OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 17., hétfő 8:32

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Erdekes egy csavo vagy.
Beirom (barki), hogy Tesla, kerdes nelkul, es itt vagy, reagalsz.
Irok egy felvetest, ami alapvetoen egy temaindito is lehetett volna, es adod a hulyet, hogy jajj, nem volt kerdes :lol:
Igy megtudtam, amit akartam.
en minden teslas temat neki cimeztem, hogy terjen eszhez vegre :mrgreen:

gondolom erre kötött rá, hogy akarmi van, ha tesla, akkor neki szól
A kigyulladt trailer is csak egy trollkodas volt, de sikerult szemelyes ugyet csinalni belole :mrgreen:

Te meg
Egy
Szemet-
Lada
Alak vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 17., hétfő 8:20

Realista24 írta: Erdekes egy csavo vagy.
Irok egy felvetest, ami alapvetoen egy temaindito is lehetett volna, es adod a hulyet, hogy jajj, nem volt kerdes :lol:
en minden teslas temat neki cimeztem, hogy terjen eszhez vegre :mrgreen:

gondolom erre kötött rá, hogy akarmi van, ha tesla, akkor neki szól
thereisonly1ronaldo

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2023. április 17., hétfő 8:10

kiserik írta: Más: valaki használ a YouTube Vancedhez hasonló appot?
ReVancedre álltak át ismerőseim. Annyiból nyögvenyelősebb, hogy a Vanced-eset miatt már nincsenek előpatchelt hivatalos apk-k. Vagy patcheled a hivatalos ReVanced Managerrel ezen guide alapján, vagy revanced-cli-al PC-ről, vagy ebből a GitHub repóból leszeded a készre patchelt, aktuális félhivatalos apk-t, aztán frissíted mikor úgy érzed, hogy kezd bugzani ami éppen telepítve van nálad. Rootolt eszköz esetén mehet a magiskes, minden más esetén a sima apk.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 17., hétfő 8:08

Erdekes egy csavo vagy.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 17., hétfő 7:44

Realista24 írta: Világos, én is ezért kérdeztem tőle amit. De válasz helyett jött a szokásos “állítsuk be áldozatnak magunkat” stílus, egy sima válasz helyett.
Kérdésed fölött vagy elsiklottam, vagy nem éreztem igazán kérdésnek, inkább gúnyolódásnak. Most sem tudom, hogy melyikre gondolsz. Talán erre? :hmmm:

""Bennem az merült fel hogy benyat is egetett volna e plusz fel óra miatt vagy akkor azért megtalálja a megoldást.""

Mert ezt alapvetően sértésként is fel lehet fogni, de ha csak nem sikerült megfogalmazni a kérdést, akkor válaszolok. BÁRMIT megteszek a gyermekemért, nem vagyok szarrágó.
Realista24 írta:
kiserik írta: R24: kíváncsi vagyok arra a megoldásra, mert nekem valahogy nem jut eszembe jobb.

Tehát nem tudod hogy mit kell vagy lehet csinálni ha a gyerek 30 perce alszik és megállsz a kocsival es esetleg felébred?
Nem. Továbbra is várom a ""megoldást"", ha úgy gondolod, hogy Te tudod és segíteni szeretnél másoknak.

Alapvetően jól alszik, de aktív, érdeklődő is. Sokszor előfordult, hogy továbbaludt a kocsiban, de volt olyan is, hogy felébredt és akkor azonnal ""cica, kutya, motor, stb"", estefelé meg túlpörögött, aztán csak szenvedett ő is és mi is. Jobb a békesség alapon ezért HA előfordul, hogy elalszik az alvásidő közelében az autóan, akkor bizony kicsit kinyújtjuk az autózás idejét.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 17., hétfő 6:45

Világos, én is ezért kérdeztem tőle amit. De válasz helyett jött a szokásos “állítsuk be áldozatnak magunkat” stílus, egy sima válasz helyett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 17., hétfő 6:41

Realista24 írta:
Vagy saját példa, amikor aludt a kocsiban, és nem akartam felébreszteni, amikor megérkeztünk haza, volt hogy meg a kocsiban üldögéltem 10-20 percet vele, amíg felébredt magától.
Ez ismerős sokunknak. Arra alapoztam hszemet hogy kiseriknél is könnyen ébredhet a pici és ez a "kint ülök vele a kocsiban" nem egy működő alternatíva. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 17., hétfő 6:02

T, az eredeti kérdés amire szokás szerint nem válaszolt a kolléga az volt hogy csak azért teszi-e meg mert “ingyen” autózik vagy amúgy is megtenne.

A BABAkocsiban való altatás teljesen természetes dolog rengeteg családban.

És a hszed pl. egy nagyon jó alternatíva a vissza vagy továbbaltatasra az én kérdésem vonalat folytatva.

Vagy saját példa, amikor aludt a kocsiban, és nem akartam felébreszteni, amikor megérkeztünk haza, volt hogy meg a kocsiban üldögéltem 10-20 percet vele, amíg felébredt magától.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 17., hétfő 5:58

Kiserik hszeibe egy kicsit könnyen álltok bele,( persze tett is érte) ezzel a gyerek altatással most nem tudom mi ment ennyire félre. Autópályán kullogás nyilván ne legyen, de az alapfelütés hogyha már elaludt a kicsi akkor csak jót akarva próbálja az időt kitolni.

R24: kérlek írd meg hogy mit kell csinálni egy olyan gyerkőccel aki azonnal ébred ha megáll a feneke alatt a kocsi/ babakocsi.
A nagyobbik lányom a délutáni alvást szinte csak babakocsiban volt hajlandó megejteni, nah most ez úgy nézett ki hogy félóra után elájult és akkor jött még 1 óra tologatás mert rögtön ébredt ha megálltál. Még mázli hogy szeretek túrázni. :) igen, volt olyan hogy hétvégén az alvás időre időzítettük a bevásárlást annyira kivoltunk fingva.

A kisebbik meg magától bevonul a szobába aludni kb és hangzavarban is letol egy 2+ órás szunyát. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 17., hétfő 4:34

kiserik írta: Egy 2 éves korgyéját elég nehéz tolni, főleg 70-nel. :lol: Alvásra viszont még szüksége van, ezért ha elalszik az autóban (nem, nem ott altatjuk, de néha megesik, hogy el kell menni bevásárolni, stb és nekünk a ""város"" 40km-re van) és csak fél óra az út, akkor (igen, én marha) lassabban, vagy többet fogok menni, mert ha megállunk azonnal felkel, vissza már nem alszik, akkor estére meg rottyon van az alvásra pedig szüksége van a fejlődéshez.

R24: kíváncsi vagyok arra a megoldásra, mert nekem valahogy nem jut eszembe jobb.

Más: valaki használ a YouTube Vancedhez hasonló appot?

Tehát nem tudod hogy mit kell vagy lehet csinálni ha a gyerek 30 perce alszik és megállsz a kocsival es esetleg felébred?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 17., hétfő 0:41

Nika91127 írta:
kiserik írta:
A Passatod alapára meg 15 millió amivel utána még SOK A GOND! Szuper. :kalapos:

Az nem koncepció, hogy a user 100-zal kullog. Kullognak belsőégésűvel is. Gondolom azokat nem számoltad meg. 2 hete volt dolgom Pesten, leszaladt kb 6-700km végig autópályán 140-nel (addig működik a sávtartó, de ez tényleg 140, nem csal az óra, mint általában) és nulla perc fölösleges állással. Az M3ason álltam meg a Hatvanasban ebédelni és közben jóllakott a kocsi is.

Humorérzék: ez most olyanra sikerült, mint hehe ironizálásai, csak ő nem tud utólag hozzáírni a kommentjéhez :kacsint:
Sajnos új Passatot se tudnék venni, de amennyiért a használt Passatom vettem (4,4), annyiért is szívesen vennék Teslát :)
Sajnos orvos létemre nem engedhetem meg, hogy szalonautóval furikázzak 30 évesen, ami 20+ milla.
35-40 évesen már eljutsz oda simán, az orvos létemre az ebben a tekintetben most inkább pozitívum :)

Amikor ott leszel, akkor viszont semmiképp se Passatot vegyél. Biztos írtam már, de elõzõ céges autóm volt, 2018-as gyártmány, pár havonta vittem szervízbe, és mindenre az volt a válasz hogy típushiba. Kollegák dettó, 2016-2021, mindenféle évjáratot.

Aztán végre választhattam én amikor az a szar lejárt.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 16., vasárnap 22:15

kiserik írta: Azt hiszem kezdek meghülyülni, mert bármit írok, valaki mindig félreérti :lol:

Idézem: "Én is mentem már 70-nel autópályán és ha elmentél mellettem gondolhattad, hogy lúzer EV-s, pedig csak a gyerek aludt hátul és a fél órás utat 1 óra alatt akartam megtenni, hogy fel ne ébredjen." Előfordult 1 (egy) alkalommal. Innen eljutottunk oda, hogy idézem: "autópályán hetvennel cammogva altatod a gyerkőcöt". :mrgreen: :lol:

Ma például 105-tel repesztettünk a kölökkel és 2 db (kettő darab) autóval találkoztunk az utunk során az autópályán, és minden probléma nélkül megelőztek minket a belső sávban (mi a külső sávban haladtunk folyamatosan).

Doki: van napi ritmusa, csak sajna, ha mindentől messze vagy, akkor nehezebb az élet. Ha hosszú útra megyünk (anyósom 200km-re lakik), akkor jelenleg még alvás időben tesszük, mert eddig nem tudtuk menet közben ilyen hosszú időn keresztül lefoglalni. Képernyőt nem néz, a könyveket, játékokat pedig 2 óra alatt megunja. Most már javul a helyzet, jobban elvan, elfoglalja magát. Sajna, ha bevásárolni megyünk (teszem azt hetente, kéthetente egyszer), akkor is bele bele csúszunk az alvó időbe. Fél óra, háromnegyed óra az út, 1-2 bolt, aztán vissza. Vagy oda, vagy vissza, de előfordul, hogy az alvóidő környékére jön ki és bealszik az autóban. Ilyenkor szoktuk megnyújtani az utazás hosszát időben, hogy akkor már aludja ki magát.
Az alvás dolgot nem támadólag írtam.
Nekünk is nehézkes volt. Anyukámék és anyósomék is 2:15re tőlünk (Szombathely-Bp-Kaposvár).
Nem tudom, hogyan utazik a gyerkőc, nálunk hátrafele nézett sokáig, de nemrég vettünk egy előrenézős Roemer ülést, azóta 4hosszú úton 0 hiszti volt,végig elvolt.
Amivel elvan: mi "pötyinek" hívjuk, egy gumi/latex forma, amin ilyen félgömböket tud nyomkodni a másik oldalra -imádja, ezzel órákat elvan (feleségem is már 1 éve elöl ül). Egy próbát megér, nem nagy tétel :)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 16., vasárnap 22:11

én még mindig nem értem.

:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 16., vasárnap 22:04

Azt hiszem kezdek meghülyülni, mert bármit írok, valaki mindig félreérti :lol:

Idézem: "Én is mentem már 70-nel autópályán és ha elmentél mellettem gondolhattad, hogy lúzer EV-s, pedig csak a gyerek aludt hátul és a fél órás utat 1 óra alatt akartam megtenni, hogy fel ne ébredjen." Előfordult 1 (egy) alkalommal. Innen eljutottunk oda, hogy idézem: "autópályán hetvennel cammogva altatod a gyerkőcöt". :mrgreen: :lol:

Ma például 105-tel repesztettünk a kölökkel és 2 db (kettő darab) autóval találkoztunk az utunk során az autópályán, és minden probléma nélkül megelőztek minket a belső sávban (mi a külső sávban haladtunk folyamatosan).

Doki: van napi ritmusa, csak sajna, ha mindentől messze vagy, akkor nehezebb az élet. Ha hosszú útra megyünk (anyósom 200km-re lakik), akkor jelenleg még alvás időben tesszük, mert eddig nem tudtuk menet közben ilyen hosszú időn keresztül lefoglalni. Képernyőt nem néz, a könyveket, játékokat pedig 2 óra alatt megunja. Most már javul a helyzet, jobban elvan, elfoglalja magát. Sajna, ha bevásárolni megyünk (teszem azt hetente, kéthetente egyszer), akkor is bele bele csúszunk az alvó időbe. Fél óra, háromnegyed óra az út, 1-2 bolt, aztán vissza. Vagy oda, vagy vissza, de előfordul, hogy az alvóidő környékére jön ki és bealszik az autóban. Ilyenkor szoktuk megnyújtani az utazás hosszát időben, hogy akkor már aludja ki magát.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 16., vasárnap 21:38

kiserik írta: Egy 2 éves korgyéját elég nehéz tolni, főleg 70-nel. :lol: Alvásra viszont még szüksége van, ezért ha elalszik az autóban (nem, nem ott altatjuk, de néha megesik, hogy el kell menni bevásárolni, stb és nekünk a ""város"" 40km-re van) és csak fél óra az út, akkor (igen, én marha) lassabban, vagy többet fogok menni, mert ha megállunk azonnal felkel, vissza már nem alszik, akkor estére meg rottyon van az alvásra pedig szüksége van a fejlődéshez.

R24: kíváncsi vagyok arra a megoldásra, mert nekem valahogy nem jut eszembe jobb.

70-el cammogni tényleg inkább közúton, ne az autópályán...

A 2 éves gyereknek pedig igen, szükséges az alvás. De akkor ti az alvásidőre időzítitek a bevásárlást, hogy szegény a kocsiban ájuljon ki? Nincsen állandó napi ritmusa?
Nálunk a 2 éves minden nap 12-14ig alszik, pluszminusz félóra.
Ebben az időintervallumban nem megyünk sehova, mert akkor van a bioritmus szerinti alvása.
Ha ti ebben az időszakban kocsikáztok vele, hát...Akkor nem csoda, h elalszik.
Ha ezen felül alszik, akkor meg no para.

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2023. április 16., vasárnap 21:24

Ezt engedd el, ebből már nem tudsz jól kijönni, hogy autópályán hetvennel cammogva altatod a gyerkőcöt😀, teljesen jogos a kritika. Magát az autóban altatást/elaltatást átérzem, én is vittem már ki az éjszaka közepén kocsikázni mert nem volt hajlandó csak úgy aludni. Viszont ezt a pályás dolgot felejtsd el mert konkrétan életveszélyes.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 16., vasárnap 21:15

Egy 2 éves korgyéját elég nehéz tolni, főleg 70-nel. :lol: Alvásra viszont még szüksége van, ezért ha elalszik az autóban (nem, nem ott altatjuk, de néha megesik, hogy el kell menni bevásárolni, stb és nekünk a ""város"" 40km-re van) és csak fél óra az út, akkor (igen, én marha) lassabban, vagy többet fogok menni, mert ha megállunk azonnal felkel, vissza már nem alszik, akkor estére meg rottyon van az alvásra pedig szüksége van a fejlődéshez.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 16., vasárnap 21:01

Realista24 írta: Bennem az merült fel hogy benyat is egetett volna e plusz fel óra miatt vagy akkor azért megtalálja a megoldást.

Tekintve, mekkora kincs az alvó gyerek, szvsz belefér :D

Az én szabadalmam, hogy arccal a nap felé forgattam, így becsukta a szemét, mert zavarta. Használjátok nyugodtan :kalapos:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 16., vasárnap 20:17

raul 4 ever írta: Én továbbra is azon lamentálok, hogy többet aludt volna-e a kölyök, ha 70nel tolom anno a korgyéját :mrgreen:

Húsvét után jöttünk haza anyóstól Nyíregyről, én pl. nem is láttam villanyost cammogni, de lefele se volt Tatabányánál a szokásos kamiont dobnak fel előző, román traileres. Igaz idén először mentem a megyén kívülre, kicsi ez a merítés.
Bennem az merült fel hogy benyat is egetett volna e plusz fel óra miatt vagy akkor azért megtalálja a megoldást.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 16., vasárnap 20:13

Én továbbra is azon lamentálok, hogy többet aludt volna-e a kölyök, ha 70nel tolom anno a korgyéját :mrgreen:

Húsvét után jöttünk haza anyóstól Nyíregyről, én pl. nem is láttam villanyost cammogni, de lefele se volt Tatabányánál a szokásos kamiont dobnak fel előző, román traileres. Igaz idén először mentem a megyén kívülre, kicsi ez a merítés.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Vissza: