Talán akkor Neked nem kellene személyes ügyet csinálni belőle, vagy inkább mondjam úgy, hogy személyeskedni.Realista24 írta:A kigyulladt trailer is csak egy trollkodas volt, de sikerult szemelyes ugyet csinalni belolehehetheoriginal írta:
en minden teslas temat neki cimeztem, hogy terjen eszhez vegre
gondolom erre kötött rá, hogy akarmi van, ha tesla, akkor neki szól![]()
Te meg
Egy
Szemet-
Lada
Alak vagy.
"Beirom (barki), hogy Tesla, kerdes nelkul, es itt vagy, reagalsz." Talán egy fórum arra való, hogy fizikailag távol lévő emberek beszélgethessenek. Ebben a témában általában én vagyok az egyik oldalon és mindenki a másikon, de attól még 2 oldala van a dolognak. A kigyulladt trailer is trollkodás volt, nekem címezve: "Jajj kiserik, annyira tudtam

Olyan a Tesla szó neked, mint a az egre vetített Batman jel

"Irok egy felvetest, ami alapvetoen egy temaindito is lehetett volna, es adod a hulyet, hogy jajj, nem volt kerdes

Ezt viszot én itt lezárom. A nagy titkot, a ""megoldást"" úgy se tudjuk meg.
Pucukám, mert a legyártott használtautó alól kikapján a részecskeszűrőt, meg minden ilyen bizbazt belőle és máris nem olyan környezetkímélőhehetheoriginal írta:![]()
![]()
![]()
ez jó volt.
csak tudnám,
sokan miért
akarnának ilyen
kukaszar
autót, mikor
bármikor
elérhető a jóval környezetkímélőbb, már rég legyártott használtautó,
nem pedig
zárt aggyal, csak a debil és fals nullaco2-zést
ismételgetni, előrehátra dőlőngélve, mint adolf fullbekábszizva a berlini olimpián, mikor a
néger jesse owens kifutotta őket a stadionból.
![]()

Nagyon szépen köszönöm. Akkor én elengedem ezt a témát. Nem bonyolítom ennyire az életem. Köszi mégegyszerdortev írta:ReVancedre álltak át ismerőseim. Annyiból nyögvenyelősebb, hogy a Vanced-eset miatt már nincsenek előpatchelt hivatalos apk-k. Vagy patcheled a hivatalos ReVanced Managerrel ezen guide alapján, vagy revanced-cli-al PC-ről, vagy ebből a GitHub repóból leszeded a készre patchelt, aktuális félhivatalos apk-t, aztán frissíted mikor úgy érzed, hogy kezd bugzani ami éppen telepítve van nálad. Rootolt eszköz esetén mehet a magiskes, minden más esetén a sima apk.kiserik írta: Más: valaki használ a YouTube Vancedhez hasonló appot?

Soha nem érek a végére és még dolgoznom is kellene

Mert elindulsz haza az autópályán, látod, hogy bealudt a gyerek és nincs senki az autópályán, akkor megtörténik az az életveszélyes és botrányos, maximálisan elítélendő cselekedet, hogy lelassítassz 70-re, hogy minél többet aludjon a gyerek. Ma már tudom, hogy nagyot hibáztam és Istennek adok hálát, hogy nem okoztam tömegbalesetet a teljesen üres autópályán. Most megígérem Nektek, hogy soha többé ilyen nem fog előfordulni. Tényleg. Soha, soha, soha, csak akadjunk már le a 70-enrőlmiro. írta: En azt nem ertem csak,hogy aki 70-nel megy autopalyan,az miert nem megy autouton?