10-20 percig, az nemtudom mivel jobb mint közben menni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema